benim adetim duzenli gelmedigi icin ben 4 bucuk ayda ogrendim hamileligimiHamile olduğunu sakladiklar okey de bu bebek ağaç kovugundan mi geldi, kimse demedi mi bu çocuk ne alaka? Siz bu çocuğu doğurmak mi istediniz( Allah bağışlasın ) 19yasinda bu sorumluluğu cok
afedersinizde ben burda derdimi paylasmak icin yaziyorum , isterseniz cevap yazmiyabilersiniz
evet biz ayni orta okuldan arkadasisEşiniz de Türkmenistanli mi ?
Eşiniz 19 yaşında siz 21 iş yok güç yok evi gecindiren kayınpeder o olmazsa gecinemezsiniz benim evim benim kuralım bana muhtaçlar diyor.kocam tip okuyor , benden 2 yas kucuk, ve ailenin ihtiyaclarini babasi karsiliyor , ve biz onun evinde onunla yasiyorus, esim en kucuk ogullari oldugu icin
E şuan kayinpederden başka çareniz yok, sizin ülkenizde sistem nasıl bilen varsa belki söyler, sen boşanmak istemiyorsun ki bosansan ne yapacaksın kimsesiz ve beş kurussuz el kadar çocukla. O yüzden cocugunla ilgilen kendini oyalamaya bak.onun tek derdi bu evi miras olarak kendine almak, eger babamin dedikleri yaparsak iy olur evi bize birakir diyor, sonrada baska universteye seni salar diyip beni gecisdiryor her seferinde
onun varligi , yoksa ne yapardim bu evdeE şuan kayinpederden başka çareniz yok, sizin ülkenizde sistem nasıl bilen varsa belki söyler, sen boşanmak istemiyorsun ki bosansan ne yapacaksın kimsesiz ve beş kurussuz el kadar çocukla. O yüzden cocugunla ilgilen kendini oyalamaya bak.
ev saray gibi cok buyuk , bizim calisip bu evi almamiz icin tam 50 yil gerek sanirimTıp okuyan biri neden evin kendisine kalmasını beklesin ki? Zaten kazancı iyi olacaktır. Yani beklentisi olumlu da olmayabilir. Ailenin senin evli ve çocuğun olduğundan haberi var mı? Şu an nerede yaşıyorsunuz?
evet cocugumun oldugunda n haberi var, babamin su anki esiyle ara sira haberlesiyorus, onlar uzak sehirde yasiyorlarev saray gibi cok buyuk , bizim calisip bu evi almamiz icin tam 50 yil gerek sanirim
ben esimi cok seviyorum oda beni seviyor, mutluyusda ama benim tek derdim ozgurluk , bosanmak degil kiE şuan kayinpederden başka çareniz yok, sizin ülkenizde sistem nasıl bilen varsa belki söyler, sen boşanmak istemiyorsun ki bosansan ne yapacaksın kimsesiz ve beş kurussuz el kadar çocukla. O yüzden cocugunla ilgilen kendini oyalamaya bak.
Özgürlük için kocanın mezun olmasını bekleyeceksin. Özgürlük dediğin şey evlilik ve çocuk varsa sorumluluk ve para ister. Hadi ozgurlesin , Ee ikinizde de ekmek alacak para yok.ben esimi cok seviyorum oda beni seviyor, mutluyusda ama benim tek derdim ozgurluk , bosanmak degil ki
Ev saray gibi çok büyük demişsin kendine alan yaratabilirsin al cocugunu takıl kendine.zanen
onun varligi , yoksa ne yapardim bu evde
Derhal POLİS ÇAĞIR.Resmen esir almışlar seniHerkese merheba ben 21 yasindayim , simdi yazicaklarim uzun olucak ama bana yardim edin lutfen.
Ben 21 yasindayim , 1 sene once konservetuarda okuyordum , ama cok buyuk hata yapdim, sevgilimden hamile kaldim,(biz 3 senelik sevgiliydik) sonra okulumu birakmak zorunda kaldim,ve onun evine tasindim, ama bir bunlara geldim tum ozgurlugumi kaybetdim,esimin babasi disari cikmama izin vermiyordu, (duyn olmadan hamile kaldigim icin beni sakliyordular komsulardan,akrabalardan) sonra kizim dogdu gunde 30 dakika gotureyim disari desem kendileri getirip goturyordular, sonra esimin annesini kaybetdik , 7 siydi 40 iydi derken tam 1 bir yil gecdi , sadace babasi ise gitdigi gunler yada baska sehire gitdigi gunler cikabiliyorum arkadaslarimla gorusmeye, ayda bir kere. ben evde delirmek uzereyim, cok bunaldim, lutfen bana akil verin. Okudugunuz icin size tesekkur ederim.
Orda tıp okusa da maaşlar falan çok düşük. Çok fakir bir ülke.Tıp okuyan biri neden evin kendisine kalmasını beklesin ki? Zaten kazancı iyi olacaktır. Yani beklentisi olumlu da olmayabilir. Ailenin senin evli ve çocuğun olduğundan haberi var mı? Şu an nerede yaşıyorsunuz?
yani fakir demek biraz kucultmek olur, ama dogru burda bir meslek aile gecindirmeye yetmiyor , onun icin 2 isde calismak lazimoluyor, mesla esimin abisi de doktor ama ikinji isi taksicilik ve evleere ine yapmaya gidiyor, kisacasi dogru sooyluyorsunuzda diyebilerimOrda tıp okusa da maaşlar falan çok düşük. Çok fakir bir ülke.
valla ne desekki Türkmenistandaymışsınız oraların adeti komşuluğu çevresi falan farklı olabilir. Maalesef yardıma bakıma muhtaçsınız. Bbabasının evinde kaldığınız sürece onun dediklerini yaparsınız gibi geliyor bana. Yada az biraz bebek büyüsün işe girin karı koca bir eve çıkın başka çare yok gibiHerkese merheba ben 21 yasindayim , simdi yazicaklarim uzun olucak ama bana yardim edin lutfen.
Ben 21 yasindayim , 1 sene once konservetuarda okuyordum , ama cok buyuk hata yapdim, sevgilimden hamile kaldim,(biz 3 senelik sevgiliydik) sonra okulumu birakmak zorunda kaldim,ve onun evine tasindim, ama bir bunlara geldim tum ozgurlugumi kaybetdim,esimin babasi disari cikmama izin vermiyordu, (duyn olmadan hamile kaldigim icin beni sakliyordular komsulardan,akrabalardan) sonra kizim dogdu gunde 30 dakika gotureyim disari desem kendileri getirip goturyordular, sonra esimin annesini kaybetdik , 7 siydi 40 iydi derken tam 1 bir yil gecdi , sadace babasi ise gitdigi gunler yada baska sehire gitdigi gunler cikabiliyorum arkadaslarimla gorusmeye, ayda bir kere. ben evde delirmek uzereyim, cok bunaldim, lutfen bana akil verin. Okudugunuz icin size tesekkur ederim.
Ben burada okudu zannettimOrda tıp okusa da maaşlar falan çok düşük. Çok fakir bir ülke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?