- 24 Temmuz 2024
- 48
- -37
- 1
- Konu Sahibi Melisaaytac
-
Nerden alınacak işte öyle bir şeyKardeşim ablacım bacım sen iyi misin? Bekaretin olmadığı zaman senin bir ilişkiye girip girmediğini nasıl anlayacaklar. Sizin bir tecavüze ugramaniz gerekiyor ki böyle bir test istenilsin? Kim neden sizden böyle bir test isteyecek hay allahim ya
Ben şimdi anladım. Adam ilişki yaşadı ve evlenmek istemiyor. Bu kadın da evliliğe zorlamak için ilişki yaşadığının ispatı olur mu diyor.Bu işin temizlenmesi için
Gerçekler çıksın ortaya diye inkar ediyorBelli olsa ne olacak ne için istiyorsun belli olmasını?
Ya Evlencktik beni kandırdı ilişki yaşadı sonra uzaklaştı bende ablama anlattım inkar ediyorBen şimdi anladım. Adam ilişki yaşadı ve evlenmek istemiyor. Bu kadın da evliliğe zorlamak için ilişki yaşadığının ispatı olur mu diyor.
Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradiginiNerden alınacak işte öyle bir şey
Mecbur kaldım sevdiğim adam beni terk edecek diye beni kandırdıNolmuş ya ne testi, ne hastanesibeynim yandı.
Hamile kaldığını mı düşünüyorsun?
Hem madem ablan ailene söylücek böyle bi korkun var ablana niye anlatıyorsun?
Savcılık dışında bunun ispatı yapılamaz bilgin olsunYa Evlencktik beni kandırdı ilişki yaşadı sonra uzaklaştı bende ablama anlattım inkar ediyor
Çok tşk ederim aradığım yorumEğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini
Kafanmi iyi salakmisn ya 3 yıllık sevgilim isteme olacakti aileler bile tanıştıSizinle bir ilişki yaşadı diye evlenmek zorunda mı
Aynen öyleTecavüze uğramamış ki isteyerek birliktelik yaşamış adam uzaklaşmış ama konu sahibisine göre birliktelik yaşadılar diye adam onunla evlenmek zorunda sanırım
Tecavüze uğramamış ki isteyerek birliktelik yaşamış adam uzaklaşmış ama konu sahibisine göre birliktelik yaşadılar diye adam onunla evlenmek zorunda sanırım
İntikam almak için yapıyorsun ama yapma böyle şeylerin ispatı çok zor rızası vardı der geçer mahkeme kendini rezil ettiğinle kalırsın. Boşver önüne bakKafanmi iyi salakmisn ya 3 yıllık sevgilim isteme olacakti aileler bile tanıştı
yok ya ne alaka içine boşalmak olduysa sperm bulabilirler ama sanırım bunun için mahkeme kararı lazım yanlışsa duzeltsinler. size bu baskıyı ablanız mi yapıyor aileye söylemekle mi tehdit ediyorYa ilişki olduğuna kanıt bir test yada idara var mi
Kandırdı beni işteM Melisaaytac tecavüze mu uğradınız?
Neyi temizleyecek? Fıtı fıtı gidip adamla sevişmişsin. Temizlenecek bir şey yok ortada.Bu işin temizlenmesi için
Böyle bir adamla evlensen ne olacak ne sanıyorsun ki ? Yaşamışsın bir şey adam arkasında durmayan bir pislik. Kurtul ve yoluna devam etKandırdı beni işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?