Savciliga gidip dilekçeyi bu sekilde silah zoruyla yazdığınızı anlatarak ifade verirseniz adam hakkında gozalti karari cikar. Evde arama yapilir dedi esim. Cocuga dava suresince kayyum atanir. Baba risk teskil ettigi icin bebek bu surecte anneye verilir diyor esim. Anne de risk teskil ediyorsa teyze dede nine vs onlara verilir diyor.Öncelike cok kötü durumdayım inşallah konuyu yanlış yere açmam ben 3 yıllık evlıyım hep şiddet gördüm aşaglafı darp etti köle gibi kullandı eş diye adlandırcagım canavar benim bi oğlum var hep ailem. Baktı yavruma bize sahip cıktı 1 sene boyunca ailemde durdum sütüm kesildi hic ilgilenmedi iki kere çocuğunu aldım. Ama silah zoruyla bendem aldılar En son o insan benimde annemizde darp etti 6 aydır ailemin yanındayım boşanma davası ıcın Dilekcemde verdim dilekçemde çocuğum onda kalsın dedim belirtmek isterim ki bunu korkudan yazdım lütfen beni yargılamayın oğlum cok küçük ama eger oğlumu alırsam o insanlar banada ailemde zarar verir diye cok korkuyorum bugun e nabizdan oğlumun kolunun kırıldığını gördüm içimdeki acıyı tarif edemem aylarca göremedim biliyorum velayet o Ada'mda da kalsa hic göremiyecm ama dayanamıyorum. Cok özlüyorum Can'ım yanıyor benim yavruma onunda bana ihtiyacı var ailem benim icin bulunduğumuz sehri değiştirdi. yavrum şuan onlarda ben boşanma dilekçesinde veleyat onda kalsın dedim ama içim yanıyor dava görüldüğünde hakime çocuğumu istıyorum dıyecm inşallah bana verir maddi acıdan cok zorlamıyorum ama oğlumla kuru ekmeğinde yerim yeterli yanımda olsun noşur yardım edılsın bana Oglum şimdi velayetı ona mi verilir bana şiddet gösterdi bana oğlum onunla olsun İstemıyorum. Yalvarırım yardım edin cok korkuyorum cok üzgünüm
PinşaBilgim yokk.. belki küçük olduğu için size verilir.. sadece okuyunca çok üzüldüm.. Rabbim dayanma gücü versin. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaALLAH kavuşursunus evladınıza
amin inşallahBilgim yokk.. belki küçük olduğu için size verilir.. sadece okuyunca çok üzüldüm.. Rabbim dayanma gücü versin. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaALLAH kavuşursunus evladınıza
Çok şükür kötü bir alışkanlığım yok evladım icin daha önce annemizde benimde darp etti darp raporum var ve Şuan uzaklaştırması var peki sormak istediğim dava daha görülmedi ilk davadan sonra cocuk bana verilir mi henüz 3 yaşında bile degil yavrum durumum sadece ıyı degıl tek kötü yanım bu cok Tşk ederim buarada inan cok kötüyüm avukatım falanda tok ücretler cok pahalı ayın 2 debarodan istiyecem inşallah herşey yoluna girerSavciliga gidip dilekçeyi bu sekilde silah zoruyla yazdığınızı anlatarak ifade verirseniz adam hakkında gozalti karari cikar. Evde arama yapilir dedi esim. Cocuga dava suresince kayyum atanir. Baba risk teskil ettigi icin bebek bu surecte anneye verilir diyor esim. Anne de risk teskil ediyorsa teyze dede nine vs onlara verilir diyor.
inşallah hakim cocugu bana verir farklı şehirdeyiz cocugu bana vermezlerse ne olur kim bana onu getirir benim Oray'a gıtmem soz konusu bile degil beni öldürür onlar bi an önce evladım bana verilsin istiyorumSahitlerle beraber savciliga gitsin diyor anne baban sahit. E nabizdan kolunun kırıldığını da soyleyip cocugumun can sağlığı tehlikede bu yüzden ben bu adamdan sikayetciyim çocuğumun bana verilmesini istiyorum diye ifade versin diyor.
