Bide sizi gorseydikNiye bu üyeyi bu kadar ballağınızı anlamadim.fotoğrafı görünüor görüyoruz yani.
Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani
Cirkin demek haddim degil asla cirkin demedim adriana lima da degil ama fazla ballandirmissiniz yoksa elbette hos bi hanim
Kişi nasıl bakarsa öyle görür derlerNiye bu üyeyi bu kadar ballağınızı anlamadim.fotoğrafı görünüor görüyoruz yani.
Zayifladiginiz için azminiz için tebrikler bibibella.oldugumuzun en iyisi olmak önemli.ama şimdi de güzel demek üyeyi kandirmak yani
Ben seni real de iki defa görmüş biri olarak ,yorumumu yapayımEski fotolarımı gordünüz mü ben çirkinim dediğimi hatırlamıyorum şişmandım dedim burdaki bir çok kişi de beni tanıyıp biliyor fotolarımı size neden bu kadar dert oldu ballandırmaları
En iyi olmak gibi bi derdim yok şişmankende gayet mutluydum sağlık için bu ameliyatı oldum evet iyi oldu yoksa ben kimsenin dış görünüşüne bakmam kalbine ve zekasına bakarım sizede tavsiye ederim gördüğünüz gibi gayet güzel olunabiliyor ama zekaya birşey yapılamiyor
Kel diyince benim kafamda canlanan asdfgAnladım yok hayır yüzü bozuk degil çirkin derken kellik yakısmıyor ondan hızlıca yanlıs telaffuz ettim eski saçlı halleri gayet hoş
Gücün kaynağından bahsetmemiş ki adama asdfçantaya para sıkıştırıp hesabı sen öde kendini güçlü gör nasıl bir mantık yahu
Tamam bende yorumumu beni beğenmeyenler üzerinden yaptım ne alaka şimdi
Okuduğunuzu anlama sorununuz mu var ? Bende onu diyorum aşık olsa kelde olsa çirkinde olsa güzel gorürdü ama o baktigi yerde sadece kel ve çirkin bir adam goruyor yani sevmiyorHiç mi aşık olmadınız?
Şu an bana Kıvanç Tatlıtuğ gelse benim için güzel olan erkek arkadaşımdır. Çünkü insan sevdiğini güzel görür. Kusurlarına değil güzelliklerine odaklanır.
AyyBen seni real de iki defa görmüş biri olarak ,yorumumu yapayımilk gördüğümde “vayy Bibibellanın cildi ne güzelmiş , yüz hatları da çok hoşmuş” diye düşünmüştüm . Ama yüzüne karşı söyleyememiştim konumuz hep kediler olduğu için fırsat olmamıştı . Şimdi konusu gelince burdan söyliyeyim bari . Bir de realde daha minyon ve zayıf görünüyorsun onuda ekliyeyim . Gayet hoş bir taş gibi hatunsun , tarafımdan tescillendi
Hem konuyu açan hem de siz A1 düzeyi bile olmayan bir Türkçe kullandığınız için anlayamıyoruz kusura bakmayınOkuduğunuzu anlama sorununuz mu var ? Bende onu diyorum aşık olsa kelde olsa çirkinde olsa güzel gorürdü ama o baktigi yerde sadece kel ve çirkin bir adam goruyor yani sevmiyor
Aynen , bir de sen her doğal halini paylaşan birisin . Bunu da pek kimse yapmaz , hiç bir resminde oynama yok . Gayet doğal resimlerini paylaşıyorsun ki ben de resim çekilirken bazı fotoAyyteşekkürler canım konu birfen bana nasıl geldi ki bende anlamadım sanki ben çok guzelim diye bi iddam olmuş gibi konuştu bazılari anlamadım ki burda her halimi payladan bir insanım
Sağ ol canım valla o filtreleri hiç sevmiyorum benShoplu uygulamalardan çeliyorum ki bunu çoğu kişi yapıyor . Bakınız instagramherkesin yüzü aynı . Bu yüzden senin doğallığını seviyorum ve doğal olarak güzel bayansın .
Senin filtreye ihtiyacın yok zaten. cildi kaymak mı derler pürüzsüz , gergin fresh .. yanliş terimlemek istememSağ ol canım valla o filtreleri hiç sevmiyorum bentelimde güzel yuz modu bile kapali :)
Jjaajanjsjaj aynen canim a1Hem konuyu açan hem de siz A1 düzeyi bile olmayan bir Türkçe kullandığınız için anlayamıyoruz kusura bakmayın
Deme öyle noopçantaya para sıkıştırıp hesabı sen öde kendini güçlü gör nasıl bir mantık yahu
fotoğrafı olan birine görsel eleştiri yapmak için fotoğrafın olması şart bence. adil bi tartışma değildi zaten.Ayyteşekkürler canım konu birfen bana nasıl geldi ki bende anlamadım sanki ben çok guzelim diye bi iddam olmuş gibi konuştu bazılari anlamadım ki burda her halimi payladan bir insanım
Adriana Lima ne alaka şimdi ?Cirkin demek haddim degil asla cirkin demedim adriana lima da degil ama fazla ballandirmissiniz yoksa elbette hos bi hanim
Hey maşallah banaAdriana Lima ne alaka şimdi ?
Bibinin öyle bir avuntusu mu vardı da kıyasladın
Bibi guzu gör bak kimlerle kıyaslanıyorsun
axjkdhjdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?