• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerin 2000 üstü olcakki alttan görünsün hayırlı olsun bu arada sakin ol panik yapma 2 gün sonra aynı saatte yine kan ver değerin 450 ve üstü olursa korkma 🥰🙏🏽 Rabbim sağlıklı büyümesini nasip etsin🙏🏽
İnşallah canım benim iki gun sonra mı veriyim

İnşallah canım benim iki gun sonra mı veriyim
Evet 2 gün sonra vermelisin 2 katı artış sıkıntısız gebelik demek. 2000 ve üstü alttan ultrasonla 5000 değer ve üstünde ultrasonla görürsün bebeğini🥰🙏🏽

Oglum domuz giribi oldu bize de ilaç verdi hamile olma durumununda içip icmemde kararsız kaldım off

Tebrik ederim canim bize dua etmeyi unitmayin
Rabbim dileyen isteyen herkese bolbol hayirla guzellikle versin insallah etmezmiyim ben de bekledim
Insallah kucaklarimiz dolar hayirlisiyla

Kızlar mrb 5 gün kaldı reglme . Ama bu ay da umudum yok hiç bi belirtide aramıyorum kendimde ama regl olacak gibi de değilim . Yarın test yapsam çıkar mı ? Her ay negatifi görmekten sıkıldım Allahımmmm hayırlısını versin ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ama kürtajdan sonrada tutmaz oldum umutlarjm gün geçtikçe tükeniyor . Her dakka her saniye buralardayım bi umut buralarda arıyorum . Kimseyle konuşulmuyo kimse anlamıyor içimi boşaltmak istemiyorum kimseye derdime çare buralarda arıyorum bende

Kızlar mrb 5 gün kaldı reglme . Ama bu ay da umudum yok hiç bi belirtide aramıyorum kendimde ama regl olacak gibi de değilim . Yarın test yapsam çıkar mı ? Her ay negatifi görmekten sıkıldım Allahımmmm hayırlısını versin ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ama kürtajdan sonrada tutmaz oldum umutlarjm gün geçtikçe tükeniyor . Her dakka her saniye buralardayım bi umut buralarda arıyorum . Kimseyle konuşulmuyo kimse anlamıyor içimi boşaltmak istemiyorum kimseye derdime çare buralarda arıyorum bende
Rabbim iziniyle seninde kucağın dolar kendin yıpratma ben ilk cocugmda çok. Yaptım sitres en büyük en gel ilk öyle oldu diye ikinci gebelikte aynı olacak diye birşey yok sen gönlün ferah tut olur hiç beklemediği anda

Back