İnşallah dediğiniz gibi olur zaten dilekçemde bizden zorla aldıklarını yazmıştım en son istedım oğlumu kaynanan vermedi cocuk yok size sesi prematüre dogmustu ailem bakmıştı bize cok zorlamıyorumBoşanma dilekcesine yazılan velayet geçerli değildir bence. Anlaşmalı boşanma değilse.
Çocukların velayetini işte evi arabayı veriyorum deyince olmaz öyle o işler. Hakim dava anında değerlendirir. Ve çocuk küçümser sana verirler üzülme
Dava daha görülmedi sadece şuam babasında isterdim oğlumu ama vermediler darp raporum var gem beınım hem annemın ama taşınma sırasında kaybettım e namızdan çıkarılır dıye yazıyor ve uzaklaştırmmda varŞuan duruşma oldu mu?
Yani geçici velayet mi babada yoksa sadece dava açıp çocuğu mu bıraktınız?
Ayrıca şiddeti ispat edebilir misiniz?
Çocuk bu, düşer kalkar kaza olmuş olabilir.
Yani şuradan yola çıkarak söylüyorum bunları. Altını cize çize belirtiyorum. Eğer anlaşmalı değilse boşanma dilekçesi ben tüm mal varlığını bırakıyorum boşanmak istiyorum filan deyince hakim tum mal sende kaliyor boş adim sizi demiyor. Boşanma ayrı bir dava olarak görülüyor sonrasinda mallar için tekrar ayrı dava görülüyor. Çocukda öyledir yani. Dilekceye tabi değildir. Duruşma aninda hakim konuyu ele alır dilekçede öyle yazdin diye turu o cocugu babaya vermez.İnşallah dediğiniz gibi olur zaten dilekçemde bizden zorla aldıklarını yazmıştım en son istedım oğlumu kaynanan vermedi cocuk yok size sesi prematüre dogmustu ailem bakmıştı bize cok zorlamıyorum
Dava daha görülmedi sadece şuam babasında isterdim oğlumu ama vermediler darp raporum var gem beınım hem annemın ama taşınma sırasında kaybettım e namızdan çıkarılır dıye yazıyor ve uzaklaştırmmdapŞuan duruşma oldu mu?
Yani geçici velayet mi babada yoksa sadece dava açıp çocuğu mu bıraktınız?
Ayrıca şiddeti ispat edebilir misiniz?
Çocuk bu, düşer kalkar kaza olmuş olabilir.
inşallah ablacım inşallah yavruma kavuşurum cok saolun rabbım sizden razı olsun danışıcak kimsem toktu buarada yazıyım dedim hemen baktınız davam çekişmeli şuan benden aldıkları hayatımı istıyorum maddi manevi istedıklerim var ama inanın hıc bırı umrumda degıl bır meslegımız bıle tok ama tuvalaet yıkar yıne çocuğuma bakarım yeterkı yanımda olsunYani şuradan yola çıkarak söylüyorum bunları. Altını cize çize belirtiyorum. Eğer anlaşmalı değilse boşanma dilekçesi ben tüm mal varlığını bırakıyorum boşanmak istiyorum filan deyince hakim tum mal sende kaliyor boş adim sizi demiyor. Boşanma ayrı bir dava olarak görülüyor sonrasinda mallar için tekrar ayrı dava görülüyor. Çocukda öyledir yani. Dilekceye tabi değildir. Duruşma aninda hakim konuyu ele alır dilekçede öyle yazdin diye turu o cocugu babaya vermez.
