Lütfen bana kızın.. Kendime gelmem lazım ya.

İyi oldu ama teşekkür ederim. Yorumlar nşr nebze kendime getirdi. Danışma arayışına girdim. Bu işi kökten çözeceğim. Mutlu anne mutlu bebek katılıyorum buna

Aslında benim hayatımdaki genel sorun bu sanırım. Her şeyi ve herkesi kontrol etme. Her şey benim dediğim gibi olsun istiyorum. Olmamaşı farkındayım ama kendime bunu yapıyorum işte. Geçen gün eşim Hepimiz sana göre davranamayız bu bizi bi süre sonra yorar diyor. Haklı cidden benim sorunum benim istediğim olsun istediğim olmayınca aşırı kaygı oluşması

Bence de adını sevmedi. eşim istedi adını bencebbu tespit çok yerinde benim tavrım manasız bunun farkındayım ama adını sevmedi bence

Hehehe sorunun kaynağı bu demek

valla benim oğlum 2 yaş 3 aylık ve ne zamandan beri adını duyunca bakıyor inan hiç dikkat etmedim. Yani bu kadar takılmayin her bebek farklıdır elbet onun da zamanı gelecek.

Katılıyorum bebeğimi takıntı haline getirdim. Doğdu neden başı kırmızı olmuş, neden emmiyor, beslenemiyor, uyumuyor, bakmıyor anlamıyor, gülmüyor, kafası büyük vs şimdi de bu haklısın kendime gelmezsem bitmeyecek

Ben sizi çok iyi anlıyorum yaaa. ben bu kadar abartmadım ama ben de sizin gibi takıntılı oldum bebekten sonra.. belki ilgisi başka yerlerde olduğu için keşfetmek istediği için adına tepki vermiyordur.

bi de bunlar hep internetten araştırmaktan oluyor biliyo musun? öyle şeyler yazıyor ki nette, insan hastalık hastası oluveriyor malesef. Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah

Akşam karar verdim aslında evet bende bir danışman bulacağım kendine bsşka yol yok

Konumla birilerini kıracağım düşünmedim aslında bu yüzden üzgünüm. Haklısınız evham yaptım ve kendimi üzdüm gerdim. Bunun farkındayım. Bu sadece bu konuyla ilgili değil aslında benim sorunum artık takıntıya dönüştüğünü fark ettim. Bu yüzden destek alacağım.

Çok erken dimi. Yani ve normal dimi sizce de. Ah işte anne olunca böyle oldum ben. Hep bir telaş

Oğlum 2 yaşında. 18 aylıkken başladılar "konuşmuyor mu?" diye sormaya..

Arkadaşımın kızı 3 yaşında konuşmaya başlamıştı. 2 yaşındayken her şeyi ıh ıh diye parmakla gösteriyordu.
Kadının beynini yediler çevresindekiler. Doktora göre normaldi. Her bebeğin gelişimi farklı.

Bir tanıdığımız daha var mesela oğlu 3 buçuk yaşında ama net konuşamıyor. Her şeyi normal..
Sizin çocuğunuz da bir şeyleri akranlarından geç veya erken yapabilir.
Her şeyi mesele haline getirirseniz ileride çocuğunuzu yetersiz görmeye başlarsınız.

O sürekli kıyas yapan sinir bozucu anneler emin olun geçmişte de sizin gibi didik didik edenler. Az sakin olup gelişiminin keyfini çıkarın..

:) kıyamam onlara ya analık fenalık durmunu yaşıyorum resmen

Sanırım bayan olmadığında çocuğunun ne olacağına endişe duyuyor. Eğitimde konuktu bayan. Bunu söyleyince salon ağladı en çok ben hamileydi ve aşırı etkilendim. Ayrıca ben çok duygusal değilimdir ama o öyle bir andı ki bilinçaltıma işledi sanki.

Kesinliklr. İstemediğim bir eğitimdi. Meb buna zorladı. Bu yüzden kendimi hep kötü hissediyorum işte.

Bunu bilmiyordum. Hamileliğimde doktorumun verdiği ilaçlar dışında bir ilaç kullanmadım. Bölgenin en iyi doktorlarından kendisi o yüzden ilaçlarını güvendim kullandım. Genellikle balık yağı kullandım

Artık dikktd edeceğim. Konum sadece koyduğum teşhis değil aslında bunu hep yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…