Lütfen bana fikirlerinizi söyler misiniz ?

Aynen öyle
225 çıplak eve çok fazla
Yaşadığım şehirde ev fiyatları cook pahalı olmasına rağmen yeni ev aldım 1 hafta oluyor tasinali daha düşük fiyata herşey içinde

Paranin degeri mi artacak? Gozunuzu seveyim ne diyorsunuz. Enflasyon yuzunden elimizdeki para git gide eriyor, ayni ulkede yaşamiyor muyuz acaba biz ya.
Bence enflasyonu kastetmiş zaten. Yoksa yazdığı şey tutarsız olur. Kredi ödemesi sabit olacağı için enflasyondan etkilenmeyecek, ama gelir enflasyon oranında artacak. Böylece ödemeler rahatlayacak umudundalar.

Bence enflasyonu kastetmiş zaten. Yoksa yazdığı şey tutarsız olur. Kredi ödemesi sabit olacağı için enflasyondan etkilenmeyecek, ama gelir enflasyon oranında artacak. Böylece ödemeler rahatlayacak umudundalar.

Enflasyon resmi rakamlardaki gibi olsa hadi neyse diyelim de tenis topu üzerinden hesaplanan bir enflasyon var memlekette

Mutfak dolapsız ev yapan yer görmedim ben umarım bir sorun çıkmaz.

Babanın kredi puanı ne durumda buna bir bak bakalım konut kredi çekebilir mi,sonuçta kredisi varmış bir engel olur mu.

Enflasyon resmi rakamlardaki gibi olsa hadi neyse diyelim de tenis topu üzerinden hesaplanan bir enflasyon var memlekette
Günlük hayattaki enflasyonu ne ölçüde yansıttığı tartışmalı zaten. Ama burada asıl problem konu sahibinin ailesinin toz pembe bir gelecek hayali. Hiçbir olumsuz durum için b planı olmaması.

Bizim ulkemizde gelir enflasyon oraninda artmiyor malesef, nerden bakarsam bakayim konu sahibinin yazdiginda bir mantik bulamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…