- 30 Aralık 2009
- 22.878
- 89.084
- 1.123
- Konu Sahibi Melisaaytac
-
HahshshdgDilerim allahtan bu durumumu kim kınıyorsa Allah aynisi onlara yastamadan öldürmesin
muhabbetin gideceği sonraki mesajı tahmin ettim ama çok hızlı geliştiNiye ki Oğlak?
Evlenmiş boşanmış bir kadın olarak bu testin olmadığını bilmemek bu devirde cahillik değil de nedir :)
Dümdüz cahillik
Valla adam iyi etmis.muhabbetin gideceği sonraki mesajı tahmin ettim ama çok hızlı gelişti
yahu kinamadi kimse seni ben asıl ablana takıldım. kendini mi yanlış ifade ediyorsun ya da ben mi anlamadım. ablana dikkat et eğer tehdit ediyorsaDilerim allahtan bu durumumu kim kınıyorsa Allah aynisi onlara yastamadan öldürmesin
Belli ki ablası ailesine söylemekle tehdit ediyor öyle mi ?Hiç iyi değilim İnanki
Ben de böyle birsey anladımBelli ki ablası ailesine söylemekle tehdit ediyor öyle mi ?
İlk evliliğin düğün olmadan falan mı bitti yani ailen seni bakire mi sanıyordu ?
Ailesi bakire sanıyor olmasa bile belli ki ilişki yaşadığını duysalar kızacaklar abla seytan da söylerim diye tehdit ediyor işte.Ben de böyle birsey anladım
İsteyerek beraber olduysanız bunun testi olmaz ki. Eğer aileniz bu konuda hassas ise beraber olmamanız gerekiyordu. Kimseyi evliliğe zorlayamazsınız.Aynen öyle
Bu işin temizlenmesi için
Yaşın kaçÇok tşk ederim aradığım yorum
Bu kadar cehalet görmedim gidiyorum
Bak şimdi sen zaten dulsun yani bakire değilsin .doğrumu anladım.eger bu ilişkiyi yaşadığını ispat etmek istiyorsan olduğu gün gidip tecavüze uğradığını beyan etseydin ilişki yaşadığınız ortaya çıkabilirdi...sperm kalıntılarından zormala olmusmu vs.doktor kontrolünde çıkardı yani...ama üzerinden zaman geçtiyse malesef bu mümkün değil kanitlayamazsin.Ayrica bunu inkar eden biriyle gorusmeyide kesmelisin .Belliki seni kullanmış kendince cinsel açlığını bastırmış alacağını almış şimdide ilgi alakayı kesmiş derhal uzaklaş lütfen kendine saygin olsun buda benden sana abla tavsiyesi olsunÇok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
Uzun bi ilişkiymiş nasıl kandırdı? Zaten işler ciddiye binecekmiş yani bi yandan da madem karşısınız az daha dursaydınız? Yalancı, sahtekar adama ispat yapsanız ne olur defolsun gitsin yaGerçekler çıksın ortaya diye inkar ediyor
Pardon da bu durumu yaşayan sensin? Bekar kadınsın adamla isteğinle birlikte olmuşsun, madem evlenmeyecekti öyle bir şartın vardı evliliği bekleseydin. 3 yıldır birlikte olduğun adamı da nasıl tanımıyorsunuz? Birlikteliğinizi kanıtlayacak bir test idrar kan şu bu yok olamaz!Dilerim allahtan bu durumumu kim kınıyorsa Allah aynisi onlara yastamadan öldürmesin
Ablacım çok kötüyüm şoktayım nasıl bunu bana yapar anlamadım iliskimiz çok güzel giderken bunların olması şasirti beniBak şimdi sen zaten dulsun yani bakire değilsin .doğrumu anladım.eger bu ilişkiyi yaşadığını ispat etmek istiyorsan olduğu gün gidip tecavüze uğradığını beyan etseydin ilişki yaşadığınız ortaya çıkabilirdi...sperm kalıntılarından zormala olmusmu vs.doktor kontrolünde çıkardı yani...ama üzerinden zaman geçtiyse malesef bu mümkün değil kanitlayamazsin.Ayrica bunu inkar eden biriyle gorusmeyide kesmelisin .Belliki seni kullanmış kendince cinsel açlığını bastırmış alacağını almış şimdide ilgi alakayı kesmiş derhal uzaklaş lütfen kendine saygin olsun buda benden sana abla tavsiyesi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?