lütfen akıl verin

Hakkinda hayirlisi,her iste bi hayir vardir.Umarim sonraki hayatinda mutlu olursun.
Ama mesela benimde halami istemeye gelmisler,vermis dedemler.Vermesine ragmen kacmis halam.Kacmasada evlenicekti ama yinede babannemler ona bu konuda antipati besliyolar

canım çok geçmiş olsun inşallah zamanla geçer...şu dünyanın kahrını eziyetini hep kadınlar çeker sefasını erkekler sürer hiç bir erkeğe güvenmiyeceksin ...

ben böylesine göz yaşı dökerken...

aramızda giren teyzesi annesi cok mutlu bosandıgımız ıcın bizi aynı yatakta yatırmadılar bile

Herkes ayni cikmaz arkadasim,elbet seni gercekten seveni bulursun.Dedigim gibi cok gencsin 24 yas ne demek? :)
Ogretmenmissin sanirim,ayri eve cik derim en azindan sosyallesirsin kafan dagilir.Herkesin dediginide takma agzi olan konusuyor iste....

Herkes ayni cikmaz arkadasim,elbet seni gercekten seveni bulursun.Dedigim gibi cok gencsin 24 yas ne demek? :)
Ogretmenmissin sanirim,ayri eve cik derim en azindan sosyallesirsin kafan dagilir.Herkesin dediginide takma agzi olan konusuyor iste....

dogru söylersin iyi edersin de...ayrı eve cıkma konusunu actım da babam canımı sıkma diye üzerime yürüdü.

ben annemı sevmemeye basladım. beni taşlamayın suçlamayın. annem cok incitiyor beni...ya cok bunaldım tamam o kutsal anne ama işte ama..

ne kutsalı yaaaaa hikaye bunlar boşgeçiyoruzzzz...hiçbi kutsal varlık evladına böyle yapmaz yapamaz kıyamaz.ben nefret ediyorum diyorum gelsin taşlayan beni taşlasın senden önce...hatta iğreniyorum

ne kutsalı yaaaaa hikaye bunlar boşgeçiyoruzzzz...hiçbi kutsal varlık evladına böyle yapmaz yapamaz kıyamaz.ben nefret ediyorum diyorum gelsin taşlayan beni taşlasın senden önce...hatta iğreniyorum

ciddi misiniz?

ah annem bana ne cektirdi ! kayınvalıdemden daha fenalıklar yaptı. eşim beni aldattıgında, eşimin yanında o erkektir yapar olur arada öyle şeyler demez mi.

dogru söylersin iyi edersin de...ayrı eve cıkma konusunu actım da babam canımı sıkma diye üzerime yürüdü.

Al iste..Kusura bakma ama ailen sana karsi cok acimasiz...Sende onlara birazcik dis goster eger psikolojinin saglam kalmasini istiyorsan..
Benim bir baska halam esinden aldatma yuzunden bosandi.Herkes neler neler dedi.Kadinin psikolojisi zaten bozuk,sinirleri yipranmis.Ona ragmen dul mualemesi yaptilar.İstanbuldan ufacik bi yere tasindi,meslegide yok.Senin en azindan meslegin var.Ailende olsa katlanmak zorunda degilsin,gazlamak icin soylemiyorum sana iyi gelmeyen huzur vermeyen insanlara tahammul etmek zorunda degilsin.Senin icin cok uzuldum,sende birazda olsa halami gordum:/

hiç kusura bakmıyorum. cok agır kavgalar oldu babamın sekerı cıktı annemın tansıyonu ve kuzenlerıme kadar herkes karıstı

hayırsız evlat ben oldum

yanı bariyerler var önümde ben labirentteyım adeta

ben böylesine göz yaşı dökerken...

aramızda giren teyzesi annesi cok mutlu bosandıgımız ıcın bizi aynı yatakta yatırmadılar bile

şu dünyada neden insanlar bu kadar acımasız ya üç günlük dünya hepimiz ölüp gideceğiz sevmek sevilmek ne güzel içine ettiler onunda hiç bir erkeğe güüvenme bak üniversite okumuşsun iş bul çalış kendi ayaklarının üzerinde dur eğer ilerde biriylede çıkarsan sallama çıktığın kişiyi eğer kaybetmek istemiyorsan birini sevmeyeceksin ve değer vermeyeceksin bu kadar basit ...

ciddi misiniz?

ah annem bana ne cektirdi ! kayınvalıdemden daha fenalıklar yaptı. eşim beni aldattıgında, eşimin yanında o erkektir yapar olur arada öyle şeyler demez mi.

tırnaklarını çıkar artık yoksa senin hayatını onlar yaşayacak gibi

[/QUOTE]ya bak evlenme meraklısı felan değilim

ama hep böyle kalmaktan korkuyorum anlıyormusun? oldugum yerde saymaktan? başa dönmekten? anne olamamaktan

çok yoruldum hep annemi tatmin etmeye calısmaktan

cok yoruldum hep dedem nınem ne der demekten

ben ınsanlara acıklama yapmaktan yoruldum

24 yasındayım ve kredı kartımı babamdan alamıyorum kaldı kı kullanan biri degılım ama bu benım tercıhım degıl mı?[/QUOTE]

ciddi misiniz?

Bunlar ciddi mi? Gercekten yasina yazik.Yani anne baba dedigin insanlar sana bunu layik goruyorsa 'Erkektir yapar!'...Diyecek laf yok suan soklardayim.Ve hala onlari savunuyorsun icten icte ama aile atsan atilmaz satsan satilmaz senin icin

Ustteki alinti icin anne olamama kaygini anlamaya calisiyorum,kadiniz ne de olsa icimizde var.. Millet 30'unda evleniyor daha dur bakalim

Son düzenleme:

aynen öyleymiş umursamaz olmanın bir formülü var mıdır acaba benım cok ıhtıyacım var

kendı paramı ıstedıgım yerde ve sekılde harcayamadıktan sonra...

15 lıralık tişört alsam annem kıyametı koparıyor

Aileni anlamaya calistim aralardaki cevaplarini okudum ama boyle birsey yok...Sen zaten suan zor bir surecten geciyorsun seni el ustunde tutup mutlu etmeye calismalari,huzurlu ev ortami saglamalari,arka cikmalari,milletin agzini kapamaya calisirken ailenin boyle seyler yapmasi..Milletin agzi boyle oldukca kapanmaz.

umursamaz davranmanın bir formülü olsa şuan ben çok iyi olurdum...karşına gelen bir insan iyi olsun kötü olsun güvenme mesafeli davran değer verme fazla ...bir insandan çabucak kurtulmak istiyorsan çok sev defolur gider yanından...işe girince annen sana karışmaz en fazla 1 yıl karışır zamanla susar oda...

benden utanıyorlar. ev telefonunu acmam yasak

komşularla asla konuşmamalıymısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…