Lütfen acıl bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden alınacak işte öyle bir şey

Ben şimdi anladım. Adam ilişki yaşadı ve evlenmek istemiyor. Bu kadın da evliliğe zorlamak için ilişki yaşadığının ispatı olur mu diyor.
Ya Evlencktik beni kandırdı ilişki yaşadı sonra uzaklaştı bende ablama anlattım inkar ediyor

Nerden alınacak işte öyle bir şey
Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini

Çok tşk ederim aradığım yorum

Tecavüze uğramamış ki isteyerek birliktelik yaşamış adam uzaklaşmış ama konu sahibisine göre birliktelik yaşadılar diye adam onunla evlenmek zorunda sanırım
Aynen öyle
Tecavüze uğramamış ki isteyerek birliktelik yaşamış adam uzaklaşmış ama konu sahibisine göre birliktelik yaşadılar diye adam onunla evlenmek zorunda sanırım

Ya ilişki olduğuna kanıt bir test yada idara var mi
yok ya ne alaka içine boşalmak olduysa sperm bulabilirler ama sanırım bunun için mahkeme kararı lazım yanlışsa duzeltsinler. size bu baskıyı ablanız mi yapıyor aileye söylemekle mi tehdit ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…