- 12 Mayıs 2022
- 99
- -39
- 31
-
- Konu Sahibi yorgunanne90
Evet canım aynen öyle :)) koca kese altını nereme koydumdaa götürüp sakladım acabaİşin ilginci abisine diyo ki anahtarı ver evi konrtol et ez abi de veriyor yani abi demez mi durun olay büyümeden ben bir konuşayım yapmıştır bir cahillik belki bunlar gidiyor evi falan arıyor kadın hırsız bile olsa yapılan haneye tecavüz konu sahibi bizi altın gününe gittiği teyzelerden sandı herhalde oh olmuş hak etmiş falan diyeceğimizi düşündü galiba insani tepkiler aldıkça şok oluyor birazdan beddualar da gelir vallahi ben kimsenin evine girp altın aramam hele ben o elti olacağım biri evime bunu yapacak rezil ederim konu sahibini belki de sen beni hırsız ilan etmek için altınını sakladın sonra aramaya geldin bulmuş gibi ortaya çıkardın der yaygarayı kopartırım
Tmm canımMadem tasvip etmiyorsunuz hoşunuza gitmiş gibi anlatmayın burada damarına basmıştır şu bu diye şiddete çanak tutmayın
Haklısın canımVallahi son cümle aklımdan geçmediyse ne olayım. Çok havada bir konu. Muhtemelen kayınvalide görümce de böyle düşündü. Hak verdim ben açıkçası.
Onu ben bilemem elinizle koymuş gibi bulan sizsinizEvet canım aynen öyle :)) koca kese altını nereme koydumdaa götürüp sakladım acaba
Siz şaka mısınız ya eşinizin sülalesi adetleri komple delice beni biri boğazlasa takmam görmemiş gibi
Ben italyan mıyım acaba?
Yok öyle bir adet arkadaşım, hoşuna gitmiş senin de şıngır şıngır gezmek. Beni öldürseler takmam mesela onları.?
Herkez neyin ne oldugunu biliyo neyle götürdüm acaba :) offff saçmaladınız iyiceVallahi son cümle aklımdan geçmediyse ne olayım. Çok havada bir konu. Muhtemelen kayınvalide görümce de böyle düşündü. Hak verdim ben açıkçası.
Görümcem buldu canım ben değil ben aramadım bile şok içerisindeydim kapı önünde bekliyordumOnu ben bilemem elinizle koymuş gibi bulan sizsiniz
Bizde pazarlık falan olmadı söz konusu değil kvdem rica etti Tak bizde böyledir diye saygı duydumŞaka değil , doğru söylüyor. Erkek tarafıyla "taktığınız takı şerefinizdir" e varana değin altın pazarlığı yapılınca , aileler de taktıkları altınların düğün , mevlit gibi cemiyetlerde vitrinde!! sergilenmesini talep ediyorlar.
E doğru, haklılar. Ben de bir set gramı yüksek bilezikle gelin ALSAM herkes görsün isterimŞaka değil , doğru söylüyor. Erkek tarafıyla "taktığınız takı şerefinizdir" e varana değin altın pazarlığı yapılınca , aileler de taktıkları altınların düğün , mevlit gibi cemiyetlerde vitrinde!! sergilenmesini talep ediyorlar.
Kudra gerçek söylüyorsun sancak yapma var o kapasiteE doğru, haklılar. Ben de bir set gramı yüksek bilezikle gelin ALSAM herkes görsün isterim
Nasıl kötü kalplisiniz yaE doğru, haklılar. Ben de bir set gramı yüksek bilezikle gelin ALSAM herkes görsün isterim
Niye yahu? Havasını atmış insanlar geline taktıklarıyla. Kötülük bunun neresinde?Nasıl kötü kalplisiniz ya
Size ne ??Niye yahu? Havasını atmış insanlar geline taktıklarıyla. Kötülük bunun neresinde?
E siz yazdınız allah allaaah. Bize neyse niye yazdınız?Size ne ??
Kim hava atar ne yapar size ne ?? Onların adeti diyorum kafanız basmıyormu ? Size ne yaniE siz yazdınız allah allaaah. Bize neyse niye yazdınız?
TöbestKim hava atar ne yapar size ne ?? Onların adeti diyorum kafanız basmıyormu ? Size ne yani
Kim hava atar ne yapar size ne ?? Onların adeti diyorum kafanız basmıyormu ? Size ne yani
Çık boTöbest
Çık boş yorum yapmaÇık bo
Evette ben iyi yapmışmı dedim ? Bana laf soyletmek istememesini değer verdiğini soyledim Tokat attığını demedim.biz aile oldugumuz için bana taktıklarını çaldı hiçbirşey olmamış gibi davranmaşarı evet sinir bozucu bana göreSuçu size karşı işlemiş neden kayın ailenizin gelinleriyle mesafeli olmasını istiyorsunuz
Bi de görüşmelerini hazmedemiyorum diyorsunuz düşmanımla dost oldular diyorsunuz
Kimse sizin küstüğünüzle küsmek zorunda değil çok çocukça hareketler bunlar
Ağızlarının payını versinler istiyorsunuz böyle bir meseleye bende olsam karışmazdım
Ve bu kadar eşinizin ailesini sahiplenmeniz de garip ya onlar benim başkasına vermem gibi. Enterasan yani