Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Evet canım aynen öyle :)) koca kese altını nereme koydumdaa götürüp sakladım acaba

Siz şaka mısınız ya eşinizin sülalesi adetleri komple delice beni biri boğazlasa takmam görmemiş gibi

Ben italyan mıyım acaba?

Yok öyle bir adet arkadaşım, hoşuna gitmiş senin de şıngır şıngır gezmek. Beni öldürseler takmam mesela onları.?

Şaka değil , doğru söylüyor. Erkek tarafıyla "taktığınız takı şerefinizdir" e varana değin altın pazarlığı yapılınca , aileler de taktıkları altınların düğün , mevlit gibi cemiyetlerde vitrinde!! sergilenmesini talep ediyorlar.

Vallahi son cümle aklımdan geçmediyse ne olayım. Çok havada bir konu. Muhtemelen kayınvalide görümce de böyle düşündü. Hak verdim ben açıkçası.
Herkez neyin ne oldugunu biliyo neyle götürdüm acaba :) offff saçmaladınız iyice

Bizde pazarlık falan olmadı söz konusu değil kvdem rica etti Tak bizde böyledir diye saygı duydum

E doğru, haklılar. Ben de bir set gramı yüksek bilezikle gelin ALSAM herkes görsün isterim

Suçu size karşı işlemiş neden kayın ailenizin gelinleriyle mesafeli olmasını istiyorsunuz
Bi de görüşmelerini hazmedemiyorum diyorsunuz düşmanımla dost oldular diyorsunuz
Kimse sizin küstüğünüzle küsmek zorunda değil çok çocukça hareketler bunlar
Ağızlarının payını versinler istiyorsunuz böyle bir meseleye bende olsam karışmazdım

Ve bu kadar eşinizin ailesini sahiplenmeniz de garip ya onlar benim başkasına vermem gibi. Enterasan yani

Evette ben iyi yapmışmı dedim ? Bana laf soyletmek istememesini değer verdiğini soyledim Tokat attığını demedim.biz aile oldugumuz için bana taktıklarını çaldı hiçbirşey olmamış gibi davranmaşarı evet sinir bozucu bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…