- 24 Temmuz 2024
- 48
- -37
- 1
- Konu Sahibi Melisaaytac
-
Evetyok ya ne alaka içine boşalmak olduysa sperm bulabilirler ama sanırım bunun için mahkeme kararı lazım yanlışsa duzeltsinler. size bu baskıyı ablanız mi yapıyor aileye söylemekle mi tehdit ediyor
Hanfendi siz şaka mısınız?Ya ilişkiye girmiş olduğumuz belli olurmu
Ona bundan sonra hiçbir şey anlatma öyle abla olmaz olsun
E kazık kadar kadınsun arkasında duramayacağın işler neden yapıyorsun?Ya Evlencktik beni kandırdı ilişki yaşadı sonra uzaklaştı bende ablama anlattım inkar ediyor
yok ablasına anlatmis o da aileye anlatıp hastaneye götürmeye tehdit ediyormuş aile duyarsa öldürürmüş adam da ilişkiden sonra soğuk yapmisHa sen ilişki yaşadığınızı kanıtlamaya çalışacaksın.
Eee nolcak sonraadamla zorla mı evlenceksin.
Bence şuan sağlıklı düsünemiyosun
Cahillik gerçekten bir seçim.Ya belli olurmu ilişki yaşayıp yaşanmaması
Hiç iyi değilim İnankiBöyle bir adamla evlensen ne olacak ne sanıyorsun ki ? Yaşamışsın bir şey adam arkasında durmayan bir pislik. Kurtul ve yoluna devam et
Ya bı sıktır amkCahillik gerçekten bir seçim.
Tecavüze uğramamış ki.Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini
Canım sana koyan koymuş zaten o sebeble küfür etmeme gerek bile yok.Ya bı sıktır amk
yapma ban yersinCahillik gerçekten bir seçim.
yapma dediydimCanım sana koyan koymuş zaten o sebeble küfür etmeme gerek bile yok.
Okşayıp kenara atmışlar
Ya 3 yıllık iliskim şok oldum zatenhanimefendi bi de evlenmis bosanmissiniz ki bu konularda bilgisizsiniz desem kendi rizanizla birliktelik olmus adam da sonra vazgecmis ha tabi ki boyle bisey yasaninca vazgecmis demek ki karaktersizin teki bu karaktersizi zorla evlilige ikna etseniz nolacak ki tekrar bosanacaksiniz … bi de rezil oldugunuzla kalacaksiniz
Niye ki Oğlak?yapma ban yersin
+++ eski konusunu da inceleyin daha fazla prim vermeyin. Burada milletten yardım almaya geldiysen üslubunca konuşacaksın kimseye küfür-hakaret etmeye hakkın yok konu sahibi.Daha temmuzda boşanmamıştınız hala babanızın evindeydiniz hangi ara 7 yılı devirip üstüne 3 yıllık sevgili sıkıştırdınız ?
Dilerim allahtan bu durumumu kim kınıyorsa Allah aynisi onlara yastamadan öldürmesinyapma dediydim
Adam akilliymis hshaYa 3 yıllık iliskim şok oldum zateninkar etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?