- 12 Mayıs 2022
- 99
- -39
- 31
- Konu Sahibi yorgunanne90
Yani olmayabilirde orda gelin kapriside yapamazdım :)Tamamen sizin düşünceniz tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama her kıyafete de kolda altın olmaz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani olmayabilirde orda gelin kapriside yapamazdım :)Tamamen sizin düşünceniz tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama her kıyafete de kolda altın olmaz bence
O allahın emriEşinize tepki vermediniz ama kardeşine nasıl vurursun diye. Kardeşe kalkan o el size de kalkar bir gün.
Yoo ben soyledim kendisine neden vurdun diye cikcik karşımda karım hakkında konuşamaz haddini bilecek dedi ne diyim gorumceyimi koruyayım ?Eşinize tepki vermediniz ama kardeşine nasıl vurursun diye. Kardeşe kalkan o el size de kalkar bir gün.
Benim köyüm yok ondandır belki garipsemem. Hiç altınlarıyla düğün düğün gezen gelin görmedim. Görsem gülerdim valla ne yalan söyleyeyim. Bir set gramı yüksek bilezik ne demek onu da bilmşyorum vallaCanım ben Fransa’da yetiştim ama garipsemedim sen neden bu kdr garipsedin ? Ben kendi köyümdede görüyordum yeni gelin takılarını takıyordu neden garipsediniz :)) topu topu 1 set gramı yuksek bilezik :)
İyi canım sen takma belkide takmamışlardır sanaBen italyan mıyım acaba?
Yok öyle bir adet arkadaşım, hoşuna gitmiş senin de şıngır şıngır gezmek. Beni öldürseler takmam mesela onları.?
İnsan olan erkek şiddetine her koşulda karşı durur. Çünkü o şiddet karşı durmadığınız zaman eninde sonunda sizi de bulur.Yoo ben soyledim kendisine neden vurdun diye cikcik karşımda karım hakkında konuşamaz haddini bilecek dedi ne diyim gorumceyimi koruyayım ?
Valla size sanırım takılmamış birşey :) 1 set 6 bilezik kapiş ? Evet siz şehirlisiniz sanırım ben köylü sorun nerde ?Benim köyüm yok ondandır belki garipsemem. Hiç altınlarıyla düğün düğün gezen gelin görmedim. Görsem gülerdim valla ne yalan söyleyeyim. Bir set gramı yüksek bilezik ne demek onu da bilmşyorum valla
Aynen Kudra bedavaya gitti biliyon mu bi kudra bi ben ah öğrenemedik mala değer biçer gibi altınla satılmayıİyi canım sen takma belkide takmamışlardır sana
Şükür bulmadı yapacak birşey yok onların ilişkiside öyle demekki ne yapayım adamımı boşiim kardeşine vurdu diye? Tasvip etmedim ama yapacakta birşey yok kendi aralarında umrum değilİnsan olan erkek şiddetine her koşulda karşı durur. Çünkü o şiddet karşı durmadığınız zaman eninde sonunda sizi de bulur.
Bilmem, ben düğünümde üzerime taktırmadım takıları, kutuya koydu herkes. Ertesi gün de bozdurup bankaya yatırdık, pek görüşemedik kendileriyle. O yüzden takıldı mı takılmadı mı kim ne taktı yorum yapmam yanlış olur.İyi canım sen takma belkide takmamışlardır sana
Size ne oluyo anlamadım :)) canım burda boyleymiş neden büyütüünüzz bu kadar :)Aynen Kudra bedavaya gitti biliyon mu bi kudra bi ben ah öğrenemedik mala değer biçer gibi altınla satılmayı
İnanın umurumda değil takılmış mı takılmamış mı. Boncuk takıyorum ben düğünlerdeValla size sanırım takılmamış birşey :) 1 set 6 bilezik kapiş ? Evet siz şehirlisiniz sanırım ben köylü sorun nerde ?
