• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv sorunu lutfen bakarmisiniz

Şahit olduğum durumu yazdım, pişmanlık ömür boyu oluyor sonra. Sadece sigara da değil, stress üzüntü sıkıntı bunların hepsi etkiliyor anne karnındaki bebeği. Hamileyim deyip gerekmedikçe yardım kabul etmeyeceksiniz. Gelsin bir işin ucundan tutsun, yemeğe temizliğe yardımcı olsun derseniz maalesef sorun bitmez. Eşinize bunu kabul ettireceksiniz. Kimse gelmesin ben kendimi iyi hissetmiyorum huzursuz oluyorum deyin. Yemeklerinizi akşam eşiniz gelince beraber yapın ya da oturarak dinlenerek hazırlayın. Bu kritik dönemi atlatana kadar arada bir dışarıdan söyleyin. Ev yemekleri satanlar var. Temizlik için de haftada 1 yardımcı çağırın. Çözümü eşinizden beklemeyin, kontrolü elinize alın. Kimseyi kırmaya terslemeye gerek yok, kibarca ama kararlı konuşun. Teşekkür ederim ama artık gerek yok ben kendim halledebiliyorum deyin. Bakın ben akşamları yıkanırdım çünkü eşim gelince yardım ederdi. Karnım büyük duşakabin yüksek düşerim diye korkardım. Hele 2. çocuğumda vajinal varis vardı ayağa kalkabilmem 10 dk sürüyordu. Yine de her işimi yavaş yavaş oturarak dinlenerek yaptım, diğer çocuğumla ilgilendim. Annemle kayınvalidemle doğum yapacağım gün hastanede buluştuk.
B bafelis merhaba vajinal varisiniz geçti mi acaba bende de aynı durum var fakat doğumdan sonra çıktı 10 gün önce normal doğum yaptım, çok ağrı yapıyor, ne kadar sürede geçer acaba bilginiz var mı

Bana kötü niyetli gelmedi kv niz ya. Belki hormon yüklemesi vs siz de biraz hassassınızdır. Başka büyük problemler yoksa sakinlikle konuşun çözün bence birebir

Arkadaslar merhaba uyuyamiyorum
Ben tup bebek transferi oldum bugun 10. Gunum ve 10 gundur kv geliyor yemege temizlige iyi hos Allah razi olsun ama esim yokken bisey yok esim varken beni opuyor kokluyor esim isteyken esim hakkinda hic iyi konusmuyor yok 16 yasina kadar altina bez bagladim yok su işten konusmuyor diye cikardilar is yerinde bi hastaliginmi var ondan mi konusmuyorsun diyip cikarmislar ve her defasinda ben onu kiz gibi yetistirdim gun icinde kendini ovup duruyor kaynanasinin hakkinda bana cok cektirdi diye butun cektigini anlatiyor 3 senelik evliyim ezberledim artik en sonunda dun dedim ki valla anne benim annemde cok cekmis ama hic babama bizlere sikayet edip soguttugunu gormedim dedim bana ne dese dedi ki ben soylerim kayinbabam nefret ediyor annesinden sirf bu dolduruslar yuzunden
En son olarak esim yarin yani bugun izinli tutturdu pisi yapacam diye ben esime dedim ki bitanem dolapta gozleme var yarin onu cikarirsin sen onu yeriz annemde yoruldu kac gundur dedim ama bi gorseniz ben konusurken lafimin ortasina atladi 3 kez oglum uyaninca ara ben pisi getiricem diye bide sesimi bastirmaya calisti neyse yolcu ederken esim yarin gozleme cikaricam dedi hala ısrarcı bi tavirla yine devam etti neyseki sabah gozleme yemek icin anlastik eve gitti kadin yarim saat sonra mesaj atti aynen soyle
S Anne: Sabah kalkınca beni çaldir hamuru mayaladim yavrum
[6/1 21:20] ben: Sen dinlen anne dolapta gözleme var
[6/1 21:21] s Anne: Hamuru yunurdum
En sonunda esime gosterdim ve patladim yeter artik diye malesef kavga ettik esimle annesini arayip konustuktan sonra uyuyamiyorum bebegime bisey olacak diye korkuyorum bana akil verin lutfen ben ne yapayım
Çıkma telefonlarına böyle şeyleri de büyütme es geç.. tüp bebek kolay bir şey değil hormonlar da oldukça dalgalanır zaten uğraşma hiç bir yapsın etsin. Sen tadını çıkar niye bukadar üzüldük kız ne güzel pişi yapıyor mis gibi ben olsam bide çay demlerim 😃

