lütfen bana yardim edin :( hic iyi degilim

Küçük yaşta başlamış bir ilişki için kaçılmaz bir hataydı iki taraf içinde..
Öncelikle karşı tarafı hiç suçlamayın. Size sadakat sözü veren nişanlınız ve kızın bundan haberi olmadığı belli.
Sizin yaptığınız hatayı bilmiyorum ama sırf bunun için affedecekseniz yapmayın..
Nişanlınızın bu yaptığını hazmedebilecekseniz , tamamen aklınızdan silebilecekseniz devam ettiren ilişkinize. Güven sarsıldığında maalesef bir daha tazelenmiyor.
Çok iyi düşün kardeşim.. Onu affederseniz , evet yeniden tekrarlayacak. Bunun aksini hiç duymadık.. İlla affedecekseniz, sizi kaybetme hissini iyice hissettirin ona diyeceğim ancak barışmış gibisiniz sanırım. Bilemedim.

Bu arada " öldürmek" kelimesini bu kadar kolay almayın ağzınıza.

ben kocamı hiç sevmiyorum söyliyeyimde yanlış olmasın biz hiç telefonumuz açık uyumadık ondan mı acabaa

Gerçekten masal gibi bir askmis... Çok imrenilen bir askmis... Nisanlinin yaptığı çok iğrenç, durduk yere kim hangi kız olursa olsun kandırmak amaçlı, dalga geçmek amaçlı konuşmak nedir yahu? Kız nişanlı olduğunu bilse belki yüzüne bile bakmayacakti adamin, çirkin vs diyerek asagilamayin bence...

Ikinizde hatalisiniz.
O da yapmis sende yapmissin.
Su an 1-1 duruyorsunuz. Hic hos seyler degil.
Tövbe edin ve bundan sonra birbirinize sahip cikin, madem bu kadar seviyorsunuz birbirinizi.
Bundan sonrasi ne olur bilemeyiz, ama hic kimse bilemez zaten gelecegi bu sizle alakali degil.
Nazarda degmis olabilir size, sürekli göz önünde olmaktan. Ama insanin sevgilisi varken baskalari ile konusmak nazar degil tabi, o baska birsey. Neyse. Bundan sonra önünüze bakin. Gecmisi unutun.

Kandırmak için biraz gülüp eğlenmek için yapmış desek, rahatlayıp devam mı etceksin?

Kızları kandırıp gülüp eğlenmek için yapması, heves şehvet aldatma vs gibi duygularla yapmasından daha aşağılıkça bir davranış..

aynısını konu sahibi de nişanlısina yapmış.

Adam cocuk mu kandiriyor. Saka yapmayi seven bir adam kandirmak icin birini elektronik ortamda gorusur mu?. Arti telefonla da gorusuyor. Telefonla niye gorusuyor?
Adam resmen size yalan soylemis. Amac kandirmak falan degil.

Sende yapmışsın kandırmak için demiş ama aldatılmışsın tatlım yazık olmuş ilişkinize seven insan şaka bile olsa yapmazdı bitmiş bu ilişki ... o zaman herkes şakadan aldatsın birbirini

arkadaslar insanlarin yaptiklari hatalari yüzlerine vurmak icin birbirinizle yarismaniza ne gerek var. kimse kimseyi yargilayamaz,verecek fikriniz yok ise eger ,hakarete varan tarzda görüslerinizi kendinize saklayin.. yaptiklari dogru mu ? hayir degil tabi ki.

ama şöylede birşey var araya yeni heyecanlar katarsanız ilişkiniz capcanlı kalır dün biri vardı erkekler arada böyle şeyler yaparsa daha erkek olur tarzında yazıyordu hadi iyisin hep sorunsuz erkek olucak seninki

Nisanliniz bir kadını kandırmış.Sizde çirkin diye ego patlaması yasamissiniz.
Ayrıca en azından o yakalanmış ve özür dilemiş affeder misiniz bilmem ama sizin yaptığınızdan onun haberi yok.
Önce siz dürüst olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…