Okurken çok üzüldüm ne hayatlar varÖncelike cok kötü durumdayım inşallah konuyu yanlış yere açmam ben 3 yıllık evlıyım hep şiddet gördüm aşaglafı darp etti köle gibi kullandı eş diye adlandırcagım canavar benim bi oğlum var hep ailem. Baktı yavruma bize sahip cıktı 1 sene boyunca ailemde durdum sütüm kesildi hic ilgilenmedi iki kere çocuğunu aldım. Ama silah zoruyla bendem aldılar En son o insan benimde annemizde darp etti 6 aydır ailemin yanındayım boşanma davası ıcın Dilekcemde verdim dilekçemde çocuğum onda kalsın dedim belirtmek isterim ki bunu korkudan yazdım lütfen beni yargılamayın oğlum cok küçük ama eger oğlumu alırsam o insanlar banada ailemde zarar verir diye cok korkuyorum bugun e nabizdan oğlumun kolunun kırıldığını gördüm içimdeki acıyı tarif edemem aylarca göremedim biliyorum velayet o Ada'mda da kalsa hic göremiyecm ama dayanamıyorum. Cok özlüyorum Can'ım yanıyor benim yavruma onunda bana ihtiyacı var ailem benim icin bulunduğumuz sehri değiştirdi. yavrum şuan onlarda ben boşanma dilekçesinde veleyat onda kalsın dedim ama içim yanıyor dava görüldüğünde hakime çocuğumu istıyorum dıyecm inşallah bana verir maddi acıdan cok zorlamıyorum ama oğlumla kuru ekmeğinde yerim yeterli yanımda olsun noşur yardım edılsın bana Oglum şimdi velayetı ona mi verilir bana şiddet gösterdi bana oğlum onunla olsun İstemıyorum. Yalvarırım yardım edin cok korkuyorum cok üzgünüm
Inşallah evladiniza kavusursunuz. Isim yok diye sakın korkmayin. Misal ben üniversite mezunuyum. Suan ki şartlar da ise baslasam alacağım maaş ilk etapta 2500-3000 tl arası.Dava daha görülmedi sadece şuam babasında isterdim oğlumu ama vermediler darp raporum var gem beınım hem annemın ama taşınma sırasında kaybettım e namızdan çıkarılır dıye yazıyor ve uzaklaştırmmdap
inşallah ablacım inşallah yavruma kavuşurum cok saolun rabbım sizden razı olsun danışıcak kimsem toktu buarada yazıyım dedim hemen baktınız davam çekişmeli şuan benden aldıkları hayatımı istıyorum maddi manevi istedıklerim var ama inanın hıc bırı umrumda degıl bır meslegımız bıle tok ama tuvalaet yıkar yıne çocuğuma bakarım yeterkı yanımda olsun
Merhaba öncelikle gecmis olsun. Ben bir avukatim.Öncelike cok kötü durumdayım inşallah konuyu yanlış yere açmam ben 3 yıllık evlıyım hep şiddet gördüm aşaglafı darp etti köle gibi kullandı eş diye adlandırcagım canavar benim bi oğlum var hep ailem. Baktı yavruma bize sahip cıktı 1 sene boyunca ailemde durdum sütüm kesildi hic ilgilenmedi iki kere çocuğunu aldım. Ama silah zoruyla bendem aldılar En son o insan benimde annemizde darp etti 6 aydır ailemin yanındayım boşanma davası ıcın Dilekcemde verdim dilekçemde çocuğum onda kalsın dedim belirtmek isterim ki bunu korkudan yazdım lütfen beni yargılamayın oğlum cok küçük ama eger oğlumu alırsam o insanlar banada ailemde zarar verir diye cok korkuyorum bugun e nabizdan oğlumun kolunun kırıldığını gördüm içimdeki acıyı tarif edemem aylarca göremedim biliyorum velayet o Ada'mda da kalsa hic göremiyecm ama dayanamıyorum. Cok özlüyorum Can'ım yanıyor benim yavruma onunda bana ihtiyacı var ailem benim icin bulunduğumuz sehri değiştirdi. yavrum şuan onlarda ben boşanma dilekçesinde veleyat onda kalsın dedim ama içim yanıyor dava görüldüğünde hakime çocuğumu istıyorum dıyecm inşallah bana verir maddi acıdan cok zorlamıyorum ama oğlumla kuru ekmeğinde yerim yeterli yanımda olsun noşur yardım edılsın bana Oglum şimdi velayetı ona mi verilir bana şiddet gösterdi bana oğlum onunla olsun İstemıyorum. Yalvarırım yardım edin cok korkuyorum cok üzgünüm
