Ederim canım tabiCanim bize bol bol dua benimde 16 ocakta bat inşallah olur bana adımla dua eder misin adım kubra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim canım tabiCanim bize bol bol dua benimde 16 ocakta bat inşallah olur bana adımla dua eder misin adım kubra
İnşallah canım benim iki gun sonra mı veriyimDeğerin 2000 üstü olcakki alttan görünsün hayırlı olsun bu arada sakin ol panik yapma 2 gün sonra aynı saatte yine kan ver değerin 450 ve üstü olursa korkmaRabbim sağlıklı büyümesini nasip etsin
![]()
Evet 2 gün sonra vermelisin 2 katı artış sıkıntısız gebelik demek. 2000 ve üstü alttan ultrasonla 5000 değer ve üstünde ultrasonla görürsün bebeğiniİnşallah canım benim iki gun sonra mı veriyim
Cok teşekkür ederim bilgiler için vericem 2 gun sonraEvet 2 gün sonra vermelisin 2 katı artış sıkıntısız gebelik demek. 2000 ve üstü alttan ultrasonla 5000 değer ve üstünde ultrasonla görürsün bebeğini![]()
Kesen gözükür canım git bence güzel oluyoAdetimden önce öğrendim
Deger kese gözükmesi için az değil mi canım bilmiyorum kiKesen gözükür canım git bence güzel oluyo
Yok canm nokta gibi bişey görcen benim 1 gün geçmişti keseyi gordukDeger kese gözükmesi için az değil mi canım bilmiyorum ki
3 aylık şuan darısı sanaYok canm nokta gibi bişey görcen benim 1 gün geçmişti keseyi gorduk
İnşallah canım benim çok heyecanlıyımYok canm nokta gibi bişey görcen benim 1 gün geçmişti keseyi gorduk
Hamile misin yoksa daha belli değil mi cnmOglum domuz giribi oldu bize de ilaç verdi hamile olma durumununda içip icmemde kararsız kaldım off
Daha belli değil ihtimali varHamile misin yoksa daha belli değil mi cnm
Bat ne zamanDaha belli değil ihtimali var
Yarın cnmBat ne zaman
Senin bi şey kalmamış hadi hayırlı haberler bekliyorumYa
Yarın cnm
Rabbim dileyen isteyen herkese bolbol hayirla guzellikle versin insallah etmezmiyim ben de bekledimTebrik ederim canim bize dua etmeyi unitmayin
Rabbim iziniyle seninde kucağın dolar kendin yıpratma ben ilk cocugmda çok. Yaptım sitres en büyük en gel ilk öyle oldu diye ikinci gebelikte aynı olacak diye birşey yok sen gönlün ferah tut olur hiç beklemediği andaKızlar mrb 5 gün kaldı reglme . Ama bu ay da umudum yok hiç bi belirtide aramıyorum kendimde ama regl olacak gibi de değilim . Yarın test yapsam çıkar mı ? Her ay negatifi görmekten sıkıldım Allahımmmm hayırlısını versin ilk gebeliğim kürtajla sonlandı ama kürtajdan sonrada tutmaz oldum umutlarjm gün geçtikçe tükeniyor . Her dakka her saniye buralardayım bi umut buralarda arıyorum . Kimseyle konuşulmuyo kimse anlamıyor içimi boşaltmak istemiyorum kimseye derdime çare buralarda arıyorum bende