• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acıl bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Evlencktik beni kandırdı ilişki yaşadı sonra uzaklaştı bende ablama anlattım inkar ediyor 😭
E kazık kadar kadınsun arkasında duramayacağın işler neden yapıyorsun?
Geçmiş olsun bir bardak su iç zorla adamla evlenmeye çalışınca ne geçecek eline? Senin ilişkiye girmenden ablana ne , ablan bu detayı nereden biliyor? İlişkiye girmenin idrarla kanla ne alakası var senle evlensin diye hileyle hamile kalmaya çalışmadıysan tabi.
Ortada bir zorlama yok ne testi ne işin temizlenmesi. Git bir psikiyatriye acilen ne diyorsun ne anlatıyorsun belli değil.
He bu arada diğer konu için de “pardon kuzenin yazmış” bahanesine inanmadım. Sen birşeyler karıştırdın bence burada panikle çözüm arıyosun.

Ha sen ilişki yaşadığınızı kanıtlamaya çalışacaksın.
Eee nolcak sonra 😂 adamla zorla mı evlenceksin.
Bence şuan sağlıklı düsünemiyosun
yok ablasına anlatmis o da aileye anlatıp hastaneye götürmeye tehdit ediyormuş aile duyarsa öldürürmüş adam da ilişkiden sonra soğuk yapmis

hanimefendi bi de evlenmis bosanmissiniz ki bu konularda bilgisizsiniz desem kendi rizanizla birliktelik olmus adam da sonra vazgecmis ha tabi ki boyle bisey yasaninca vazgecmis demek ki karaktersizin teki bu karaktersizi zorla evlilige ikna etseniz nolacak ki tekrar bosanacaksiniz … bi de rezil oldugunuzla kalacaksiniz

Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini
Tecavüze uğramamış ki.

hanimefendi bi de evlenmis bosanmissiniz ki bu konularda bilgisizsiniz desem kendi rizanizla birliktelik olmus adam da sonra vazgecmis ha tabi ki boyle bisey yasaninca vazgecmis demek ki karaktersizin teki bu karaktersizi zorla evlilige ikna etseniz nolacak ki tekrar bosanacaksiniz … bi de rezil oldugunuzla kalacaksiniz
Ya 3 yıllık iliskim şok oldum zaten 😭 inkar etmesi

Daha temmuzda boşanmamıştınız hala babanızın evindeydiniz hangi ara 7 yılı devirip üstüne 3 yıllık sevgili sıkıştırdınız ?
+++ eski konusunu da inceleyin daha fazla prim vermeyin. Burada milletten yardım almaya geldiysen üslubunca konuşacaksın kimseye küfür-hakaret etmeye hakkın yok konu sahibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back