lütfen bana yardim edin :( hic iyi degilim

Ah ah.. Ey aşk! Ne hallere düşürdüler seni.. insanlar nasıl da basitlestirdiler güzelim duyguyu. Ağızlarda kirlendi..Beynim error verdi gerçekten. Sizin aşktan anladığıniz şey nedir Allah aşkına. Neden kendinize yeni bir sayfa acmıyorsunuz?

Sen onu sevdigini söylüyorsun ama ayni seyi sen de yapmissin. Demekki yapılabiliyormuş. Normalde de boyle gereksiz sekilde insanlari kandiran dalga gecen biriyse yaptığı normal onun karakterine gore. Aldatmak sayilmaz yani. Kendince eglenmis!

Ben size yapılanı geçtim, aldatmış zaten de...
Affedip affetmemek sizin bileceğiniz iştir, bence aldatmanın affı diye bir şey söz konusu olamaz ama neyse...

Başka bir kadının gururunu, duygularını ve güvenini kendine alay konusu eden, bunun için bıkmadan zaman ve emek harcayabilen bir 'adam' ı eşiniz yapabileceğinize, ona tüm samimiyetinizle sırtınızı yaslayabileceğinize emin misiniz?
Kadınlara bu şekilde yaklaşan, adeta sosyopatik belirtiler gösteren, onları kendine oyuncak eden birine kocam demek, aldatılmaktan daha zor olsa gerek...

Hahahahahaha
Çok iyi bir çift olmuşsunuz, bence sakın terketmeyin.
Öyle böyle yuvarlanır gidersiniz işte

Ohje! Bu ne böyle?

Aff edin o zaman. Sil bastan yapin. bundan sonrada olmasin böyle birsey

Valla tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, 1.si nişanlın senı sevmıyor senı sevse baskasıyla konuşmaz,birşeyler paylaşmazdı ya ben anlamıyorum nasıl hala onu kandırmak ıcın yapmış,bilmem ne zaten kız guzel degıl ya boyle bırsey olabılır mı senın nasıl bır mıgden var ? Onu gectım senınde nısanlından bır farkın yok kı kotuluğe kotulukle cevap verdın aklınca aynısını yaparak ıntıkam aldın ödestınız oylemı?? Allah ıkınızede akıl fıkır versın , ama böyle bır ilişki olmaz olasada yurumez..

tencere yuvarlanmı kapagını bulmus canım dert etme
sonucta davul bıle dengı dengıne
yarın obur gun sen yaparsan yada o yaparsan sende yaparsın nasılsa randımanlısınız

Tatlım sen kendi vicdanını rahatlamak için suçunu itiraf etmissin ama vicdanın rahat değil çok seviyorsan evleneceksin her haliyle kabul edeceksin diyelim adam yine bir halt yedi Zaten evlilik o aşkı öldürecek pişman olacaksın bunları bile bile neden evlendim diye mahkemenin yolunu tutacaksin kendini yeni bir sayfa AC hayatında . yol yakinken

Aklıma birkaç soru takıldı
1. Şakacı olmak ve kızları kandırmak ne alaka; bunun şakacı olmakla ne alakası var?
2. Diziler gibi olmuş, adam kızı çok sever ama başkasını yanlışlıkla hamile bırakır, kız gider başkasıyla evlenir, araya birileri daha girer ama çift birbirini çok seviyodur. Sen böyle kimin eli kimin cebinde masal gördün mü?
3. Telefonu açık bırakmak derken yani ; arama butonu devrede olarak mı yatıyosunuz, ilk defa duyuyorum bunu. Niye şimdiden eniştenin horlamalarını dinlemeye bu kadar meraklısın ki?
Sonuç olarak bağlayayım ; aldatılmak güzel bişey değilmiş anladın. itiraf et, atlatabilirseniz devam edin.

Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus sizde
Sakin ayrilmayin ilahi adalet yerini bulmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…