Kızlar ben sürekli bebeğimle ilgili endişe duyuyorum. Sürekli buraya konu açıyorum hatta. Bebeğimin adını söyleyince bakamamasını çok sorun ediyorum. Özel eğitim kursuna falan gittm hamileyken ve çok etkiledi bu beni. Şuan bebeğim otistik mi diye bile düşünmeye başladım. Ya beni rahatlatın ya da silkeleyin lütfen. Kızım daha 40 günlükten beri başını tutan, 2 haftalıkken dikkatli bakan bir bebek şuan 6 aylık. Kendi kendine ses çıkarıyor. Hı mı gu ınga. Bizimle iletişim şeklinde değil. Canı sıkılınca çıplık atıyor. Gıdıklayınca gülüyor. Daha parnaklarımı gördüğü gibi tebessüm ediyor. İşten gelince beni gördüğü gibi heyecanlanıp gülüyor. Hatta gel diyorum ellerini uzatıyor. 2,3 kere bir defada dönüyor. Almak istediği oyuncağa yönelip onu almak için çırpınıyor. Emziğini kendisi ağzına götürüp emiyor. Ses duyduğunda korkup sıçrar veya o yöne bakar. Renkli sesli olan her şey dikkatini çekiyor. Belki bu yüzden seslenince bakmıyor. Bilmiyorum ya. Sizce sağlıklı mıdır? Doktorumuz nörolojik bir bulgu yok muayenesi güzel diyor. Çok dikkatli bakıp çok şükür her şeyi takip ediyor. Sorunum adına bakmıyor olması. Bana ya kızın ya içim rahatlasın bilmiyorum birşey olsun.