• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen ama lütfen yardım edin :(

Owling

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
134
33
28
37
Merhabalar.9 ay önce ailemin tanıdığı birinin vasıtasıyla bir kişiyle tanıstırıldım.Tanışmaya annesi ve halasıyla geldi.Bende ciddi olduklarını zamanla birbirimizi tanıyacağımızı olursa evliliğe kadar gideceğini düşündüm.Bu kişi benden 2 yaş büyük 31 yaşında.Neyse birbirimizden etkilendik ve görüşmeye karar verdik.Farklı şehirlerdeyiz buarada.İlk gün uzaktan bir ilişki yasayabilecek misin,buna hazır mısın,hassas bir konudur yapabilecek misin diye sordum özellikle ve bana yapabileceğini söyledi.İlgi isterim her kadın gibi abartılmadıkça tabiki dedim ve bana ağız ucuyla tamam dedi.3 gün boyunca evlenmek niyetinde olan biri gibi konuşup durdu.Yasadıgı yere gitti ve ilk 1 ay her saat mesajlastık.Bişey dikkatimi çekmişti beni hiç aramıyordu.Cok üstüne düşmedim.Bu bir ay boyunca evlilik lafı etmedim ama o sürekli çeyizi beraber hazırlarız çocukların ismi su olsun falan filan bınun gibi bir sürü şey.Önceden ağzım yandığı için dediklerine inşallah ilerde olunca bakarız dedim hep.1 ay sonunda mesajlaşmalar azaldı bir resmiyet girdi araya açık açık sordum bir problem olmadığını herşeyin normal gittiğini söyledi.Tabiki normal değildi sadece kısa Mesajlar sabah günaydın akşam iyi geceler arada sadece naptın.Onun dışında uzun uzun konuşmalarımız olmazdı 1 Aydan sonra.Bir gün çok sinirlendim ve buna açık açık istemiyorsan devam etmenin bir anlamı yok dedim.Bana abarttıgımı istemese en başta annemle gelmezdim demesi kışlası olayı toparlayıp beni kandırmasıyla bende konuyu kapattım.Demek ki istiyo ama işten güçten dedim sustum.Zamanla düzelir demişti ararım ilgilenirim demişti.Tabiki bu olmadı.Hep aynı şeyden isyan ettim ama hiç kırıcı olmadan güzellikle beni üzdüğünü ve kırdığını söyledim.Her defasında toparlamaya calıştı.Sırf toparlıyor diye bazen aramamasına ses cıkarmadım.Söylendim ama her zaman değil.4.cü ay yanına gittim ve bu adam bana huyunun bu olduğunu hep bundan dolayı terkedildiğini söyledi.Başta söyleseydi zaten baştan kabul etmezdim.Yanına gittiğimde babasıylada tanıstırdı ve evlilik temelli konuşmalar oldu beni evlilik düşüncesine itti hep.Aileside onay verdi yani hiç bir sorununuz yoktu.Buarada yine aramadı hep benim söylememle trio atmamla aradı.6.cı aya geldiğimizde biz nereye gidiyoruz dedim hala arayıp sormuyorsun ilişki yasadıgımı erkek arkadasım olduğunu hissedemiyorum dedim ama bu gel beni işte demişim gibi anladı.Aradan 1 ay geçti annesi yüzükleri takalım demiş oda biraz çocukça hareketleri var düzelmesi lazım demiş( bu çocukça olayıda neden aramıyorsun demem ). Arkasından benimle ne zaman ilgileneceksin dedim ve ilişkiyi bitirdi hemde mesajla.Ara dedim aradı hevesi bendem dolayı kaçmış sonrasında kendiyle alakalı olduğu söyledi.Baglanmak istemiyormuş özgür olmak istiyormuş falan filan.7 ay boyunca ve özellikle ayrıldığı gün kalbimi kıracak cümleler kurdu.Kısacası 7 ay boyunca boşu boşuna oyaladı beni hemde aramızda hiçbir sorun yok çok şükür dedi ama.Ben onu tanımak için çabaladım ama İnan'ın o hiç bir şey yapmadı yapmadığı gibi hep beni suçladı.Tek sorunumuz iletişimdi aramazdı ilgilenmezdi.Burda şımarıklık değil cidden hiç aramazdı var mı yok mu belli bile değildi.Neyse ayrıldı benden geri dönebilirimde dönmeyebilrimfe umutlanma ama döndüğümde seni bulmam çok önemli dedi.Duygularım bitmedi kapıyı kapatmadım sadece es verdik dedi.Kısacası sacmaladı.İlk gün yalvardım ertesi gün tekrar beni suçladı başta ve yine kendisiyle alakalı olduğunu söyledi.7 ay boyunca hiç bir sorun yok derken bu şekilde bitirmesi özellikle mesela çok zoruna gitti.ayrıldıktan 2gün sonra tamamen iletişimi kestim yalvarmadım yazmadım aramadım. 1 hafta sonra Facebook'ta sildi yine ses çıkarmadım.2 ay oldu hala ses soluk yok.Telefon numaramı silmemiş onu biliyorum.Her gün canım yana yana dua ediyorum geri dönmesi için.Önerebileceğiniz bişey var mı? Ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyacım var :(