Bizdede kutuya konuldu üzerime taktırfımmı dedim ? Ben bozdurmadım benden istenilen takmamdı kırmadım bu kdr neden abarttınız :))Bilmem, ben düğünümde üzerime taktırmadım takıları, kutuya koydu herkes. Ertesi gün de bozdurup bankaya yatırdık, pek görüşemedik kendileriyle. O yüzden takıldı mı takılmadı mı kim ne taktı yorum yapmam yanlış olur.
Şaka bir yana bunla katılıyorum şiddetin asla bahanesi olmaz siz istediğiniz kadar haklı olun karşınızdaki en kötü dünya kötüsü olsun şiddetin asla bahanesi olmaz bu gün benim karım der kardeşine vurur yarın benim şuyum buyum der sana vurur şiddete elini kaldırmaya alışan biri kolay kolay o eli indiremez çünkü kendini başka türlü ifade edemez sığdır cahildir kendini ifade etmeyi bilse karşısındakiyle konuşur bağırır çağırır ama eşiniz resmen güç gösterisi yaparak egosunu tatmin ediyor o sıra bir gün size mutlaka gelirİnsan olan erkek şiddetine her koşulda karşı durur. Çünkü o şiddet karşı durmadığınız zaman eninde sonunda sizi de bulur.
Daha üç senelik evlisiniz. Eşinizin istemediği bir şey yaparsanız mesela istemediği halde polis çağırmak gibi, o tokat yüzde bir milyon eminim sizin suratınızda patlar. Şiddete meyilli adam durmaz.Şükür bulmadı yapacak birşey yok onların ilişkiside öyle demekki ne yapayım adamımı boşiim kardeşine vurdu diye? Tasvip etmedim ama yapacakta birşey yok kendi aralarında umrum değil
Evet bende sevmiyorum zatende ev aldık takılarla öyle boyboy takmayı bende sevmiyorum burda adettendir Tak dediler ne diyeyim kaprisleneyimmiİnanın umurumda değil takılmış mı takılmamış mı. Boncuk takıyorum ben düğünlerde
Hanımefendi eşim demekki ne dediyse kız kardeşi yediremedi o hareketi yaptı Boğazınamı yapışsaydım banane kendi aralarında orda bile değildim.turkiyeye yeni gelmişim karşında kızın babası yüzümüze bakamıyor utançlıktan kapı önünde lütfen polis demeyin diyen babaya ne diyebilirsiniz polis ne yapacaktı aöyleyin altınlar bılunmuş sanki içerimi tıkcaktıDaha üç senelik evlisiniz. Eşinizin istemediği bir şey yaparsanız mesela istemediği halde polis çağırmak gibi, o tokat yüzde bir milyon eminim sizin suratınızda patlar. Şiddete meyilli adam durmaz.
Büyütmedik size bunun bir değer göstergesi olmadığını anlatmaya çalışıyoruz da anlamadınız halaSize ne oluyo anlamadım :)) canım burda boyleymiş neden büyütüünüzz bu kadar :)
Ben orada değildim bile duydum zaten dedim neden böyle bişey yaptın yakısıyormu diye eşim hakkında kimse ileri geri konusamaz deyince anldım konustugumu ne yani alkışmı tuttumİnsan olan erkek şiddetine her koşulda karşı durur. Çünkü o şiddet karşı durmadığınız zaman eninde sonunda sizi de bulur.
Hayrılısı o zaman. Tokadı yediğinizde de ama ben çok sinirlendirdim diye bahane bulursunuz nasıl olsa. Umarım tek tokatla kalır...Hanımefendi eşim demekki ne dediyse kız kardeşi yediremedi o hareketi yaptı Boğazınamı yapışsaydım banane kendi aralarında orda bile değildim.turkiyeye yeni gelmişim karşında kızın babası yüzümüze bakamıyor utançlıktan kapı önünde lütfen polis demeyin diyen babaya ne diyebilirsiniz polis ne yapacaktı aöyleyin altınlar bılunmuş sanki içerimi tıkcaktı