Dur demeye çalışıyorum canım elimden geldiğince.Doğunun bir ilçesindeyim yürüyecek yer bile yok burda.Aslında her şey mazeret evde yürüyüş bandı var.Yazın 59 kiloya inmiştim 2 hafta günde 1 saat eğimli yürüyerek.Sonra dış gebelik geçirdim ve sürekli yatıp dinlenmek zorunda kaldım kanamadan ve halsizlikten dolayı.Bu da 5.5 kilo olarak 6 ayda bana geri döndü.O yüzden diyorum ya kilo bu alınıyor da veriliyor da.Ama haklısınız ipin ucunu kaçırmamak lazım.Sizi burdan takipteyim umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz en kısa zamanda azminizi takdir ettim.Ah lütfen kendine dikkat et bende ilk evlendiğimde yine istanbuldaydım ama hiç bilmediğim insanlarını tanımadığım bir yere gelin gelmiştim çok zordu sen fark ettiysen durumunu dur de kendine
selam kızlar,ben de 88 kilodan 80 kiloya düştüm 1,5 ayda. fakat 2 aydır durdu gr veremiyorum.sizi takip etmek istiyorum.bu arada yedikleriniz bana çok az geldi,bu şekilde sürdürmek zor olmayacak mı?
Cnm geçmiş olsun umarım daha mutlu günlerin kapıdadır :)Dur demeye çalışıyorum canım elimden geldiğince.Doğunun bir ilçesindeyim yürüyecek yer bile yok burda.Aslında her şey mazeret evde yürüyüş bandı var.Yazın 59 kiloya inmiştim 2 hafta günde 1 saat eğimli yürüyerek.Sonra dış gebelik geçirdim ve sürekli yatıp dinlenmek zorunda kaldım kanamadan ve halsizlikten dolayı.Bu da 5.5 kilo olarak 6 ayda bana geri döndü.O yüzden diyorum ya kilo bu alınıyor da veriliyor da.Ama haklısınız ipin ucunu kaçırmamak lazım.Sizi burdan takipteyim umarım dilediğiniz kiloya kavuşursunuz en kısa zamanda azminizi takdir ettim.
merhaba canım ben de geldım :)
hedefım 9 haftada 9 kılo
su an 69.2 kıloyum
ben sana destek olurum sende benım foruma gel
bırbırımıze gaz verelım sekerım
Kolay gelsin bende aksam 6 dan sonra yemeyerk kilo vermeye çalışıcam hayırlısıyla :)
Kac gün kadar denedin canım,orası oyle tabi biraz kısıyorum yağdan tuzdan ve makarnadan D: en basta beyaz ekmektenBen onu denedim yediklerine dikkat etmeyince pek işe yaramıyo biraz kontrollü yersen daha iyi olabilir :) sanada kolay gelsin
1 ay kadar denedim ama hiç bi gelişme kaydetmedim ama yediklerime dikkat etmedim o ayr .Kac gün kadar denedin canım,orası oyle tabi biraz kısıyorum yağdan tuzdan ve makarnadan D: en basta beyaz ekmekten
hadi yaa.. mesela ne yediniz gün içinde.Bende ona göre dikkat etmek isterim bosuna ac kalmaktansa1 ay kadar denedim ama hiç bi gelişme kaydetmedim ama yediklerime dikkat etmedim o ayr .
Yani cnm ne istiyosa :)hadi yaa.. mesela ne yediniz gün içinde.Bende ona göre dikkat etmek isterim bosuna ac kalmaktansa
Sanada slm şükür iyi gidiyo bu gün baya kaçamak yaptım amaslm birkaç gindür yazamıyorum diyet güzel gidiyordur umarım
Arada olur o kadarcık bir iki gündür bende de aynı sorun var.Sanada slm şükür iyi gidiyo bu gün baya kaçamak yaptım ama