- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- Konu Sahibi meleginmutfagi
ah kızım be siz sabrın ne oldugunu bilmiyorsunuz. 50 sene önce gelin olsaydınız keşke
Bu cümle içimi yaktı haklısın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah kızım be siz sabrın ne oldugunu bilmiyorsunuz. 50 sene önce gelin olsaydınız keşke
Sahtelerini yaptırmak da imkansız gibi nereye soracağım ki bunu
Kusura bakmayın ama ben şuan size cok kızdım.yukarda canım sıkılıyor tek basıma büyük oğlum benimle sohbet ediyor ama küçük olan hep bilgisayar basında.
ayrıca tek evde yemek pişsin tek evde yensin istedim bunda kötü ne var.
kışın aşağıda sıcacık oturmak varken yukarda buz gibi evde mi oturayım.
gelinim sen yak ben ödüyorum nasılsa diyor ama yazık günah parasına diye düşündüm hep.
ben işten gelince çık evine diyor çocuk sürekli seni görüp sana anne diyor biraz oğlumla beni yanlız bırak diyor.
tamam haklı oldugu yerler var ama beni aileden görmüyor gibi hissediyorum ben ona temizlik yemek işi bırakmıyorum çocuguyla daha fazla vakit geçirsin diye o başka şeylerin peşinde.
bir de oğlum bir kere iş yerinden ikramiye almıştı annene de bi 100 lira verirsin demiştim o ay da gelinim benim perdelerimi yenilemişti. sana ayda 1000 lirada harcasak sen doymazsın ben hayatımda sizin gibi insanlar görmedim elimi verdim kolumu kaptırdım diye bir sürü söylendi.
100 liranın bile kinini tutuyor.
bakıcı baksa 1500-2000 verecekler hiç bunu düşünmüyorlar.
bana en son sen torununa parayla baktın bir kez bile geri çevirmedin bu ay sıkıştınız faturamı kendim öderim demedin oturdugun yerden keyfine baktın dedi..
çok ağır lafları var. şimdide oğlumun torunumun hatrına iniyorum ama sanırım sizde onun haklı oldugunu düşünüyorsunuz.
1 liralık cips neden bu kadar göze geliyor anlamıyorum kendi annesi yese ne derdi acaba
siz çok taraflı bakıyorsunuz
orası sadece gelinimin evi değil ama oğlumunda evi. oğlumun evinde birşey yerken bunu yiyebilirir miyim mi demem lazım
Bakın siz iyiniyetli davranmış gelininizi kızınız gibi görmüş olabilirsiniz. Ama değil işte. Emin olun bu kadar içli dışlı olamaya kızınız bile tepki gösterirdi. Tabi ki gelininizde söylediği sözlerin ağırlığı konusunda hatalı. Ama eşi ilgilenmemiş, kayınvalide imaları anlamamış belki oda patlama noktasına geldi. Anneler gününde size hediye altın bileklik alacak kadar düşünceli, düğünde gereksiz masraflarla sizi yormayacak kadar bilinçli, çocuğua baktığınız için fatura ödeyen. elinize para veren biri art niyetli olamaz diye düşünüyorum.
Bence alın karşınıza, onu yormamak adına fedakarlık ettiğinizi, yalnızlığınızdan dolayı içiçe olmayı seçtiğinizi anlatın. abartmış olabileceğinizi ama iyiniyetsiz hareket etmediğinizi, bundan sonra birbirinizin alanlarına daha az müdahele edeceğinizi, ilişkilerinizin bozulmasını istemediğinizi söyleyin. Bence anlattıklarınıza göre gelininiz kötü biri değil, sadece patlamış artık. Biraz kendini anne ve kadın hissetmesi için alan bırakın. Eminim düzelecektir, kızıp küsüp susmanın faydası olmaz bence. Konuşun ve aldığınız kararlara göre hareket edin.