İki erkek evladı olan ileride kaynana adayı bir anne olarak düşündüm de gelinlere yaranilmaz. Kendi anneleri yapsa Allah Razi olsun ellerine sağlık derler. Keşke benim kayinvalidem zor anlarımda bir bardak çay verseydi başımın üstünde taşırdım. Laflarına he deyin geçin, yaptıklarına ellerine sağlık deyin geçin. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin🙏

B bafelis merhaba vajinal varisiniz geçti mi acaba bende de aynı durum var fakat doğumdan sonra çıktı 10 gün önce normal doğum yaptım, çok ağrı yapıyor, ne kadar sürede geçer acaba bilginiz var mı
Canim merak etme geçiyor bende vajinal doğum yaptım bende kesi atılmadı 3 tane falan doğarken okusan doğal yırtıkları diktiler onlarda kendiliğinden düştü 15 güne falan ilk zamanlar çok zorlandım dedim dikişlerim attı galiba kontrole gittim doktorum 40 çıkana kadar emzirdikce veya normal zamanda ara ara ağrı yapar dedi Allah yardımcın olsun sağlıkla büyüt bebeğini bol bol da dinlen 🥰💖

Canim merak etme geçiyor bende vajinal doğum yaptım bende kesi atılmadı 3 tane falan doğarken okusan doğal yırtıkları diktiler onlarda kendiliğinden düştü 15 güne falan ilk zamanlar çok zorlandım dedim dikişlerim attı galiba kontrole gittim doktorum 40 çıkana kadar emzirdikce veya normal zamanda ara ara ağrı yapar dedi Allah yardımcın olsun sağlıkla büyüt bebeğini bol bol da dinlen 🥰💖
Herkesin Nicki kendine Herkesin Nicki kendine çok teşekkür ederim canım amin inşallah sen de sağlıkla büyüt inşallah 🥰 evet çok zor oluyor oturamiyorum, zor yürüyorum, ama şükür daha iyiyim inşallah geçer :( İnsan bir an önce kalkıp bebeğine bakabilmek istiyor.

Arkadaslar merhaba uyuyamiyorum
Ben tup bebek transferi oldum bugun 10. Gunum ve 10 gundur kv geliyor yemege temizlige iyi hos Allah razi olsun ama esim yokken bisey yok esim varken beni opuyor kokluyor esim isteyken esim hakkinda hic iyi konusmuyor yok 16 yasina kadar altina bez bagladim yok su işten konusmuyor diye cikardilar is yerinde bi hastaliginmi var ondan mi konusmuyorsun diyip cikarmislar ve her defasinda ben onu kiz gibi yetistirdim gun icinde kendini ovup duruyor kaynanasinin hakkinda bana cok cektirdi diye butun cektigini anlatiyor 3 senelik evliyim ezberledim artik en sonunda dun dedim ki valla anne benim annemde cok cekmis ama hic babama bizlere sikayet edip soguttugunu gormedim dedim bana ne dese dedi ki ben soylerim kayinbabam nefret ediyor annesinden sirf bu dolduruslar yuzunden
En son olarak esim yarin yani bugun izinli tutturdu pisi yapacam diye ben esime dedim ki bitanem dolapta gozleme var yarin onu cikarirsin sen onu yeriz annemde yoruldu kac gundur dedim ama bi gorseniz ben konusurken lafimin ortasina atladi 3 kez oglum uyaninca ara ben pisi getiricem diye bide sesimi bastirmaya calisti neyse yolcu ederken esim yarin gozleme cikaricam dedi hala ısrarcı bi tavirla yine devam etti neyseki sabah gozleme yemek icin anlastik eve gitti kadin yarim saat sonra mesaj atti aynen soyle
S Anne: Sabah kalkınca beni çaldir hamuru mayaladim yavrum
[6/1 21:20] ben: Sen dinlen anne dolapta gözleme var
[6/1 21:21] s Anne: Hamuru yunurdum
En sonunda esime gosterdim ve patladim yeter artik diye malesef kavga ettik esimle annesini arayip konustuktan sonra uyuyamiyorum bebegime bisey olacak diye korkuyorum bana akil verin lutfen ben ne yapayım
Benim böyle sorunlarım yok evimde kamera var hersey kayıt altında

Back