Lütfen bakın herkes benimle dalga geçiyor intiharın eşiğindeyim

senle dalga geçene dönüp işin gücün mü yok, boş işler müdürü müsün de. seni aşağılayanı sen 2 katı aşağıla. bu tipleri başka türlü susturamazsın. intihar etmeyi de çıkar kafandan. bugünler gelip geçici. hayatın bambaşka yerlere gidecek. kendi işin ailen, üniverrsitede edindiğin arkadaşların olacak inşallah. ama sen kendine acırsan, başkaları da çok kolay ezer, acınacak bi durumun yok, önce bunu anla.

Son düzenleme:
Canım bazı insanlar egolarını tatmin etmek için karşılarında içine kapanık, çekingen veya özgüven eksikliği olan kişilerle tatmin etmeye çalışırlar.

Senin bahsettiğin psikolojik problemlerin şuan sana çok büyük gibi gelebilir ama hiçbiri altından kalkamayacağın şeyler değil emin ol. Ve eminim üniversiteye başladığında çok başka bir hayatın olacak, imkanların fazlalaşacak, çok mutlu olacaksın.

Ve bundan yıllar sonra, egosunu başkalarının üzerinde tatmin eden taraf olmadığın için memnun olacaksın.

bu sözü kağıda not alıp görebileceğim bir yere astım teselli edici çok beğendim buradaki herkes yazdıklarıyla fikrimi değiştirdi gerçekten geleceğe umutla bakıyorum artık teşekkür ediyorum :)

Öncellikle sana tavsiyem naçizane sosyal kulüplerden birine üye olman biraz zorlanacaksın başta ama zamanla öz güvenin yerine gelecek ve lütfen sakin ol sen kendine değer verir ve bu dünyada biricik olduğunu hissedersen başkalarını fazlada takmazsın
kendine iyi bak bu yaşlarda bu kadar hassas olman normal merak etme geçecek

kimseyi kendinden değerli görme
bunu yapabildiğin an bu sorunların kendiliğinden çözülür.

bende sen gibiydim canım sesiz içine kapanık utangac bende sen gibiydim bu günler gecek sen derslerine calısmayabak ve güzel bir bölüm kazan işini eline aldınmı hepsi geciyor bak dünyan nasıl degişiyor

Aklıma geldi yine okuldaki kızlar. Seni çok iyi anlıyorum sanırım. 130 gün devamsızlığım vardı, okula gitmek istemezdim hocalar evimize gelirdi neden gelmiyosun diye. Senin düşündüğün şeyi yaptım ve bi süre yoğun bakımda kaldım. Bigün okula gittiğimde yerime oturucakken kızın biri gelip "Sen burda oturamazsın, orası .....'nin yeri ! hatta sen hiç biyerde oturamazsın git başka biyer bul kendine" dediğinde ağlama krizleri geçirmiştim resmen benimle alay ettiler. Ama noldu? Kendimi ezdirmemeye başladım, teker teker benimle samimi olmaya başladılar. Bunlar o kadar saçma ki inan biraz büyüdüğünde anlıycaksın. Kendini asla ezdirme ! Kavga et, dövüş demiyorum sadece hiç bir lafın altında kalma, sevilmeye başlarsın. Kendini üzme.

Kendini boş yere üzüyorsun güzel kardeşim. Bu hayatta senden değerlisi olamaz. önce kendine güvenmelisin. Biraz da ergen psikolojisi bu durum. bu ve buna benzer durumları yaşayan,yaşamış olan çok. ben de lisedeyken kendi halimde çekingen utangaçtım. samimi arkadaşlarım yoktu, kafama takardım. Ama üniversiteyle birlikte kendime güvenim geldi, dostum dediğim arkadaşlarım oldu. Zamane gençleri biraz şımarık, acımasız oluyor. Lise öğretmeni olduğum için görüyor, gözlemliyorum ve çok üzülüyorum. Sen, onları yok say, hırsla derslerine çalış, başarınla hanımefendi duruşunla onlara cevap ver. başka bir şeyden anlamaz onlar. Kesinlikle üniversiteye gitmelisin.

Bende lisenin ilk zamanları öyleydim hep dışlanırdım çok içine kapanıktım, ağlaktım(halada öyleyim ) sonra farkettimki ezik olan ben değilim onlar. Güçsüz insanlar yanlarında birini ister ama sen yalnızken bile onlardan daha güçlüsün. Her hatanda her olayda teksin ama başarıyorsun onlar olsa başaramazlar. Son 2 sene cemaat yurtlarında kaldım benden küçükler hep " abla yaaa meğer sen çok tatlıymışsın okulda çok havalı duruyorsun insan çekiniyor" dediler ben kendimi ezik düşünürken meğerse insanlar beni havalı görüyormuş

ergenlik hormonlari senin bu kadar canini sıkan , aslinda hicbirsey senin gozunden gorundugu kadar korkunc degil .. etegi belinde kivirmaktan artik yamuk yumuk duran, hocalar gorse butun insanlarin icinde rezil olacagini bile bile sivilceli suratlarina illede o fondoteni suren bu yuzdende hep komik duruma dusen insanlar yuzundenmi intihar edeceksin?? ben lisede ve hala en cok bu tiplere guluyordum halada guluyorum .. annenin babanin gozunde ne kadar kiymetlisin bir bilsen , sen onlarin butun hayatisin boyle dusunmen bile onlara buyuk bir haksizlik

Canım selam. Psikoloğa gidiyor musun hala? Benim de buna benzer bir sıkıntım vardı. Doktora gittiğimde ona insanlar fısır fısır konuşurken sanki benden bahsediyorlar. Herkes arkamdan dalga geçiyor gibi geliyor demiştim. Bir kaç sıkıntım daha vardı ve o da bana bir antidepresan verdi. Kullandıktan sonra bu sıkıntılarım geçti. Şimdi ilaç kullanmıyorum ve bu kötü düşünceler de geri gelmedi. Bence sen de bir görün. Tabi senin ki ergenlikle ilgili de olabilir. Ama onu da bu kadar ağır geçirmemen için bir şey önerebilir doktor.
Bir de tabi sen yaşadığın için daha iyi bilirsin ama, biri omzuma dokunup sana da merhaba dese bana, herhalde neden selam vermiyorsun falan demek istedi diye düşünürüm.

kendini boşuna üzme. dağın başındayım diyorsun küçük bir yerdir büyük ihtimalle, kendi aklına uygun birisi bulamaman çok normal. sana bunu yapanlar birbirlerinden güç alıyorlar üniversiteye girebilirlerse bak gör nasıl süt dökmüş kedi olacaklar. hiç önemseme pozitif tarafından bak işin bak sana ayak bağı olacak insanlar yok istediğin gibi çalışıp çok iyi bir üniversiteye girebilirsin. zaten üniversiteye girince oradaki kuluplere yazılırsın yavaş yavaş sosyalleşerek bu durumu üstünde atarsın. orada asosyal kalma imkanın olmayacak zaten sunum, etkinlikler derken bir bakmışsın bütün tutukluluğunu üstünden atmışsın.

seni nasıl eziyolar onu anlamadımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…