• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acıl bir konu var yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim ablacım bacım sen iyi misin? Bekaretin olmadığı zaman senin bir ilişkiye girip girmediğini nasıl anlayacaklar. Sizin bir tecavüze ugramaniz gerekiyor ki böyle bir test istenilsin? Kim neden sizden böyle bir test isteyecek hay allahim ya
Nerden alınacak işte öyle bir şey

Nerden alınacak işte öyle bir şey
Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini

Eğer savcılığa gidip ben tecavuze ugradim dersen seni vajinal muayeneye alırlar ve sperm örneği bulmaya calisirlar. Ama spermler 12 saatten sonra vücut içinde yaşamaz bilgin olsun anca iç camasirina falan bulaşmışsa öyle ispat edebilirsin tecavuze ugradigini
Çok tşk ederim aradığım yorum

Tecavüze uğramamış ki isteyerek birliktelik yaşamış adam uzaklaşmış ama konu sahibisine göre birliktelik yaşadılar diye adam onunla evlenmek zorunda sanırım
Aynen öyle
Tecavüze uğramamış ki isteyerek birliktelik yaşamış adam uzaklaşmış ama konu sahibisine göre birliktelik yaşadılar diye adam onunla evlenmek zorunda sanırım

Ya ilişki olduğuna kanıt bir test yada idara var mi
yok ya ne alaka içine boşalmak olduysa sperm bulabilirler ama sanırım bunun için mahkeme kararı lazım yanlışsa duzeltsinler. size bu baskıyı ablanız mi yapıyor aileye söylemekle mi tehdit ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back