Yaşım 29 ve 79 kiloyum
4.5 önce evlendim ozaman sadece 56 kiloydum evlilik bunalımına girdim ve 4 ayda 72 kilo oldum.
Verdim vericem derken denemediğim diet listesi kalmadı sonra o kiloyla hamile kaldım ve 90 kiloyla doğuma girdim...
Tekrar diyetisyen tekrar dietler veremedim üstüme yapıştı kilolar kendimden başka destekçimde olmadı 16 haziran doğum günüm ozamana kadar en azından atmışları görmek istiyorum yardımlarınızı ve yönlendirmenizi bekliyorumm
Yarından itibaren Ayça Kayanın dietine yanı sıra Spor ve egzersiz yapıcam gün gün yediklerimi ve hafta haftada kilo kaybımı paylaşıcam Allah yardımcım olsun
Bol şanslar canım ben de yeni başladım elimden geldigince destek olurumYaşım 29 ve 79 kiloyum
4.5 önce evlendim ozaman sadece 56 kiloydum evlilik bunalımına girdim ve 4 ayda 72 kilo oldum.
Verdim vericem derken denemediğim diet listesi kalmadı sonra o kiloyla hamile kaldım ve 90 kiloyla doğuma girdim...
Tekrar diyetisyen tekrar dietler veremedim üstüme yapıştı kilolar kendimden başka destekçimde olmadı 16 haziran doğum günüm ozamana kadar en azından atmışları görmek istiyorum yardımlarınızı ve yönlendirmenizi bekliyorumm
Yarından itibaren Ayça Kayanın dietine yanı sıra Spor ve egzersiz yapıcam gün gün yediklerimi ve hafta haftada kilo kaybımı paylaşıcam Allah yardımcım olsun
Basarilar canim. Ayca kayanin hangi doyetini yapacaksin acaba
Kilo bu canım alınır da verilir de hiç dert etme.Ne güzel anne olmuşsun.Yavaş yavaş kilolar da gider emin ol.Ben de evlendiğimde 56 kiloydum bugün tartıda 64.5 görünce kendime geldim.Yarın spora başlamalı hamur işi kesilmeli gibisinden bir dolu söz..Bana diyet hep sevimsiz gelmiştir.5 yıllık evliyim zaman zaman eski kiloma döndüm zaman zaman kilo aldım.İnsan mutsuzken kendini yemeğe veriyor.Ben de şu an sevmediğim bir şehirde çalışmadan 2 yıl geçirmek zorunda olduğumdan kilo almaya başladım.Hergün değişik yemekler kekler pastalar kurabiyeler...ah ahhhh kadın olmak çok zor hep kendine dikkat et.Hem anne ol hem evine yetiş...Evdekilere yaparken ben yemeyeyim demek güç
Bol şanslar canım ben de yeni başladım elimden geldigince destek olurum
olur canım ben hergün tartılıp paylaşıyorum birbirimize de yaptıklarımızı yazar paylaşırız böylece daha düzenli olur pes etmeyizİstersen birlikte ilerliyelim birbirimize destek olursak daha hızlı ilerleriz her akşam gün içinde neler yaptığımızı yazalım birbirimize olmazmı
olur canım ben hergün tartılıp paylaşıyorum birbirimize de yaptıklarımızı yazar paylaşırız böylece daha düzenli olur pes etmeyiz
Bilmem aslinda çok da az sayilmaz sadece bu gün sabah kahvaltisi ile ogle yemegi birlikte oldu onun disinda iyiydi fazla acikmadim sen de cok iyi vermissin vucut kitlemistir kendini biraz sabret tekrar gitmeye baslarselam kızlar,ben de 88 kilodan 80 kiloya düştüm 1,5 ayda. fakat 2 aydır durdu gr veremiyorum.sizi takip etmek istiyorum.bu arada yedikleriniz bana çok az geldi,bu şekilde sürdürmek zor olmayacak mı?