- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Her şekilde takılıyorum. Hep bir araştırma. Acaba bir şey mi var diye. Abartıyorum dimi. Bunları yapması sağlık göstergesi dimi6 aylık bebekten ne bekliyorsunuz?
Bende 1,5/2 yaş falan zannettim.
İletişim kurup konuşmasını meselamanne diyebilir:) şaka tabi de adına baksa fena olmazDaha 6 aylik ne bekliyin bacim.
Farkındayım evet evet abartıyorum. Elimde değil ama yaaa hiç hemde eyvaaaah diye hemen bir telaş. Anne olmak zormuş. Aslında düşüne düşüne kötüyü çağırmakt da korkuyorum. Pufff. Belki de bende eşimin ricasıyla istedimi adını zaten. Belki o da sevmiyor olabilirHer anne bebeği için daha hamilelikten itibaren endişe duyar gayet normal. ..Ancak siz de farkindasiniz ki sizin durum abartılı .
Tepkiler şimdilik gayet normal ve her bebeğin de gelişimi aynı olmaz
..kimi geç kimi erken başlar bazı tepkilere..
Biraz sakin olun bence, her şey yolunda iken bu kadar olumsuzu düşünüp olumsuzu çağırmayın bosa stres yapıyorsunuz.
Belki ismini sevmiyor
Çok erken dimi. Yani ve normal dimi sizce de. Ah işte anne olunca böyle oldum ben. Hep bir telaşDaha çok erken değil mi?
Fazlasıyşa etkilenmişsiniz.
Kendinizi rahatlatın ve iyi şeyler düşünün..
Kuzuma kıyamam valla yaaa. Puf dimi düşüncelerime bakın. Haklısınız belki kaygı bozukluğu oldu bende hamilelikten beribva çünkü. Mesela bebeğim idrar enfeksiyonu oldu ikinci bu doktor idrarda üreme var dedi allahım aile seferber olduk ettim herkesi yani6 aylık bebeğe adıyla seslenince bakmıyor mu ? Yuh artık.
O daha 6 aylık hanımefendi.
Bebeginizin otistik olduğunu bu şekilde kesfettiyseniz size helal olsun.
Bence sorun sizde, bebeginizde değil.
Doktora görünün.
Hımmm... eşine bak "senin ricanla oldu çocuk tepki vermiyor" diyebilmek icin üzerine gitme bu durumuneşimin ricasıyla istedimi adını zaten
Yaaa demese heehalde her gün ağlar mıyım Allahım sen koru. Öyle değişiklik gösteriyorlar. Ben anlayamıyorum tabi işte içim durmuyor.3 yaşında anne diyemeyen çocuk bile biliyorum. Her çocuğun gelişim süresi değişkendir. Bebeğiniz daha 6 aylık. 6 aylık bir bebek için çok şey bekliyorsunuz. Kötü düşünüp kötüye yormayın.
Çok abarttım farkındayım ama kendimi bundan alıkoyamıyorumKizmayalim, annelik de
Siz abartmissiniz
Lutfen sakin olun,hem kendiniz hem de bebeginiz icin
Henüz anne değilim ama az çok ben bile anlayabiliyorum. Siz çok kötüye düşünüp kendi sağlığınızı bozup, kaygı seviyenizi yükseltiyorsunuz. Gerek yok.Yaaa demese heehalde her gün ağlar mıyım Allahım sen koru. Öyle değişiklik gösteriyorlar. Ben anlayamıyorum tabi işte içim durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?