- 10 Ağustos 2013
- 41
- 0
- 16
- Konu Sahibi zeynepgecer
-
ne döşemiş merak ettim mahsuru yoksa
zeynep,
o adamdan ayrılmakta biraz olsun tereddütün dahi varsa bu bölümde açılmış aldatılma konularını okumanı isterim, eşlerinin aldattığını öğrenen kadınların boşanma kararı aldıklarında erkeklerin nasıl ağlayarak, yalvararak barışmak için takla attıklarını okumalısın.
ya kusura bakma da ıyk dedim mesajı okurken, ne kadar banal ne kadar yapmacık, resmen gönül eğliyor adam, seni etkileyip kendine bağlamak istiyor bence, valla midem bulandı mesajdan heesaçmalamış resmen . Ben müzeyyen senarı çok sevdiğimi söyleyince bana huysuz ve tatlı kadın şarkısını armağan etmişti taa ne zaman mesajda da
zeynepcik huysuz ve tatlı kadın şarkısının miyan kısmını "en güzel günlerini demek bensiz yaşadın" yerine " en güzel günlerimi inan senle yaşadım" diye okutan yegane sevgilim , aşkım oldun senn benim . Inanki uzun zamandır ağzıma almadığım dinlediğimde hiçbir şey ifade etmeyen şarkılarım oldun sen benim .ve gelecekte bu içli şarkı çaldığında eğerki bu dudaklar inceden mırıldanıcaksa bil ki yine sana okuycak bu adam bu şarkıyı .ve her güzel terennumu seninle dinleyecek uzaklarda olsan da .
ya kusura bakma da ıyk dedim mesajı okurken, ne kadar banal ne kadar yapmacık, resmen gönül eğliyor adam, seni etkileyip kendine bağlamak istiyor bence, valla midem bulandı mesajdan hee
saçmalamış resmen . Ben müzeyyen senarı çok sevdiğimi söyleyince bana huysuz ve tatlı kadın şarkısını armağan etmişti taa ne zaman mesajda da
zeynepcik huysuz ve tatlı kadın şarkısının miyan kısmını "en güzel günlerini demek bensiz yaşadın" yerine " en güzel günlerimi inan senle yaşadım" diye okutan yegane sevgilim , aşkım oldun senn benim . Inanki uzun zamandır ağzıma almadığım dinlediğimde hiçbir şey ifade etmeyen şarkılarım oldun sen benim .ve gelecekte bu içli şarkı çaldığında eğerki bu dudaklar inceden mırıldanıcaksa bil ki yine sana okuycak bu adam bu şarkıyı .ve her güzel terennumu seninle dinleyecek uzaklarda olsan da .
evet benimde o terennüm lafı dikkatimi çekti, etkileyici olmak adına kelime seçmiş sankiyani ne desemki diye düşünüyorum .sanki edebiyat felsefe kitaplarından kopya cekıp tasarlamıs kendince gibi.bu msja aklıma gelen 4 kelime .az laf cok iş.hala etkileyebilirim gibi düşünüyo işte.
ya kusura bakma da ıyk dedim mesajı okurken, ne kadar banal ne kadar yapmacık, resmen gönül eğliyor adam, seni etkileyip kendine bağlamak istiyor bence, valla midem bulandı mesajdan hee
kardeş bence sen yanlış anladın sanki olayı, arkadaş seninle paralel düşünüyor artık,tükürmekdende vazgectiiiimtükürügümede aciyorum artik
doğru söylüyorsun vallahi :)Erkeklere göre ne var ki, toplumda sürekli onlar pohpohlanır, evlidir birde sevgilisi vardır, vayyyy x abime bak erkeğin hası denir, sırtı sıvazlanır, erkeğin elinin kiri, kadının alnının lekesi gibi kötü bir tabir vardır, erkek yapar adı çapkın olur kadın yapınca .....
Ne yardan ne serden vazgeçmeme durumu, şimdi adama resti çeksen boşanda gel desen binbir dereden su getirir, çoooooook seviyor ya ama boşanmak için bir vakit yoktur ya da çocuk bahane edilir, eşim hasta şimdi üzülmesini istemiyorum denir veya ailem eşimi seviyor ailemi üzmek istemiyorum, bizimkisi evlilik değil iş ortaklığı, ayrılırsak ailelerin iş ortaklığı bozulur gibi pekçok bahane sıralanır sonuç : biz böyle mutluyuz zaten zeynep, nikah dediğin nedir ki'yle bağlantı yapılıp olay çözümsüz bırakılır
evet benimde o terennüm lafı dikkatimi çekti, etkileyici olmak adına kelime seçmiş sanki
kardeş bence sen yanlış anladın sanki olayı, arkadaş seninle paralel düşünüyor artık,
haa pardon özür dilerimben "adamdan"(denirse tabi) bahsediyorum
haa pardon özür dilerim
yok hiç yanlış anlar mıyım, aslında yanlış anlamışım doğrusunu şimdi anladım :)estagfurullah yanlis anlama
[sıze=3]estagfurullah yanlis anlama[/sıze]
doğru söylüyorsun vallahi :)
vay be söyleyecek söz bulamadımŞu yaşıma kadar ne hayat hikayelerine şahit oldum, benim tanıdığım evli adamların hiçbiri boşanıpta sevgilisiyle evlenmedi, hatta yine bir tanıdık evli biriyle beraberdi, biz boşanmaz karısından dediğimizde inanmadı, blöf yap adama, gerçeği gör dedik, o da nasıl olduysa bizi dinleyip adama gidip karından boşanmadan beraberliğimiz devam edemez demiş, adamın verdiği cevap: Eşim sinir hastası ayrılırsam hastalığı ilerler, benim bir evladım var, evladımın iyiliği için eşimin sağlığını düşünmem lazım demiş kestirip atmış
Şu yaşıma kadar ne hayat hikayelerine şahit oldum, benim tanıdığım evli adamların hiçbiri boşanıpta sevgilisiyle evlenmedi, hatta yine bir tanıdık evli biriyle beraberdi, biz boşanmaz karısından dediğimizde inanmadı, blöf yap adama, gerçeği gör dedik, o da nasıl olduysa bizi dinleyip adama gidip karından boşanmadan beraberliğimiz devam edemez demiş, adamın verdiği cevap: Eşim sinir hastası ayrılırsam hastalığı ilerler, benim bir evladım var, evladımın iyiliği için eşimin sağlığını düşünmem lazım demiş kestirip atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?