Arkadaslar merhaba uyuyamiyorum
Ben
tup bebek transferi oldum bugun 10. Gunum ve 10 gundur kv geliyor yemege temizlige iyi hos Allah razi olsun ama esim yokken bisey yok esim varken beni opuyor kokluyor esim isteyken esim hakkinda hic iyi konusmuyor yok 16 yasina kadar altina bez bagladim yok su işten konusmuyor diye cikardilar is yerinde bi hastaliginmi var ondan mi konusmuyorsun diyip cikarmislar ve her defasinda ben onu kiz gibi yetistirdim gun icinde kendini ovup duruyor kaynanasinin hakkinda bana cok cektirdi diye butun cektigini anlatiyor 3 senelik evliyim ezberledim artik en sonunda dun dedim ki valla anne benim annemde cok cekmis ama hic babama bizlere sikayet edip soguttugunu gormedim dedim bana ne dese dedi ki ben soylerim kayinbabam nefret ediyor annesinden sirf bu dolduruslar yuzunden
En son olarak esim yarin yani bugun izinli tutturdu pisi yapacam diye ben esime dedim ki bitanem dolapta gozleme var yarin onu cikarirsin sen onu yeriz annemde yoruldu kac gundur dedim ama bi gorseniz ben konusurken lafimin ortasina atladi 3 kez oglum uyaninca ara ben pisi getiricem diye bide sesimi bastirmaya calisti neyse yolcu ederken esim yarin gozleme cikaricam dedi hala ısrarcı bi tavirla yine devam etti neyseki sabah gozleme yemek icin anlastik eve gitti kadin yarim saat sonra mesaj atti aynen soyle
S Anne: Sabah kalkınca beni çaldir hamuru mayaladim yavrum
[6/1 21:20] ben: Sen dinlen anne dolapta gözleme var
[6/1 21:21] s Anne: Hamuru yunurdum
En sonunda esime gosterdim ve patladim yeter artik diye malesef kavga ettik esimle annesini arayip konustuktan sonra uyuyamiyorum bebegime bisey olacak diye korkuyorum bana akil verin lutfen ben ne yapayım