2 yıl önce eşimin telefonundan bi arkadaşı bi kızla konuşuyor oyun içinden çok uzun mesele bende bu gün bi girim oyuna dedim kız mesaj atmış . Yazmış eşimde napıyosun kral demiş sizce ne yapmalıyım eşim bu arkadaşıyla küstü şu an konuşmuyor eşimin telefonundan konuşma sebebi de arkadaşıyla kızı eşim ayarlamış
Ben olsam ne yapardım?1.Seçenek:Kıza oyundan ben eşiyim bir daha yazma derdim.2.Seçenek:esimin ağzından kıza bana bir daha yazma derdim. 3. Seçenek: Esimi şamar oğlanına cevirip kızıda heryerden engellettirip. Bir daha görürsem.. seni.. bıdı... bıdı... derdim. I
Ben olsam ne yapardım?1.Seçenek:Kıza oyundan ben eşiyim bir daha yazma derdim.2.Seçenek:esimin ağzından kıza bana bir daha yazma derdim. 3. Seçenek: Esimin şamar oğlanına cevirip kızına herkesten engellettirip. Bir daha görürsem.. seni.. bıdı... bıdı... derdim. I
Ya bu kız 1 sene önce yine nokta atmıştı ben aradım kızın bende numarası falan var kız yemin ediyor benim eşinle tek alakam arkadaşı diye hatta mesajlarını attı çocukla konuşmalarının benimde aklıma başka bi fikir geldi eşimden kızı engelleyim sonra aynı isimle hesap açıp hesabıma giremiyorum cevap vermedim mi desem yoksa şu an hesabı bende açık takipte mi kalsam şöyle de bi seçenek var yarın eşimi karşıma alıp hesap sormak zaten o halinden tavrından anlarım ben bişey olup olmadığını
Nokta koyarak kontrol etmek ,adamın evli olduğunu bilip , müsait misin?ona göre yazacağım demek bana göre
Ben olsam sessiz kalır kontrol edip işin aslını netleştirmeden hesap sormazdım.
Bir şey varsa bile şuan ikisi de inkar eder , sonuca varmanız zorlaşır
Nokta koyarak kontrol etmek ,adamın evli olduğunu bilip , müsait misin?ona göre yazacağım demek bana göre
Ben olsam sessiz kalır kontrol edip işin aslını netleştirmeden hesap sormazdım.
Bir şey varsa bile şuan ikisi de inkar eder , sonuca varmanız zorlaşır
Adama iyice hazırlan da kuvvetli yalan bahane bul dediniz yani. Ne bekliyorsunuz, kabul mü edecek? Sessiz sakin sinsice takip etmek yerine hemen sorun kocalarınıza. Onlar da duymak istediğiniz cevapları versinler. Arkadaşı mağarada mı yaşıyor, telefon internet icadından bihaber mi de eşiniz aracılık yapıyor?
Adama iyice hazırlan da kuvvetli yalan bahane bul dediniz yani. Ne bekliyorsunuz, kabul mü edecek? Sessiz sakin sinsice takip etmek yerine hemen sorun kocalarınıza. Onlar da duymak istediğiniz cevapları versinler. Arkadaşı mağarada mı yaşıyor, telefon internet icadından bihaber mi de eşiniz aracılık yapıyor?
Emin olun bence aynısını söyledim kendi telefonundan neden konuşmadı diye hatta boşanıyoduk ama aileler araya girdi kabul etmesine gerek yok ben göreceğimi gördüm ekran görüntüleri de var ben zaten vereceği tepkiden bişeyler karıştırıp karıştırmadığını anlarım kızın numarası falan engelli engeli hiç kalkmamış ona baktım
Emin olun bence aynısını söyledim kendi telefonundan neden konuşmadı diye hatta boşanıyoduk ama aileler araya girdi kabul etmesine gerek yok ben göreceğimi gördüm ekran görüntüleri de var ben zaten vereceği tepkiden bişeyler karıştırıp karıştırmadığını anlarım kızın numarası falan engelli engeli hiç kalkmamış ona baktım
Tamam da adam vereceği tepkiyi bile çalışıp gelir eve. Niye hazırlıyorsunuz, gelince pat diye sorup o anki tepkisini görmek daha iyi değil mi? Ailelerin devreye girmesi de adamın lehine olmuş.
Tamam da adam vereceği tepkiyi bile çalışıp gelir eve. Niye hazırlıyorsunuz, gelince pat diye sorup o anki tepkisini görmek daha iyi değil mi? Ailelerin devreye girmesi de adamın lehine olmuş.