Bakın siz iyiniyetli davranmış gelininizi kızınız gibi görmüş olabilirsiniz. Ama değil işte. Emin olun bu kadar içli dışlı olamaya kızınız bile tepki gösterirdi. Tabi ki gelininizde söylediği sözlerin ağırlığı konusunda hatalı. Ama eşi ilgilenmemiş, kayınvalide imaları anlamamış belki oda patlama noktasına geldi. Anneler gününde size hediye altın bileklik alacak kadar düşünceli, düğünde gereksiz masraflarla sizi yormayacak kadar bilinçli, çocuğua baktığınız için fatura ödeyen. elinize para veren biri art niyetli olamaz diye düşünüyorum.
Bence alın karşınıza, onu yormamak adına fedakarlık ettiğinizi, yalnızlığınızdan dolayı içiçe olmayı seçtiğinizi anlatın. abartmış olabileceğinizi ama iyiniyetsiz hareket etmediğinizi, bundan sonra birbirinizin alanlarına daha az müdahele edeceğinizi, ilişkilerinizin bozulmasını istemediğinizi söyleyin. Bence anlattıklarınıza göre gelininiz kötü biri değil, sadece patlamış artık. Biraz kendini anne ve kadın hissetmesi için alan bırakın. Eminim düzelecektir, kızıp küsüp susmanın faydası olmaz bence. Konuşun ve aldığınız kararlara göre hareket edin.
Sadece oğlunuzun evi değil onlar bir aile. O zaman gelinin ailesi de gelip orda izinsiz istediğini yapsın. Olur mu öyle şey herkesin evi ayrı. Oğlunuzun ve gelininizin evi sizin eviniz değil.
Haayıır bence siz taraflı bakıyorsunuz ama KENDİ TARAFINIZDAN! Biraz da yazık gelinin tarafından bakalım bence1 liralık cips neden bu kadar göze geliyor anlamıyorum kendi annesi yese ne derdi acaba
siz çok taraflı bakıyorsunuz
Peki nasıl konuşmayı düşünüyorsunuz? Aile ilişkilerinizi nasıl planlamayı istiyorsunuz?akıllı ve iyi niyetli oldugunu biliyorum başka torun bakan babanelerde var hiç biri benim gibi rahat değil herkese gelinimi anlatıyordum o yüzden tekrar aramız düzelsin istiyorum ya.
birden bire bu hale geldik diye üzülüyorum zaten.
konuscam inşallah birbirimizi affederiz düzeliriz.
Tek cumleyle bravoooo... Ya da neden oğlunu evlendirdin ozamansizin işiniz gücünüz yok mu
Peki nasıl konuşmayı düşünüyorsunuz? Aile ilişkilerinizi nasıl planlamayı istiyorsunuz?
Bencede bu kadar olmaz ya.. Ben olsam oğlunu boşarım netGerçek olamaz artık bu konu ya...
Bilemedim.
Bunları yapıp kendinizi haklı mı görüyorsunuz hala...
Yaşadıklarınızı gelininize de yaşatıyorsunuz. Sadece daha Güleryüz’le yapıyorsunuz muhtemelen.demekki yanlış düşünmüşüm benim kayınvalidem ölene kadar hiç kendime ait birşeyim olmadı. bu benim diyeceğim evlatlarımdan baska bişeyim yoktu. oğullarımın olan şey de benim kabul ettim.
evet evlenirken destek olmadım belki ama yinede bir evim daha oldu dedim hep.
haklısınız bu devirde böyle
demekki yanlış düşünmüşüm benim kayınvalidem ölene kadar hiç kendime ait birşeyim olmadı. bu benim diyeceğim evlatlarımdan baska bişeyim yoktu. oğullarımın olan şey de benim kabul ettim.
demekki yanlış düşünmüşüm benim kayınvalidem ölene kadar hiç kendime ait birşeyim olmadı. bu benim diyeceğim evlatlarımdan baska bişeyim yoktu. oğullarımın olan şey de benim kabul ettim.