Bize olan şiddetinden sonra sadece uzaklaştırması var diye biliyorum ceza davasını Nasıl öğrenirım hıc bır bılgıl yok avukat ıcın 2 eylülde başvurucam sonradan dilekçemi değiştirmem benim icin sorun olmaz mı benim tek Arzu'm evladımÖncelikle velayet sırasındaki talebinizi duruşma sırasında değiştirmeniz mümkün, burada eşiniz hakkında size ve ailenize şiddet yüzünden açılmış bir ceza davası var mı? Aldığı bir mahkumiyet kararı var mı? Uzaklaştırma kararları tedbiren alınan kararlardır, darp raporunuz varsa ceza davanızda vardır diye tahmin ediyorum.Önce bu ceza davalarını araştırın. Bu elinizi mahkemede çok güçlendirir. Çocuğunuzun kolunun kırıldığına ilişkin tedavi evraklarını sistemden çıkartıp, dosyanıza ekleyin. Hakim öncelikle sosyal inceleme raporu aldırmak için her ikinizin yaşam ortamınada bir uzman gönderecek, çocuğunuzun ,yaşının küçük olması size verilmesi için avantaj, ama eşinizin çocuğa karşı da ispatlanır ağır bir şiddeti varsa sizinde baştan sizin çocuğu istememenizi göz önünde bulundurarak çocuğun menfaati için arkadaşında dediği gibi mahkeme çocuk için kayyum atayıp, çocuk hakkında koruma kararı alabilir. Biran evvel barodan avukat için başvurun. Maddi durumunuz iyi değilse mahkemeden adli yardım talep edin. Dosyayı bir avukatın takibi sizin elinizi dahada güçlendirir.
Bana yazdığınız mesajı okurken gözlerim doldu cok saolun inşallah rabbim hic bir canlıyı insan hayvan olsun insan olsun evladından ayırmasın bu süreçte döktüğüm gözyaşlarını Allah bılıyor oyleki artık ailem bile cok kötü halde bırde bır sorum olucak sizlere bana dün tenzip zaptı geldı hukuki bir dilde oldugu icin inan hic birşey anlamadım aöa bı kac yere gitmem gerekiyor uş durumum düşük oldugunu kanıtlamak icin birde oğlum bir sene boyunca ailem baktı bunun icinde 10 yakın fotoğraf vede bı kac video vede darp raporununcıkartıp ailem abim ve anemimde tanıklık yapıcak inşallah herşey yoluna girer cok Tşk ederim allahım gönlünüze versinMerhaba öncelikle gecmis olsun. Ben bir avukatim.
Dilekcenizde yazdiginiz cok onemli değil. Durusma görülürken aslinda niyetinizin o olmadığını belirtirsiniz. Muhtemelen ilk durusmada gecici velayet belirlenir. Siz de darp raporlarinizla e nabiz kaydiyla gidip hakimi cocugun babasinda kalmamasi gerektigi konusunda ikna edin.
Içinizi rahatlatmak icin hemen soyleyeyim maddi durumla 6 yasindan kucuk cocuklarin velayetinin bir ilgisi pek yok. 6 yas alti cocuklarda hep "anne sevgisini" baz alir hakimler ve hic bir maddiyat bunu karşılayamaz derler. Bir hayat kadinina bile velayet verildi oysa babasi is adamiydi ve zengindi. Ama çocuk icin onemli olan anne sevgisi oldugu icin anneye verilmisti.
Barodan avukat talep edin. Avukatsiz dilekce durusma gunleri vs sizi zorlayabilir. Ayni zamanda savciliga da sikayette bulunabilirsiniz. Korkmayin çocuğunuz inşallah sizle kalacak.