Var bır gram umursanmayı hak etmeyen kişiliği oturmamıs ergen biri boylelerıne sorumluluk vermeyeceksın verdıgın an sonuç bu oluyor bı dıgerıde benım basımda ondan bılıyorum

takıntımı yaptın adam seni terketti diye olayo abartmıssın . adam seni bastan beri önemsememiis beni oyaladı lafına katılmıyorum sen ayrılabilirdin anlamadınmı. belki adam baktı olmuyor. ki sana böyle davanan biriyle nasıl yapacaksın. 7 ayım heba oldu deme uzaktan uzaga olmus.

takıntımı yaptın adam seni terketti diye olayo abartmıssın . adam seni bastan beri önemsememiis beni oyaladı lafına katılmıyorum sen ayrılabilirdin anlamadınmı. belki adam baktı olmuyor. ki sana böyle davanan biriyle nasıl yapacaksın. 7 ayım heba oldu deme uzaktan uzaga olmus.
Takıntı yapmadım.Ayrılmayı çok denedim her defasında toparladı ve vazgeçirdi beni.Önemsemediğinin farkına vardığımda bitirmeye çalıştım zaten ama bana sürekli yanlış düşünüyorsun ve kafanda durup durup kuruyorsun dedi.Takıntı demeyelim buna bu biraz fazlasıyla inanmak

Var bır gram umursanmayı hak etmeyen kişiliği oturmamıs ergen biri boylelerıne sorumluluk vermeyeceksın verdıgın an sonuç bu oluyor bı dıgerıde benım basımda ondan bılıyorum
Kesinlikle katılıyorum olan bize oluyor hep

Takıntı yapmadım.Ayrılmayı çok denedim her defasında toparladı ve vazgeçirdi beni.Önemsemediğinin farkına vardığımda bitirmeye çalıştım zaten ama bana sürekli yanlış düşünüyorsun ve kafanda durup durup kuruyorsun dedi.Takıntı demeyelim buna bu biraz fazlasıyla inanmak
artık beklememelisin işerde belki cok pisman olabaktın.o seni senin yanlıs düsündüğüne inandıırnaya calısmıs. ama sen kötü birsey düsünmedin herkes aranmak ister zaten cinsmiş

