Lütfen acıl bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dilerim allahtan bu durumumu kim kınıyorsa Allah aynisi onlara yastamadan öldürmesin
yahu kinamadi kimse seni ben asıl ablana takıldım. kendini mi yanlış ifade ediyorsun ya da ben mi anlamadım. ablana dikkat et eğer tehdit ediyorsa

Bence millete cemkireceginize o adama küfredin bundan sonrada kimseyle konuşmayın evde bekleyin aileniz bulsun görücü usulü deneyin evliliği bizim ne suçunuz var bize kötü konuşuyorsunuz kimse kimse ile evlenmez öyle beraber oldu diye evlenenleride görüyoruz hep başına kakılır üstüme yamandin diye hiç duymadınız mı bu sözü öyle derler zorla evlenirsiniz sizi isyemeyenle kimsenin derdi değil bunlar.3 sene evlenmemiş sizinle buradan damı anlamadınız yok öyle bir test siz 17 yaşında misiniz reşit değilim kandırdı olacak.Uzak durun o kişiden sizi daha kötü yollarada sürükler.

Bak şimdi sen zaten dulsun yani bakire değilsin .doğrumu anladım.eger bu ilişkiyi yaşadığını ispat etmek istiyorsan olduğu gün gidip tecavüze uğradığını beyan etseydin ilişki yaşadığınız ortaya çıkabilirdi...sperm kalıntılarından zormala olmusmu vs.doktor kontrolünde çıkardı yani...ama üzerinden zaman geçtiyse malesef bu mümkün değil kanitlayamazsin.Ayrica bunu inkar eden biriyle gorusmeyide kesmelisin .Belliki seni kullanmış kendince cinsel açlığını bastırmış alacağını almış şimdide ilgi alakayı kesmiş derhal uzaklaş lütfen kendine saygin olsun buda benden sana abla tavsiyesi olsun

Dilerim allahtan bu durumumu kim kınıyorsa Allah aynisi onlara yastamadan öldürmesin
Pardon da bu durumu yaşayan sensin? Bekar kadınsın adamla isteğinle birlikte olmuşsun, madem evlenmeyecekti öyle bir şartın vardı evliliği bekleseydin. 3 yıldır birlikte olduğun adamı da nasıl tanımıyorsunuz? Birlikteliğinizi kanıtlayacak bir test idrar kan şu bu yok olamaz!

Ablacım çok kötüyüm şoktayım nasıl bunu bana yapar anlamadım iliskimiz çok güzel giderken bunların olması şasirti beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…