lütfen bana yardim edin :( hic iyi degilim

Aylin9999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
5
1
Selam arkadaslar, ben 23 yasinda almanyada yasiyorum ve 6 senelik bir sevgilim var. 1 senedirde nisanliyiz. Dugun tarihimizde belli. Bizim askimizi herkes bilirdi. Gözlerimize bakinca halen o heycan var, resmen ikimizinde gözlerinin ici parliyor. Bizi gören yabancilar bile birbirimizi sevdigimizi anlardi. Masal gibiydi. Benim nisanlim nedense insanlara saka yapmayi ve kandirmayi cok seviyordu. Is arkadaslariyla hep sakalasiyor. Birgun bir is arkadasi nisanlima bir site göstermis. Tanisma sitesi. Arkadasi nisanlima sende gir hergün insanlari kandiriyorum demis. Nisanlimda üye olmus. Bir kapali kiz ona yazmis. 3-4 hafta hep yazismislar. Nisanlim ismini herseyini yalan söylemis bir tek resmi gercekti. Ve cok hava atmis yazismalarinda. Aralari cok samimiydi. Terbiyesiz seylerde yaziyorlardi. Telefondada görüsmüsler 2-3 kere. Kimbilir telefonda neler yaptilar sizce ne gerek duydu onunla böyle samimi olmaya? Telefonda birsey yaptilarsa sizce kizmi onu etkilemistir? Gozu benden baskasini görmezdi. Ama nisanlimin onu kandirdigi belliydi, her nekadar samimi davranip gzl sözler söylesede. Nisanlim cok temiz bir insandi nasil boyle oldu anliyamadim. Tabi Ben bunlari görünce dünyam basima yikildi. Nisanlim cok pisman. Sadece kandirmak istedim diyor bana. Kendimi iyi hissetmem icin elinden geleni yapiyor. Gece uyurken telefonlarimiz bile acik kalarak uyuyoruz. Güvenim cok sarsildi, bu konuda ona güvenim sonsuzdu. Sizce beni seviyormudur? Neden baskalariyla konustu? Ayni hataya tekrar yaparmi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Affedermiydiniz? Bu aciyi unutmak icin ne yapardiniz?Okadar aci cekiyorumki kendimi ve onu öldürmeyi bile düsünüyorum. Lutfen bana yardim edin. Anlatabilecegim kimse yok. Umarim size kendimi ifade edebilmisimdir. Bana yardimci olan herkesden Allah razi olsun.

Son düzenleme:
Bence ilahi adalet.
Ettigni buldun.
Ama sen kendinden eminsin artik yapmiycaksin.
Affetmelisin.
Yinede hemen affettim deme.
Birz burnunu surt.
Nasilsa affeder havasina girmesin.

Ohh dear my god !!! Sadece kandirmak icin yapmismis !! Niyeti kotu degilmis yani baksana.. zaten birbirinize goresiniz. Ayrilmayacaginiz da garanti olduguna gore no problem ..yuvarlanir gidersiniz iste..

maşallah maşallah ikinizde birbirinizi deliler gibi seviyorsunuz aşıksınız

aşkınızdan birbiriniz aldatıyorsunuz hee bir çiçekle bahar geçmiyor herhalde

evlenin icraatlarınıza devam edin

Eden bulur derler sizinki o misal olmus
Eger yaptigin hata icin sen kendini affedebildiysen bence nisanlini da affetmelisin
Ama bi daha olmamasi icin bi sure burnunu surt ki bu konuda ne kadar kati oldugunu gorsun

öncelikle kapali bir kizla diye belirtmene gerek yoktu. Ben kapali degilim ama ben bile senin yazini okurken rahatsiz oldum.
Onun haricinde sen zaten onu affetmissin. Sadece bizden ; affet ,aman uzaktan telefondan nolcak , pire icin yorgan yakma dememizi bekliyorsun. kandirmak icin mi okadar terbiyesiz seyler konusmus nisanlin. Telefonunu falan vermis. Cocuk kandirir gibi resmen yaaa. Yüce aşkınıza hayran kaldım. Mutluluklar

Gercekten coooooooook buyuk bir ask.

Nisanlin abuk subuk sitelere uye oluyor , kandirma ayagiyla seni yiyip cinsellik icerikli muhabbetler yapiyor.

Bir de ben cok daha cekiciyim, beriki kiz tipsiz yazmissin ya, kendini boyle mi avutuyorsun? Beriki kiz guzel, sen tipsiz olsaydin nisanlin hakli mi olacakti? Her iki durumda da salak yerine kondugun, herifin artik sanal seks mi ne haltlar karistirdigi gercegi degismiyor cicim.

Nisanlin bildigimiz abaza. Askiniz da cok buyuk falan degil. Bunlari gec , kendini kandirma.

Buraya niye konu actin ki? Beklentin evet yaaaaaaa kiz cirkin onu asla sevmiyor, sen varken ona bakmaz, bosluguna gelmis iste, her erkek yapiyor unut gec, dememiz miydi? Her erkek yapmiyor , bilgine sunarim.

İkinizin de kafası ayrı güzel empati kur sende aldatmışsın onu en iyi sen anlarsın tencere kapak olmuşsunuz süper çift

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…