Merhabalar.9 ay önce ailemin tanıdığı birinin vasıtasıyla bir kişiyle tanıstırıldım.Tanışmaya annesi ve halasıyla geldi.Bende ciddi olduklarını zamanla birbirimizi tanıyacağımızı olursa evliliğe kadar gideceğini düşündüm.Bu kişi benden 2 yaş büyük 31 yaşında.Neyse birbirimizden etkilendik ve görüşmeye karar verdik.Farklı şehirlerdeyiz buarada.İlk gün uzaktan bir ilişki yasayabilecek misin,buna hazır mısın,hassas bir konudur yapabilecek misin diye sordum özellikle ve bana yapabileceğini söyledi.İlgi isterim her kadın gibi abartılmadıkça tabiki dedim ve bana ağız ucuyla tamam dedi.3 gün boyunca evlenmek niyetinde olan biri gibi konuşup durdu.Yasadıgı yere gitti ve ilk 1 ay her saat mesajlastık.Bişey dikkatimi çekmişti beni hiç aramıyordu.Cok üstüne düşmedim.Bu bir ay boyunca evlilik lafı etmedim ama o sürekli çeyizi beraber hazırlarız çocukların ismi su olsun falan filan bınun gibi bir sürü şey.Önceden ağzım yandığı için dediklerine inşallah ilerde olunca bakarız dedim hep.1 ay sonunda mesajlaşmalar azaldı bir resmiyet girdi araya açık açık sordum bir problem olmadığını herşeyin normal gittiğini söyledi.Tabiki normal değildi sadece kısa Mesajlar sabah günaydın akşam iyi geceler arada sadece naptın.Onun dışında uzun uzun konuşmalarımız olmazdı 1 Aydan sonra.Bir gün çok sinirlendim ve buna açık açık istemiyorsan devam etmenin bir anlamı yok dedim.Bana abarttıgımı istemese en başta annemle gelmezdim demesi kışlası olayı toparlayıp beni kandırmasıyla bende konuyu kapattım.Demek ki istiyo ama işten güçten dedim sustum.Zamanla düzelir demişti ararım ilgilenirim demişti.Tabiki bu olmadı.Hep aynı şeyden isyan ettim ama hiç kırıcı olmadan güzellikle beni üzdüğünü ve kırdığını söyledim.Her defasında toparlamaya calıştı.Sırf toparlıyor diye bazen aramamasına ses cıkarmadım.Söylendim ama her zaman değil.4.cü ay yanına gittim ve bu adam bana huyunun bu olduğunu hep bundan dolayı terkedildiğini söyledi.Başta söyleseydi zaten baştan kabul etmezdim.Yanına gittiğimde babasıylada tanıstırdı ve evlilik temelli konuşmalar oldu beni evlilik düşüncesine itti hep.Aileside onay verdi yani hiç bir sorununuz yoktu.Buarada yine aramadı hep benim söylememle trio atmamla aradı.6.cı aya geldiğimizde biz nereye gidiyoruz dedim hala arayıp sormuyorsun ilişki yasadıgımı erkek arkadasım olduğunu hissedemiyorum dedim ama bu gel beni işte demişim gibi anladı.Aradan 1 ay geçti annesi yüzükleri takalım demiş oda biraz çocukça hareketleri var düzelmesi lazım demiş( bu çocukça olayıda neden aramıyorsun demem ). Arkasından benimle ne zaman ilgileneceksin dedim ve ilişkiyi bitirdi hemde mesajla.Ara dedim aradı hevesi bendem dolayı kaçmış sonrasında kendiyle alakalı olduğu söyledi.Baglanmak istemiyormuş özgür olmak istiyormuş falan filan.7 ay boyunca ve özellikle ayrıldığı gün kalbimi kıracak cümleler kurdu.Kısacası 7 ay boyunca boşu boşuna oyaladı beni hemde aramızda hiçbir sorun yok çok şükür dedi ama.Ben onu tanımak için çabaladım ama İnan'ın o hiç bir şey yapmadı yapmadığı gibi hep beni suçladı.Tek sorunumuz iletişimdi aramazdı ilgilenmezdi.Burda şımarıklık değil cidden hiç aramazdı var mı yok mu belli bile değildi.Neyse ayrıldı benden geri dönebilirimde dönmeyebilrimfe umutlanma ama döndüğümde seni bulmam çok önemli dedi.Duygularım bitmedi kapıyı kapatmadım sadece es verdik dedi.Kısacası sacmaladı.İlk gün yalvardım ertesi gün tekrar beni suçladı başta ve yine kendisiyle alakalı olduğunu söyledi.7 ay boyunca hiç bir sorun yok derken bu şekilde bitirmesi özellikle mesela çok zoruna gitti.ayrıldıktan 2gün sonra tamamen iletişimi kestim yalvarmadım yazmadım aramadım. 1 hafta sonra Facebook'ta sildi yine ses çıkarmadım.2 ay oldu hala ses soluk yok.Telefon numaramı silmemiş onu biliyorum.Her gün canım yana yana dua ediyorum geri dönmesi için.Önerebileceğiniz bişey var mı? Ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyacım var :KK43:
inanirmisin benim esimde ayniydi nisanliyken ben aramiyorsun bulusmuyorsun deyince iki defa biz bu isi ciddi ciddi dusunelim geri donulmez yollara girmeyelim diyordu ve beni sucluyordu surekli. bende ayrilamadim. ama cokta uzuluyprdum o zamanlar sonra ogrendim ki esim kadinlara karsi bisey hissetmiyormus. yani etkilenmiyo kadinlardan. escinsel oldugunu falan dusunmeyin oyle biseyde yok. sadece kadinlardan uzak durmasi gerektigi surekli soylendigi icin kendini sakiniyormus. bu onda baya cekingenlil olusturmus. ilk gecemizde arkasini donup yatti. bana dokunmadi bile. cok sasirdim. ileriki zamanlardada cinsel iliskiye giremedik. esim stresleniyor ve sertlesme olmiyordu. cok cekingendi. o cekingen oldukca ben daha cok dikkat cekici seyler giydim. o cinsellikte basarisz oldukca benden uzaklasiyordu 3 ay bunun kavgasini verdik. o problemi asinca hersey duzeldi. suan harika bi insan. demem o ki erkeklim konusunda kendine guvenmiyo olabilir. bayanlarda etkilenince kendinde bir hareketlenme olmuyo olabilir. sadece fikir. benim esim nisanliyken beni aklina getiriyormus ama yine hareketlenme olmuyomus ama bunuda soyleyememis bana o yuzden kucicuk biseyde ayrilalim diyordu.

