Lütfen Ama Lütfen Akıl Danışmaya İhtiyacım Var

Allahım razı olsun inşallah. Allahım hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah.

Tedavilerin olumlu sonuçlar verir, hayata yeniden bağlanırsın inşallah.

İmtihan dünyası işte. Hepimiz bir şeyler yaşıyoruz acı tatlı…

Geçecek inşallah…

Hemen hemen her sorunun kaynaığı çocukluğa dayanıyor. Emdr terapi diye bir şey var mutlaka bir araştırmanızı öneririm. Daha mutlu daha keyifli bir hayat için çok, faydalı, olabilir. Şifa olsun inşaallah

Aslında emdr yi duymustum ne kadar etkili oldugunu bilmiyorum ama bulundugum sehirde hic yok yakin sehirlerdedw alaninda uzman kimseyi bulamadim online terapiyede aile ile kaldığım kendime ait bir alanim olmadigi icin terapide jendimi ifade edebilecegim rahat bi alana sahip olamadigim icjn hic niyetlenemedim

Psikiyatrinin ilaçlarını düzenli kullanmadan hayatını toparlayamazsın. Sürekli farklı doktora görünmenin anlamı yok. Maalesef sürekli kafanda sevgisiz ailede büyüdüm bahanesiyle, davranışlarını da kapatamazsın. İnsan bir yerden sonra yetiştiği çevreden bağımsız kendi kararlarını alıp, objektif şekilde doğru ve yanlışı ayırt edecek hale geliyor. Önüne bakmak zorundasın.

Bu bahsettiğin kişileri takıntı haline getirmişsin. Sanaldan tanıştığın insanlarda şöyle bir şey var, o insanların hepsi kendi profillerini, kendilerini kendi düşünceleriyle sana aktarıyorlar. Dışarıda görsen belki garip huylar sergileyen bir adam, sana kendisini yazışarak sevilecek, ideal biri gibi gösterebilir.

Ek olarak kendini sakinleştiren düzenler keşfetmen gerek. Yani bu bir şarkı olabilir, oturup oje sürmek olabilir, temizlik yapmak, yemek yapmak olabilir. Böyle vaktini alacak, kafanı rahatlatacak şeyler bul.

Birde gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalış zaman buldukça. Sokak hayvanları, çocuklar, çevre gibi bir sürü çalışma alanı var. Başkalarına yararlı davranışlar sergiledikçe bu saçma olaylardan kişilerden uzaklaşabilirsin.

Ben bir. Pskilogla onlıne terapi aldım çok faydasını gördüm. Olmadı çok güzel psikolog videolar var onlara bakın isterseniz.

Bence kendinizi sevmeyisiniz, değer vermeyisiniz karşı tarafa öyle geçiyor ki ilişkiye değer görmüyorlar sizi. İnsanlar hayat arkadaşı güçlü olsun ister. Bakmayın o erkekler zayıf kadınlara aşık olur lafına. Erkekler gayet de kendini çekip çevirecek birini ararlar.

Bu değersizlik duygusunu nasıl asarsiniz? Bence dış etkenlere bel bağlayarak değil, kendinizi dinleyerek. Mesela neden kendinizi sevmiyorsunuz? Yazın bunları bir kağıda. Sonra bu sebepleri curutecek sebepler yazın. Kendinizle barismazsaniz kimse sizi sevemez.

O adamı da salin gitsin. Sadece bir takıntı.

maladaptive daydreaming araştırmanızı öneririm. kendi kendinize tanı koymayın tabii ama içten içe o kişiyi yüceltme aşık olma bunla bağlantılı olabilir zor geçen çocukluğunuz vs.

Yasadigim sorunlarin kendimi sevmememden kaynakli oldugunu kabum ediyorum kesinlikle bunuda karsindakine wnerji yoluyla iletim bu olumsuzluklarla jarsiladtigimj bende kabul ediyorum.

Takıntıboldugunuda kabul ediyirum ama salın demisdiniz ya ben zaten duygularimi kabul ettigim an çıkip gittim

Fiziken gitmissiniz ama ruhen kalben hala onunlasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…