Arkadaslar, derdimi anlatacak kimsem yok lütfen bana yardim edin..
5 yillik uzun mesafeli bir iliskim vardi, bu 5 yil icerisinde bana cok saygisizlik yapti : beni 2 ay boyunca habersiz birakti takmadi, benim dogum günlerimi kutlamazdı ama arkadaslarinin dogum gunlerine hediyeler restoranlar..
en yakin arkadasi beni fazla sevmezdi ve bana arkadasimla senin yuzunden aram acilirsa iliskiyi bititirim demisti … böyle bir sürü seyler neyse ben hepsini affetim hepsine göz yumdum..
Bundan bir kac ay önce onu ailemle tanistirmak istedim ailevi sorunlari oldugunu soyledi bende evlilik konusunu kapattim..
5 ay boyunca evlilik konusunu o hic acmadi, ben tekrardan actim ve bana dedigi : tamam ailem musait olursa size geliriz fakat ailem musait degilse baban si*** gitsin , beklesin !
Ben saygisizligina da göz yumdum
ama gunler aylar gectikce onun beni takmamasi evlilik konusuna kulak bile asmamasi beni delirti ve sinir aninda ona bitti sen benimle ciddi degilsin, gecmisteki iliskilerinde de boyle davrandin kesin diye mesaj atim
Fakat sinirim geçince tekrar aradim onunla bitirmek istemedigimi fakat onun hic adim atmamasi beni önemsiz kılması beni bu hale getirdigini soyledim
Ama bana gururunu ve onurunu incetigimi soyledi ve artik istemedigini soyledi
Yani 5 yilik iliskimiz bu sekilde bitti ve benim kafam o kadar karisik ki
Bastan beri benimle evlilik dusunmuyormuydu ve ben o mesaji gondererek ona firsat mi vermis oldum?
Yoksa benim o mesaji gondermem gercekten afedilmez bir durum mu?
Gercekten sevse benimle ciddi dusunseydi gitmezmiydi?
Arkadaslar benim icin sizin soyleyeceklerini cok onemli lutfen yardim edin
(Son olarak beni heryerden silmisti ama ayriliktan 3 ay sonra numarami tekrar eklemis)