Son düzenleme:
"tanışmaya annesi ve halasıyla geldi." kısmından sonrasını okumadım...gerisini bilmiyorum ama bu adam yaramaz işe...

artık beklememelisin işerde belki cok pisman olabaktın.o seni senin yanlıs düsündüğüne inandıırnaya calısmıs. ama sen kötü birsey düsünmedin herkes aranmak ister zaten cinsmiş
Herşeyden önce insan kendisine yapılanı kaldıramıyor.Sıfırdan tertemiz başlamıştım onunla diyorum ya güzel oynadı bende seyirci kaldım bir gün düzelir elbet diye düşündüm.derdim geri kazanmak değil aslında bu durumdan kendimi basıl kurtarılan yapılanları düşündükçe canım acıyor

"tanışmaya annesi ve halasıyla geldi." kısmından sonrasını okumadım...gerisini bilmiyorum ama bu adam yaramaz işe...
Halbuki kendisini tam bir aile babası olarak gösterdi.başlarda o güveni verdi bana ailesiyle tanıştırdı planlar yapıldı.benim anlamadığım kısımda bu zaten 7 ay bir insanın hayatını mahvedemez kimse kendinden emin değilsen hiç başlamayacaksın ya tutarsa mantığı her zaman işe yaramıyor

inanirmisin benim esimde ayniydi nisanliyken ben aramiyorsun bulusmuyorsun deyince iki defa biz bu isi ciddi ciddi dusunelim geri donulmez yollara girmeyelim diyordu ve beni sucluyordu surekli. bende ayrilamadim. ama cokta uzuluyprdum o zamanlar sonra ogrendim ki esim kadinlara karsi bisey hissetmiyormus. yani etkilenmiyo kadinlardan. escinsel oldugunu falan dusunmeyin oyle biseyde yok. sadece kadinlardan uzak durmasi gerektigi surekli soylendigi icin kendini sakiniyormus. bu onda baya cekingenlil olusturmus. ilk gecemizde arkasini donup yatti. bana dokunmadi bile. cok sasirdim. ileriki zamanlardada cinsel iliskiye giremedik. esim stresleniyor ve sertlesme olmiyordu. cok cekingendi. o cekingen oldukca ben daha cok dikkat cekici seyler giydim. o cinsellikte basarisz oldukca benden uzaklasiyordu 3 ay bunun kavgasini verdik. o problemi asinca hersey duzeldi. suan harika bi insan. demem o ki erkeklim konusunda kendine guvenmiyo olabilir. bayanlarda etkilenince kendinde bir hareketlenme olmuyo olabilir. sadece fikir. benim esim nisanliyken beni aklina getiriyormus ama yine hareketlenme olmuyomus ama bunuda soyleyememis bana o yuzden kucicuk biseyde ayrilalim diyordu.
Benimki sizinkinden biraz farklı o konularda sıkıntısı olduğu düşünmüyorum bellide vardır bilemiyorum.Ama insan kendini bilmeli diye düşünüyorum sonuçta bir sıkıntın varsa başka birinin hayatına girip onu mahvetmeye kimsenin hakkı yok

geri donmesini mi bekliyorsunuz?ilk ayda cocuklarin isimlerini konusan 7. ayda tamamen aramayi kesen adamdan ne bekliyorsunuz?iku güzel laf etti ,evlenmek istedi cocuklarin isimlerini bile soyledi diye mi ayrimak zor geliyor? evlenip mutlu olmayi mi dusunuyorsunuz bu adamla.enterasan.insanlar yillarini harcadiklari adami bir kalemde siliyor giden 9 ayiniz olsun.pismanlikla gececek bir ömürun yaninda esamesi bile olmaz.adam sizi engellemis felan daha ne?29 yasinda bir akranima bunlari yazdigima inanamiyorum.lütfen kendinize deger verin size değer vermeyen adamin adını dahi unutun gitsin.hakkinizda hayirlisi..

