lütfen bana yardim edin :( hic iyi degilim

Küçük yaşta başlamış bir ilişki için kaçılmaz bir hataydı iki taraf içinde..
Öncelikle karşı tarafı hiç suçlamayın. Size sadakat sözü veren nişanlınız ve kızın bundan haberi olmadığı belli.
Sizin yaptığınız hatayı bilmiyorum ama sırf bunun için affedecekseniz yapmayın..
Nişanlınızın bu yaptığını hazmedebilecekseniz , tamamen aklınızdan silebilecekseniz devam ettiren ilişkinize. Güven sarsıldığında maalesef bir daha tazelenmiyor.
Çok iyi düşün kardeşim.. Onu affederseniz , evet yeniden tekrarlayacak. Bunun aksini hiç duymadık.. İlla affedecekseniz, sizi kaybetme hissini iyice hissettirin ona diyeceğim ancak barışmış gibisiniz sanırım. Bilemedim.

Bu arada " öldürmek" kelimesini bu kadar kolay almayın ağzınıza.

vay be çok seviyorsunuz karşılıklı leyla ve mecnun gibisiniz ama sen onu aldattın o seni aldatmis

böyle sevgi düşman başına ne diyim

bence siz iki yalancı insan olarak evlenin böylece başkalarının da canı yanmamis olur.
ben kocamı hiç sevmiyorum söyliyeyimde yanlış olmasın :KK11::KK11: biz hiç telefonumuz açık uyumadık ondan mı acabaa :KK53:

Gerçekten masal gibi bir askmis... Çok imrenilen bir askmis... Nisanlinin yaptığı çok iğrenç, durduk yere kim hangi kız olursa olsun kandırmak amaçlı, dalga geçmek amaçlı konuşmak nedir yahu? Kız nişanlı olduğunu bilse belki yüzüne bile bakmayacakti adamin, çirkin vs diyerek asagilamayin bence...

Ikinizde hatalisiniz.
O da yapmis sende yapmissin.
Su an 1-1 duruyorsunuz. Hic hos seyler degil.
Tövbe edin ve bundan sonra birbirinize sahip cikin, madem bu kadar seviyorsunuz birbirinizi.
Bundan sonrasi ne olur bilemeyiz, ama hic kimse bilemez zaten gelecegi bu sizle alakali degil.
Nazarda degmis olabilir size, sürekli göz önünde olmaktan. Ama insanin sevgilisi varken baskalari ile konusmak nazar degil tabi, o baska birsey. Neyse. Bundan sonra önünüze bakin. Gecmisi unutun.

Kandırmak için biraz gülüp eğlenmek için yapmış desek, rahatlayıp devam mı etceksin?

Kızları kandırıp gülüp eğlenmek için yapması, heves şehvet aldatma vs gibi duygularla yapmasından daha aşağılıkça bir davranış..

Kandırmak için biraz gülüp eğlenmek için yapmış desek, rahatlayıp devam mı etceksin?

Kızları kandırıp gülüp eğlenmek için yapması, heves şehvet aldatma vs gibi duygularla yapmasından daha aşağılıkça bir davranış..
aynısını konu sahibi de nişanlısina yapmış.

Adam cocuk mu kandiriyor. Saka yapmayi seven bir adam kandirmak icin birini elektronik ortamda gorusur mu?. Arti telefonla da gorusuyor. Telefonla niye gorusuyor?
Adam resmen size yalan soylemis. Amac kandirmak falan degil.

Selam arkadaslar, ben 23 yasinda almanyada yasiyorum ve 6 senelik bir sevgilim var. 1 senedirde nisanliyiz. Dugun tarihimizde belli. Bizim askimizi herkes bilirdi. Gözlerimize bakinca halen o heycan var, resmen ikimizinde gözlerinin ici parliyor. Bizi gören yabancilar bile birbirimizi sevdigimizi anlardi. Masal gibiydi. Benim nisanlim nedense insanlara saka yapmayi ve kandirmayi cok seviyordu. Is arkadaslariyla hep sakalasiyor. Birgun bir is arkadasi nisanlima bir site göstermis. Tanisma sitesi. Arkadasi nisanlima sende gir hergün insanlari kandiriyorum demis. Nisanlimda üye olmus. Bir kapali kiz ona yazmis. 3-4 hafta hep yazismislar. Nisanlim ismini herseyini yalan söylemis bir tek resmi gercekti. Ve cok hava atmis yazismalarinda. Aralari cok samimiydi. Terbiyesiz seylerde yaziyorlardi. Telefondada görüsmüsler 2-3 kere. Kimbilir telefonda neler yaptilar :KK43: sizce ne gerek duydu onunla böyle samimi olmaya? Telefonda birsey yaptilarsa sizce kizmi onu etkilemistir? Simariklik gibi olmasin ama cok begenilen bir kizimdir, esmer ve fizigimde yerinde, o yazdigi kizda tam tersiydi hic cekici degildi. Gozu benden baskasini görmezdi. Ama nisanlimin onu kandirdigi belliydi, her nekadar samimi davranip gzl sözler söylesede. Nisanlim cok temiz bir insandi nasil boyle oldu anliyamadim. Tabi Ben bunlari görünce dünyam basima yikildi. Nisanlim cok pisman. Sadece kandirmak istedim diyor bana. Kendimi iyi hissetmem icin elinden geleni yapiyor. Gece uyurken telefonlarimiz bile acik kalarak uyuyoruz. Güvenim cok sarsildi, bu konuda ona güvenim sonsuzdu. Ayni hatayi malesef bende gecen sene yaptim onu cok sevdigim halde, ama kendisi bunlari bilmiyor. Sizce bu Ilahi Adaletmiydi? Ona yaptiklarimin aynisini yasadim.cok pismanim ama onu köpekler gibi seviyorum cok asigim. Sizce oda beni seviyormurdur? Neden baskalariyla konustu? Ayni hataya tekrar yaparmi? Ben asla tekrarlamam. Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Affedermiydiniz? Bu aciyi unutmak icin ne yapardiniz?Okadar aci cekiyorumki kendimi ve onu öldürmeyi bile düsünüyorum. Lutfen bana yardim edin. Anlatabilecegim kimse yok. Umarim size kendimi ifade edebilmisimdir. Bana yardimci olan herkesden Allah razi olsun.
Sende yapmışsın kandırmak için demiş ama aldatılmışsın tatlım yazık olmuş ilişkinize seven insan şaka bile olsa yapmazdı bitmiş bu ilişki ... o zaman herkes şakadan aldatsın birbirini

arkadaslar insanlarin yaptiklari hatalari yüzlerine vurmak icin birbirinizle yarismaniza ne gerek var. kimse kimseyi yargilayamaz,verecek fikriniz yok ise eger ,hakarete varan tarzda görüslerinizi kendinize saklayin.. yaptiklari dogru mu ? hayir degil tabi ki.

ama şöylede birşey var araya yeni heyecanlar katarsanız ilişkiniz capcanlı kalır :KK53: dün biri vardı erkekler arada böyle şeyler yaparsa daha erkek olur tarzında yazıyordu hadi iyisin hep sorunsuz erkek olucak seninki :KK54:

Nisanliniz bir kadını kandırmış.Sizde çirkin diye ego patlaması yasamissiniz.
Ayrıca en azından o yakalanmış ve özür dilemiş affeder misiniz bilmem ama sizin yaptığınızdan onun haberi yok.
Önce siz dürüst olun.

X