- 24 Temmuz 2024
- 48
- -37
- 1
- Konu Sahibi Melisaaytac
-
Ya ilişkiye girmiş olduğumuz belli olurmuBiraz karmaşık anlatmışsın… hastanede test çıkar mı derken neyin testi?
Ablanız neyi halledin diyor ?
Biraz daha ne. Testi falan anlatırsanız fikir alabilirsiniz
Belli olsa ne olacak ne için istiyorsun belli olmasını?Ya belli olurmu ilişki yaşayıp yaşanmaması
Burdayım yaÇok acil deyip konuyu açıp gitmek…
Hamilelik testi değil iliskiye girildigine dair bir test idarar kan tahlili varmıne testi hamilek mi?
eczaneden alsanıza testi
Evetdediğinize göre cinsel ilişkiye girildiğine dair test istiyor ablanız. Adamı evlenmeye zorlamak için elinizde kanıt olsun mu istiyorsunuz? Adam buna mı yanaşmıyor?
Seni boşanmış birisin senden kimse bekaret beklemiyordur heralde ? Ayrıca evleneceğin adamla yatmadın mı zaten ?Ya belli olurmu ilişki yaşayıp yaşanmaması
Ya ilişki olduğuna kanıt bir test yada idara var miNe testi vereceksiniz hastaneye karman çorman yazmissiniz
Aynen öyleHamilelik testi olduğunu sanmıyorum bu kişiyle cinsel birliktelik yaşadığınıza dair bir şey mi ? Çünkü ablası dul olduğu için çıkmayacağını zannediyormuş. Öyle yazmış.
Ya burda yardım bekliyorum saçma sapan yorumlar yazmak için mi geldinizSeni boşanmış birisin senden kimse bekaret beklemiyordur heralde ? Ayrıca evleneceğin adamla yatmadın mı zaten ?
AnlamıyormusunuzzzzKafayı mı yediniz, evlenip ayrıldıysanız bakire değilseniz. Daha ne testi???
Offfffff eşimle çoktan bitmiş ZAtenKafayı mı yediniz, evlenip ayrıldıysanız bakire değilseniz. Daha ne testi???
Yardım etmeye geldim ama anlamıyorum konunu.Ya burda yardım bekliyorum saçma sapan yorumlar yazmak için mi geldiniz
Bu işin temizlenmesi içinAblanız ne diye test yapmanız istiyor, açıklar mısınız?
Yardım etmeye geldim ama anlamıyorum konunu.
İlişki yaşayıp yaşamadığınızın kan testinde belli olup olmayacağını mı soruyorsunuz, nerede büyüdünüz İbrahim Tatlıses'in mağarasında mı?
40 tas su dökün temizlenirBu işin temizlenmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?