Adam resmen oyanmis sizinle. Babanıza küfreden adam, sizi takmayan ve ciddi düşünmediğini açıkça gösteren adam siz dayanamayıp yeter artık böyle olacaksa bitsin deyince gururu mu incinmiş? Bak sana ilişki tecrübesi çok olan bir ablan olarak söylüyorum bununla gururu incinmez insanın hatta bi durup ben naptim hakettim galiba der. Ama yaptıklarıyla sizin gururunuz incinir. Adam sizinle başladı bastan güzel gidiyordu bakti saf iyi niyetli kız dursun kenarda kimseyi bulamazsam takılacak yazisacak biri olur dedi. Bazı insanlar yalnız kalamaz çünkü. Siz ciddiye bindirmeye çalıştıkça bakti artık baya zaman oldu iliski, müsait değil falan oyalamaya başladı çünkü kaç sene olmuş baslayali.. İlk zamanla belki evlilik oyununa katılıyodu çünkü daha yeniydi tamam evlenelim dese sureciniz yeni daha. O zaman seneye iki sene sonraya der falan sallayabilirdi ama şimdi onu da diyemez. Zaman kazanmaya çalıştı siz tekrar susunca hrrsey yolunda gitmeye başladı onun için. Bu arada tekrar direnince siz , bu kez sinirlendi ne güzel bu safla takılıyorum evlenecek birini bulunca ayrılacaktım zaten bundan, ne diye gene aile tanışma diyor ki. Çünkü seninle evlenirim demek başka aile tanışma adım atma başka. İhtiyacın olursa para veririm demekle arkadaşına hadi bankaya gidelim o zaman diyen arkadaşa hadi gidelim demek aynı değil. İkincide icraat var çünkü. Bu adam da siz tekrar usteleyince sinirlendi ondan . Ama zamanın azaldığını biliyor tabi. Siz tekrar bu konuda rest çekince de tamam dedi artık bundan sonrası evlilik tanışma isteyecek barışınca , yolun sonu geldi dedi ondan gurur falan bahane buldu. Ha bu salağa rezil mi oldunuz bence olmadınız. Tahminim aptalın şerefsizin önde gideni özür dileyerek diyorum. Böyle adama rezil falan olunmaz. Siz gayet güzel davranmissiniz. En son gururlu olup iletisim kurmayın. Daha düzgün biri çıkınca karsiniza bu aptalla napmisim diyeceksiniz. O adam ise bu karakterde iken düzgün bir kadın bulamaz zaten. Saf birini bulup evlenirse de onun hayatını cehenneme çevirir kadın da en son yeter deyip boşar. Adamın sonu her türlü yalnızlık. Siz size aşık kocanızla çocuk severken bu herif ya evde karısıyla kavga edip sinir krizleri geçirecek ya da aptal sapsal arkadaşları ile serserilik peşinde ömür tüketip yalnız ölecek. 50 yaşından sonrası adam için korkunç bir son bekliyor bence