Lütfen bana yardımcı olun !!!

halaa üstüste öesajlar atıyor . gelmesi yaklaştı ya beyfendinin . alt yapı hazırlamaya çalışıyor sanırım . arkadaşın dediği gibi tükürüğe bile yazık bunlara

hiç cevap yazmıyim di mi ?
Yani cevap yazmak derken ağır bir mesaj atmak manasında diyorum
o msjdan sonra dalga geçsen de fena olmazmış yani terennüm falan nedir ya?sen bu msjı döşemeye harcadığın eforu sözde ayrılma aşamasında olduğun karınla boşanırken harcasaydın iyiydi süper zeka ayrıca 50 yıl öncesinin tozlu raflarından bulduğun lafları bana satma içimi kıydın gece gece henüz çok gencim falan yaz :))şaka bi yana da neyse msj yazmadan gelmesini bekle bence yüzyüzeyken konuşmak her zaman iyidir korkmadığını güçlü olduğunu ezik olmadığını görsün..Görüşmek istemezsen yine gelir kapına yine aynı şeyler vs mevzu başa döner..

hiç cevap yazmıyim di mi ?
Yani cevap yazmak derken ağır bir mesaj atmak manasında diyorum

bak canim acik acik yazicam

Bana kalirsa sen hala emin degilsin gibime geliyor .

Ama 1 saniye bile düsünme !

Kapat o telefonunu hemde hemen bir yeni numara al kendine .

Yanilmiyorsma yanliz yasiyorsun evini degistir.

Annene anlata biliyorsan o na yoksa güvenebilecegin baska bir büyügüne anlat.

Evliymis bilmiyordum , ögrendim ayrildim ...

Ve bundan sonra hayatini yoluna koymaya bak .

Ne derse desin ne yaparsa yapsin aldiris etme .

Iciyorsa icsin geberiyorsa gebersin !!!

Asla ama asla devam etme !

Inanki mutlu olmazsin o kadinin cocuklarin ahi cikar senden !

Ve karisina bunu yapan adam sana neler yapmaz .

Cicim aylarida bitince en güzel lafi yuvami yiktin... olur .

Bak bukadar insan yazdi sana biri farkli birsey söylemedi .

Dinle ve pisman olma!!

Yok ya eminim kararımdan bir yandan da arkadaşın dediği gibi aldatılan kadınların yazdıklarını okuyorum . Beni daha çok güçlendiriyor bunlar. Daha çok hırslanıyorum ona karşı . Hırslanmak derken öfkelenmek manasında

şimdi sen bu şekilde yazınca benim aklıma da şu geliyor, burda şu birkaç saat içinde konunun başında aşkından bahsederken konunun sonunda öfkenden bahsetmeye başlayabiliyorsun, o adamla birkaç saat konuştuğunda da öfken yine aşka neden dönmesinki

iyi hadi bakalim o zaman Allah yardimcin olsun .

Ne olur en kisa zamanda yaz buraya o adamdan kurtuldugunu .

Sonrada duyarsin zaten karisiyla evliligine devam ettigini mutlu oldugunu...

o zaman dahada iyi anlarsin bizim ne demek istedigimizi .

Simdi sorumluluklarin yok hayat sana kolay geliyor olabilir.esin yok,cocugun yok.ayakta tutman gereken bi evliligin yok.sadece canin bunu yasamak istiyor.bak kendinde yasamissin babanin hayatina birileri girmis.sen istemezmiydin,seni cok seven,el ustunde tutan,uzerine titreyen bi baban olmasini?tabiiki her cocuk ister.sen ayni seyi o adamin cocuguna yasatmaa.yazik etme ne kendine ne baskalarina.hemen hayatindan cikarki daha guzel insanlar girebilsin hayatina.zaten ayni evede ciktinizmi hevesinide alir metresi olarak yasarsin.guclu ol,sen daha guzel iliskileri,duygulari hakediyorsun

ki bence öyle olacak

kararlı durmayı başarabilrse ne mutlu,zaten eğer devam ederse sadece kendine zarar vermiş olacak.

