Lütfen bana kızın.. Kendime gelmem lazım ya.

Kıyamam ona yaa. Benim ilk bebeğim. O yüzden ortalık heo ayakta. :) bakalım ikinci de rahat olacak mıyım. Gerçi ben bugünden başlayacağım destek alıp bu işi halledeceğmh artık

Kesinlikle insan ne kadar bilirse o kadar takılıyor. Doktorumuz daha ilk konumuzda bebeğim zeka kartına bakmıyır dedim 3 aylıktı daha. Doktor sen öğretmen misin? Dedi kıh kıh adam bildi valla siz dedi üni mezunu anneler işimiz çok sizinle:)

İnşallah her şey çoookk güzel olsun. Eğitim beni aşırı etkiledi. Hep o yüzden zaten. Yoksa Bn bilmeden yaşardım:)

ya arkadaşım 6. ayda bebek daha doğru düzgün oturmuyor bile dertsiz başına dert yapıyorsun
bırak biraz zamana 13 aylık kızım yeni yeni çağrıcınca bakıyor

Öyle aslında düşündükçe dünyaya geldiğini 3 ay önce fark etti diyorum amaa içim durmuyor bık bık bık bık düşünüyor

Allah bağışlasın evladınızı. ❤
En samimi arkadaşımın eşi, oğlan daha kucaktayken, 7-8 aylık falandır. Gidip renkleri okuyan köpek gibi bişey almıştı. Çocuk yapmayınca da krizlere girmişti çok üzülmüştü. Abi beklentin çok yüksek bebek yahu bu diye diye kendine gelmesini sağlamıştık. . Sizde çok şey beklemeyin lütfen daha çok ufak. Hayırlı ömrü olsun. :)

Aminnn inşallah. Ne kadar yıpratıcı dimi. Nete göre cidden çok geride bebeğim. Hiç bakmamak lazım bence

Evet öyle oluyor zaten bitiyor başka başlıyor. Derdim hep kızım

bak o nasıl ilerliyor biliyor musun? okula başlayana kadar gece nefesi mi kesilir, yastık üzerine mi kapanır, elini bir yere sürer elektrik mi çarpar diye gidiyor.. okul başlayınca kaçırılır mı?, yemek borusuna bir şey mi kaçar, öğretmeni bağırır mı, arkadaşı itekler mi diye gidiyor gidiyoooor.. sonra kendini psikiyatristin karşısında buluyorsun yapma ben çalışmadığım dönem müge anlı manyağı olmuştum, izleyip izleyip gece çocuklarımın başına gelir mi diye ağlıyorum.. bir süre sonra banka reklamlarına bile ağladığımı farkettim allahtan sorunu kendim çözüp uzmana gittim.. bak düşün ben bile 6 aylıktan başlamamıştım, kendi durumunu kıyasla işte :/

Ahajh o da iyiymiş benim erkek versiyonum. Bizi de masal kştabımız var çevirmiyor dedim eşime oha ogaa diyor :))

Yaaa daha bir kızdım kendime şimdi. Kararım kesinlikle bir uzmana gitmekten yana zaten araştırıyorum birkaç gün sonra bakıp karar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…