- 24 Temmuz 2024
- 48
- -37
- 1
- Konu Sahibi Melisaaytac
-
Biraz karmaşık anlatmışsın… hastanede test çıkar mı derken neyin testi?Çok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
çok karışık yazmışsın. anlamak zor. hamilemisin ne testi? ablana güvenmiyosan ne diye bişey anlatiyosunki.Çok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
Hamilelik testi olduğunu sanmıyorum bu kişiyle cinsel birliktelik yaşadığınıza dair bir şey mi ? Çünkü ablası dul olduğu için çıkmayacağını zannediyormuş. Öyle yazmış.Çok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
dediğinize göre cinsel ilişkiye girildiğine dair test istiyor ablanız. Adamı evlenmeye zorlamak için elinizde kanıt olsun mu istiyorsunuz? Adam buna mı yanaşmıyor?test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor
Ne testi anlamadım kiÇok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
Teşekkürler, gerek kalmadı anlamaya o zamanDaha temmuzda boşanmamıştınız hala babanızın evindeydiniz hangi ara 7 yılı devirip üstüne 3 yıllık sevgili sıkıştırdınız ?
Teşekkürler, gerek kalmadı anlamaya o zamanne
Daha temmuz ayının sonunda yazmışsın nasıl boşanacağım bilmiyorum diye.Çok önemli arkadaşlar 7 yıldır boşandım hayatımda 3 yillik sevgilim var isteme falan olacakti işte doğum günüm için buluştuk ilk defa bir birliktelik yaşadık ben çok kötü oldum tabi eve geldim psikolojikmen çöktüm kendisi bana karşı ilgisi azaldı ben dahada kötü oldum ablama anlattım herşeyi hiç iyi değilim kendisi de öyle bir olmadigini idaa ediyor hastanede test çıkar mı lütfen bana birisi cevp versin ablam halledin diyor kendisi israrla test yapalım diyor dul olduğum için cikmayacagini zannediyor lütfen çıkar mı çok kötü bir durumdayım ablam aileme anlatacak öldürecekler beni erkek arkadaşım yanaşmıyor inkar ediyor
Kardeşim o hesapta yazdığım benim kuzenimdiDaha temmuz ayının sonunda yazmışsın nasıl boşanacağım bilmiyorum diye.
Nasıl 7 yıllık boşanmış 3 yıllık sevgililik oluyor
Ya belli olurmu ilişki yaşayıp yaşanmamasıNe testi anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?