güçlü ol ve ondan vazgeç.böyle yaparsan senin için daha hayırlı olur.eğer ki adamsa ,madem çoktan bitmiş bi evliliği var boşanır öyle gelir senin karşına..bu kadar rahat olmasın yahu,evlilik kurumuna biraz saygı duysun.ben hatayı sende bulmuyorum.bu konularda ben genelde evli olan erkeği suçluyorum.yuva yıkan kadın sıfatını bir insanın hak etmiş olması için o kadının gidip onca erkek dururken özellikle evli bir erkeğin peşine düşüp,onu yoldan çıkarıp eşinden boşandırması lazım.bu konularda bekardan ziyade evli olan suçludur.bekarda da suç vardır.ama evli olanla bekar olanın sorumluluğu ve yükü aynı olamaz.o sevdiğin vatandaş evli,bir karısı ve çocuğu var.sorumlulukları var.bunları eşşek gibi biliyor ama ne yardan ne serden durumunda.bana göre azıcık şerefi varsa,evliliğini sonlandırır öyle aşık eder elin kızını kendine...adam gibi sever,değer verir evlenir.yani bir seçim yapmak durumunda.ve eğer bu seçimi yapacaksa siz hayatındayken yapmamalı.bu vebalı almamalısınız.bence bu işi hemen sonlandırmalısınız.bu şekilde mutlu olamazsınız.hatta bence ayrılırken de açık kapı bırakarak ayrılmayın.umut verirseniz ve eğer boşanacaksa bunda sizin de vebaliniz olabilir o durumda..bu iş bitti deyip fazla açıklama yapmadan ayrılın.illa ki kaderinizde olan biriyse,etki altında kalmadan evliliğiyle ilgili kararını vermeli ve karşınıza öyle gelmeli.temiz ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Yaptığıınızın ZİNA olduğunu,ve bunun da Allah katında en büyük günah olduğunu düşün...Sonra devam et bakalımm.....Yok devam ediyorsanda Allaha beni seni inkar ediyorum demiş olursun...Karar sizin.....

adamın zaten azcık aklı varsa evlenmez, bugün o adam evli olduğunu bildiği halde onla o şekilde görüşüyorsa yarın ,banada neler yapar der

Adam evli ya evli, çocukları var. evli erkeklerle beraber olan kadınların bir sıfatı vardır. O sıfatı kendine layık görüyor musun? Şimdi sana öyle seslense biri hoşuna gider mi?

eşi aramıo sormuo merak etmıo demişsisnz de bunlar erkek öle bi yalan uydurur öle bı kılıf uydurrkı sen değil eşi bile anlmayaz bu 1 . 2. ise ondan boşanıp senınle evlense yarın bırını daha bulup senden boşanır yuva yıkanın yuvası olmaz mutlu değilmiş se beyefendi ayrılsaymış yazık o evdeki karısına o çocuğuna sen suçlusun demıorm yanlış anlma ama kendni kullandırma ınanma kararlı ol ve ayrıl bıtır kendine saygından yap bunu emınım çok daha iileriyle karşılarısın ..

daha önce okuduğum bi kitaptaki olaya benziyor bu konu, pek çok dizinin konusuna da adamlar biliyor da yazıyor o kitapları, dizi senaryolarını..

çok, çok haklısın!

Bu olayın deneyim sahibi olmakla alakası yok..
Akıl işi, yürek işi, gurur işi, şeref işi..
Maçası yiyen ne telefonunu açar ne görüşür..
Sen hala gelmiş burda yok bana şunu yazdı yok bana bunu yazdı..
N'oluyoruz ?
Sen hiç bir şey yapamazsın..
Aşkta gözün kör olmuş..
Hayatta aşktan önemli değerlerde var..
Gurur gibi, şeref gibi..

Çok sinirlendin bana değil mi ?
Kendini gör diye hepsi..

dönüşün muhteşem olmuş

Yakınımda falan böyle olay yaşayan hiç olmadı..
Ama çok geriliyorum böyle çarpık ilişkilerde..
Çok empati yapıyorum ondan olsa gerek..

Yıl 2013 olmuş, hala çocuklar için boşanmıyor sözüne inanan kadınların olması ne acı. O adam boşanmaz kesinlikle.
Kendinize gençliğinize yazık edeceksiniz, 2. kadın olacaksınız hep. Yuva yıkan kötü kadın diye anılacaksınız. Bunu kendinize nasıl layık görürsünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…