Lütfen Bana Destek Olun

ben de hayatımı bu düzende devam ettirmek istiyorum o yüzden fazla kasmıyorum.ah bi de şu 80i kırabilseydim:) 7li rakamları görmek istiyorum artık:)

Ah lütfen kendine dikkat et bende ilk evlendiğimde yine istanbuldaydım ama hiç bilmediğim insanlarını tanımadığım bir yere gelin gelmiştim çok zordu sen fark ettiysen durumunu dur de kendine
Dur demeye çalışıyorum canım elimden geldiğince.Doğunun bir ilçesindeyim yürüyecek yer bile yok burda.Aslında her şey mazeret evde yürüyüş bandı var.Yazın 59 kiloya inmiştim 2 hafta günde 1 saat eğimli yürüyerek.Sonra dış gebelik geçirdim ve sürekli yatıp dinlenmek zorunda kaldım kanamadan ve halsizlikten dolayı.Bu da 5.5 kilo olarak 6 ayda bana geri döndü.O yüzden diyorum ya kilo bu alınıyor da veriliyor da.Ama haklısınız ipin ucunu kaçırmamak lazım.Sizi burdan takipteyim umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz en kısa zamanda azminizi takdir ettim.

selam kızlar,ben de 88 kilodan 80 kiloya düştüm 1,5 ayda. fakat 2 aydır durdu gr veremiyorum.sizi takip etmek istiyorum.bu arada yedikleriniz bana çok az geldi,bu şekilde sürdürmek zor olmayacak mı?

Şok dietler var 3 günlük vucudun ölçüsünü kırmak için 80 den düşmek için onu dene istersen

Vee slmm herkese
Sabah 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu b.peynir 2 ç.domates 1 salatalık
Sabahı geç yaptım öğlen yemedim
Ara öğün 1 kivi
Akşam kıymalı pırasalı 1 dilim börek
Yarım kase yoğurt
En sonunda 1.5 litre su off şu suyu çoğaltabilsem detoxs suyu içmeye başlıycam ama su içmeten sıkılıyorum resmen

Cnm geçmiş olsun umarım daha mutlu günlerin kapıdadır :)

Kolay gelsin bende aksam 6 dan sonra yemeyerk kilo vermeye çalışıcam hayırlısıyla :)

Ben onu denedim yediklerine dikkat etmeyince pek işe yaramıyo biraz kontrollü yersen daha iyi olabilir :) sanada kolay gelsin
Kac gün kadar denedin canım,orası oyle tabi biraz kısıyorum yağdan tuzdan ve makarnadan D: en basta beyaz ekmekten

Sabah: yarım haş. Yumurta 1 dilim tahıllı ekmek 1 kibrit kutusu tulum peynir 2 domates 8 tane actifreey patates kızartması
Öğlen yok
Ara ögün 2 ısırık börek
Akşam sebzeli tavuk kavurma bir tortilla

1 ay kadar denedim ama hiç bi gelişme kaydetmedim ama yediklerime dikkat etmedim o ayr .
hadi yaa.. mesela ne yediniz gün içinde.Bende ona göre dikkat etmek isterim bosuna ac kalmaktansa

Sabah nesfit yarım yağlı süt ile
Ara ögün mocha sütlü
Öğlen çiğ köfte dürüm ayran
Akşam sebzeli tavuk kavurma 1 tortilla 100 gr patates kızartması
Günlük 1.5 litre su
Spor 20 dk yürüyüş

Dün yediklerim
Sabah dere otlu poğça 2 şekerli çay
Öğlen yok
Ara öğün 1 pişmaniye
Akşam 1 çupra buğlama 100 gr fırın patates yeşillik salatası 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek 1 litre su

Sabah 2 dilim tahıllı ekmek 2 domates 1 salatalık 5 zeytin 3 dilim salam yarım dilim nutellalı ekmek
Öğlen 1 muz
Ara öğün 300 gr çilek bir elma
Akşam yoğurt çorbası tonbalıklı salata
Yarım gofet
1 litre su
45 dk 4 kilo metre yürüyüş

Salı
Sabah 5 zeytin 2 domates 1 salatalık tulum peyniri 2 dilim ekmek 4 dilim salam
Öğlen bir kase çorba az salata
Ara ögün 1 elma
Akşam yarım kase çorba büyük kase yağsız salata
300 gr çilek

Bu gün
Sabah 4 dilim salam 5 zeytin 2 domates 2 salatalık 2 dilin ekmek tulum peyniri
Öğlen yağsız salata
Akşam yarım kase çorba 1.5 ev yapımı açma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…