İnşallah inşallah ravbimin zinetlere öylen ana iyiAvukat degilim ama okuduğum kadariyla zaten darp raporunuz var, çocuğu da mecburen bıraktınız ortada velayet yok dilekçede yazma sebebiniz de ölüm korkusu...
Eee zaten dava görülürken hakim sormayacak mi? Siz ben oraya yazdim ama mecbur kaldım hayatim tehlikede ayrica kayinvalidem cocugu görmeme izin bile vermedi, e-nabizdan cocugun kolu kirilmis gördüm ve hayatından endise ediyorum dersiniz zaten küçük, size verirler gerekirse uzaklaştırma vs karari da çıkar cocugu gormek isterse de yaninda birini gonderirsiniz nezaret eder
Siz cocugunuzu alin da sonrasında baska çözüm yollari ararsiniz
amin inşallah bana da dua edım lutfen hic haberim yok oğlumdan şuan duruşma falan olmadı onun icinde görüş günümde yok umutsuzum eger veleyat eşime verilirse hic göremiyecm bu beni cok üzüyor.Bu aralar okuyupta en uzuldugum konu olmuş sizinki. Şöyleki kolu kırılan bi çocugun annesine ne kadar ihtiyaci vardır. Sizin sefkatinize size çok ihtiyacı vardır. Peki siz görüş günlerinde de mi görmüyorsunuz Allah yardımcınız olsun inşallah
Var ama ben e nabızdan Nasıl çıkartıcam onu bilmiyorum uzaklaştırma kağıtlarını mahkemede sunucamDarp raporu vardır inşallah
Allah'ım yardımcınız olsunÇok şükür kötü bir alışkanlığım yok evladım icin daha önce annemizde benimde darp etti darp raporum var ve Şuan uzaklaştırması var peki sormak istediğim dava daha görülmedi ilk davadan sonra cocuk bana verilir mi henüz 3 yaşında bile degil yavrum durumum sadece ıyı degıl tek kötü yanım bu cok Tşk ederim buarada inan cok kötüyüm avukatım falanda tok ücretler cok pahalı ayın 2 debarodan istiyecem inşallah herşey yoluna girer
Raporun tarih ve numarasi varsa aldiginiz hastaneye gidip imzali bir nüsha talep edinVar ama ben e nabızdan Nasıl çıkartıcam onu bilmiyorum uzaklaştırma kağıtlarını mahkemede sunucam
E nabizdan oglunuzun raporlari cok iyi izleyin bütün delilleri raporlari ayiklayin o adam bakamaz cocuguna yani ona da siddet uygulamistir diye düsünüyorum adam siddet meyilli sana da yaptiysa oglana da yaparÖncelike cok kötü durumdayım inşallah konuyu yanlış yere açmam ben 3 yıllık evlıyım hep şiddet gördüm aşaglafı darp etti köle gibi kullandı eş diye adlandırcagım canavar benim bi oğlum var hep ailem. Baktı yavruma bize sahip cıktı 1 sene boyunca ailemde durdum sütüm kesildi hic ilgilenmedi iki kere çocuğunu aldım. Ama silah zoruyla bendem aldılar En son o insan benimde annemizde darp etti 6 aydır ailemin yanındayım boşanma davası ıcın Dilekcemde verdim dilekçemde çocuğum onda kalsın dedim belirtmek isterim ki bunu korkudan yazdım lütfen beni yargılamayın oğlum cok küçük ama eger oğlumu alırsam o insanlar banada ailemde zarar verir diye cok korkuyorum bugun e nabizdan oğlumun kolunun kırıldığını gördüm içimdeki acıyı tarif edemem aylarca göremedim biliyorum velayet o Ada'mda da kalsa hic göremiyecm ama dayanamıyorum. Cok özlüyorum Can'ım yanıyor benim yavruma onunda bana ihtiyacı var ailem benim icin bulunduğumuz sehri değiştirdi. yavrum şuan onlarda ben boşanma dilekçesinde veleyat onda kalsın dedim ama içim yanıyor dava görüldüğünde hakime çocuğumu istıyorum dıyecm inşallah bana verir maddi acıdan cok zorlamıyorum ama oğlumla kuru ekmeğinde yerim yeterli yanımda olsun noşur yardım edılsın bana Oglum şimdi velayetı ona mi verilir bana şiddet gösterdi bana oğlum onunla olsun İstemıyorum. Yalvarırım yardım edin cok korkuyorum cok üzgünüm
Tarih ve saat var ama bulunduğumuzu ili degistırdık bu olaylardan dolayıRaporun tarih ve numarasi varsa aldiginiz hastaneye gidip imzali bir nüsha talep edin
En azindan sorun belki verirler
Amin inşallaAllah'ım yardımcınız olsun
Bulundugunuz yerdeki saglik müdürlüğüne gidip sorun, boyle bir durum.yasadim o raporun bir suretini nasil.alirim.diye ya da cikartabiliyorlarsa sistemden onlar cikartsinTarih ve saat var ama bulunduğumuzu ili degistırdık bu olaylardan dolayı
Bunu hakime dile getirsem olmaz mı kiBulundugunuz yerdeki saglik müdürlüğüne gidip sorun, boyle bir durum.yasadim o raporun bir suretini nasil.alirim.diye ya da cikartabiliyorlarsa sistemden onlar cikartsin
E devlette de cikti alma butonu olabilir bir bakin telefona da indirebilirsiniz sonra cikti alirsiniz
Hakim sözlü ifadelerden cok yazılı belgeleri dikkate alirBunu hakime dile getirsem olmaz mı ki