Sizi umursamayan adam için üzülmek, çok ilginç...
Amacı neydi diye sorgulamayı bırakın, geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakın

geri donmesini mi bekliyorsunuz?ilk ayda cocuklarin isimlerini konusan 7. ayda tamamen aramayi kesen adamdan ne bekliyorsunuz?iku güzel laf etti ,evlenmek istedi cocuklarin isimlerini bile soyledi diye mi ayrimak zor geliyor? evlenip mutlu olmayi mi dusunuyorsunuz bu adamla.enterasan.insanlar yillarini harcadiklari adami bir kalemde siliyor giden 9 ayiniz olsun.pismanlikla gececek bir ömürun yaninda esamesi bile olmaz.adam sizi engellemis felan daha ne?29 yasinda bir akranima bunlari yazdigima inanamiyorum.lütfen kendinize deger verin size değer vermeyen adamin adını dahi unutun gitsin.hakkinizda hayirlisi..
Kesinlikle çok haklısınız.Geri dönmesini istememin sebebi yaşattığı acıların acısını çektiğini ve pişman olduğunu görmek başka bişey değil.Evlilikle ilgili konuşulanlar üzerinde hiçbir zaman inancım olmadı ama nedense bir anlık boşluğa düşüp ona inandım.Tek derdim kendimi bu durumdan nasıl kurtarabilirim.Ailem öyle bir yetiştirdiki bizi insanlara değer ver kırma herkesi hoş tut vs.Kendi değerimizi bilmemize hep engel oldular.Yapılanların karşılığını almak istiyorum onun dışında bu adamla bir selamım dahi olmaz

Sizi umursamayan adam için üzülmek, çok ilginç...
Amacı neydi diye sorgulamayı bırakın, geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakın
Umursamadığını söyledikçe kafamda kurduğumu ve öyle bişey olmadığı söyledi ve bunu ciddi anlamda inandırdı bana.

Umursamadığını söyledikçe kafamda kurduğumu ve öyle bişey olmadığı söyledi ve bunu ciddi anlamda inandırdı bana.

İnanmayın, sizinle evlenmek isteyen erkek bu şekilde davranmazdı. Belki de sizden başkaları ile de görüşüyor aranızdan birini seçecekti.

Kesinlikle çok haklısınız.Geri dönmesini istememin sebebi yaşattığı acıların acısını çektiğini ve pişman olduğunu görmek başka bişey değil.Evlilikle ilgili konuşulanlar üzerinde hiçbir zaman inancım olmadı ama nedense bir anlık boşluğa düşüp ona inandım.Tek derdim kendimi bu durumdan nasıl kurtarabilirim.Ailem öyle bir yetiştirdiki bizi insanlara değer ver kırma herkesi hoş tut vs.Kendi değerimizi bilmemize hep engel oldular.Yapılanların karşılığını almak istiyorum onun dışında bu adamla bir selamım dahi olmaz
adamin pisman olmasini felan beklemeyin.kendiniz icin yapacaginiz en iyi iyilik yolunuza bakmaniz.bende sizin gibi yetistirildim ama malesef bu sekilde kirilan hep siz oluyorsunuz.insanlara hakettigi degeri vermek gerekiyor.haketmedigini gördüğünüz noktada birakin önünüze bakin.değmeyen insanlar icin pisman olmasini beklemek bile o insana ayrilan gereksiz vakit kaybi.yol yakinken yasamaniz bunlari avantaj sizin icin.umarim en kisa zamanda karsiniza size gercekten deger verecek ve hakedecek bir insan cikar..

İnanmayın, sizinle evlenmek isteyen erkek bu şekilde davranmazdı. Belki de sizden başkaları ile de görüşüyor aranızdan birini seçecekti.
Olabilirde çok haklısınız.Eğer öyle bir durum varsa allahım büyüktür yapılan haksızlık yanına kalmaz inşallah

Back