Lutfen bana akil verin

Ailen yaşıyor mu , resmi nikah var mı? Daha çok küçüksün , korunmamak en büyük hatalardan birisi olmuş ne yazıkki. Eşin ve ailesi şizofren mi ? Evlilik öncesi hamile kaldın diye mi dışarı çıkmana izin vermiyorlar şaka gibi şuan çocuğun 1 yaşında mi?

kizim 1 yasina giricek yakinda , evet hamile olarak geldim diye hic disari cikmiyorum, ben cok modern bir kizdim eskiden, ama simdi bunlarin turkmen kiyafetlerini geyyorum,( yani tesettur gibi bisey, uzun elbiseler fala)

kizim 1 yasina giricek yakinda , evet hamile olarak geldim diye hic disari cikmiyorum, ben cok modern bir kizdim eskiden, ama simdi bunlarin turkmen kiyafetlerini geyyorum,( yani tesettur gibi bisey, uzun elbiseler fala)
Türkmenistanda mi yaşıyorsun? Ailen konusunda bir şey demedin? Ailen yaşıyor muydu?

ben bu evde tek mutsuz eden sey , esimin babasi bana karismasi , demek istedigim normal isnan gibi basim acik, arkadaslarimla gorusmek activitiler yapmak isteyorum, istedigim zaman markete gitmek isteyorum, disariya hava almaya cikmak isteyorum, bide kursa gitmek isteyorum

Adam ne zaman ölürse o zaman rahata erersin. Ölmesini bekleyeceksin

Eşin de çocuk yaşta sende. Maalesef en hamile geldiğin için dışarı adım atsan tekrar başkasından bir çocukla gelirsin düşüncesiyle hareket ediyorlar gibi geldi bana. Eğer o eve muhtaçsan ve çıkamayacak durumdaysan ailesinin güvenini kazanmaktan başka çaren yok gibi. Normal şartlarda at kendini dışarı okulunu oku devletten destek al vs gibi şeyler söylerdik belki başka çözümler araştırırdık ama şu an yapılacak çok bir şey yok.

Aileniz size sahip cikmadimi? Hamileligi gizlediler bebek olunca ne dediler? Dugun oldumu diyecegim ama onun bi önemi yok bu durumda. Esinizin yada sevgilinizin geliri varmi? Iletisiminiz nasil? O niye bu hapis hayatiniza göz yumuyor?

onun tek derdi bu evi miras olarak kendine almak, eger babamin dedikleri yaparsak iy olur evi bize birakir diyor, sonrada baska universteye seni salar diyip beni gecisdiryor her seferinde
Baska kardesleri yokmu? Varsa niye bir tek ona miras kalsin. Kardeslerinin rizasi olmazsa ici nasil rahat edecek? Bunu da sorun sorgulayin. Vicdani degerleri acisindan bu cok onemli sizin ve cocugunuz adinada.

Türkmenistan da internet bile çoğu zaman çalışmıyor. Telefonda görüşmeleriniz dinleniyor, dışarıya çok ama çok kapalı bir ülke, kendi içinde iş imkanlarının olmadığı, aktiviteden kasıt arkadaşlarla görüşme olmalı çünkü kadınların araba kullanması dahi yasaklanmıştı, başkentte sadece beyaz arabalar olacak şekilde karar çıkmıştı. Bu sebeplerdendir ki nüfusunun büyük çoğunluğu Türkiye’de ve Rusya’da çoğu da kaçak olarak yaşıyor. Doktor olması demek eşininizin iyi bir maaşla ev geçindirecek durumda olması anlamına gelmiyor. Karı koca aslında kayınpederinize kocanız mezun olsada bağımlısınız. O olmadan hayatta tutunamazsınız o ülkede bahsettiğiniz durumdaysanız zaten. Gezme tozmadan ziyade hayatınızı nasıl idame ettirebilirsiniz öncelikle bunun yollarını aramanız gerekiyor

bana 4 sene ver diyor , her sey yerine oturucak, tekrardan babam universteye salicak diyor, duyn olmadi, esim icin benim hapis saklanmam normal cunki bunlar gelinlerini boyle yapiyorlar, annesiyde oyle olmus, yengeside(buyuk eltimde disari cikmak yasak saklanmis ) ikinji gelin bunlarla yasamiyor evlendiginden 1 ay sonra gitmis kocasini alip kirada oturyorlar simdi.

cok dogru

Aileniz size sahip cikmadimi? Hamileligi gizlediler bebek olunca ne dediler? Dugun oldumu diyecegim ama onun bi önemi yok bu durumda. Esinizin yada sevgilinizin geliri varmi? Iletisiminiz nasil? O niye bu hapis hayatiniza göz yumuyor?
Eside 19 yaşındaymış üniversite okuyormuş evi gecindiren baba ona muhtaçlar kocasının geliri yok yani.

Başka hamile kalmayın o çocuk siz çocuk olan çocuğa olmuş.Es dediğiniz kişinin sözlerini ciddiye almayın para babasının kimin öleceğini Allah bilir.O eş o parayı yiyebilir sizide bosayabilir evlilik surmeyebilir.Mecburi evlenmiş siniz.İkinizde .Bir işe girin çalışın korunun hamile kalmayın para biriktirin başka yolu yok .

Türkmenistan nasıl bir ülkedir, kadınlara iş olanakları vs nedir bilmediğimden tek verebileceğim tavsiyem ikinci çocuğu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…