Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

Dümdük buz lazer, test edildi onaylandı. :) Ağrısız sızısız bitti gitti benim. Ayrıca benim tüylerim açık renklidir ona rağmen çok iyi sonuç aldım.

Aynen lazer donemine uyamiyorum gibi oluyor. Bende kokten kurtulmak istiyorum su tuylerden ya biktim bugun alsam uc gun sonra geri geliyor pislikler uf.

Lumea ile de kendin uğraşıcaksin.
Valla gina geldi ugrasmak felan istemiyorum.
Benim de subatta dogumum var kısmetse hemen dogumdan sonra atcam kendimi bi lazerciye lazerle aplaaa dicem

Panpa lazere gitsem eylule dek bi daha seans olur mu bilemiyorum. Kol sorun biraz digerleri kisin jiletlesem gorunmez de kolda jilet sorun oluyor tuylerim hemen kalin kalin oluyor jiletle. Sen hangi makineye gittin panpa, benim bugday ten kahverengimsi siyahimsi degisik bir renkte kil koku var hangisi uygun olurki bana nd yag mi ?

Dümdük buz lazer, test edildi onaylandı. :) Ağrısız sızısız bitti gitti benim. Ayrıca benim tüylerim açık renklidir ona rağmen çok iyi sonuç aldım.
Buz lazer duymamistim. Ucunda soguk ufleyen aparat mi oluyor canim :) makinenin modeli neydi nd , diod gibi isimleri var ya hangisi idi seninki :)

Lumea ile de kendin uğraşıcaksin.
Valla gina geldi ugrasmak felan istemiyorum.
Benim de subatta dogumum var kısmetse hemen dogumdan sonra atcam kendimi bi lazerciye lazerle aplaaa dicem
Dogumdan sonra gelen altinlarin bir kismini kenara koy. Lazer cok pahali ya. Burada iyi bir yere sordum sadece kolalti ve bacak icin indirimli seans basi 500 dedi.

Buz lazer duymamistim. Ucunda soguk ufleyen aparat mi oluyor canim :) makinenin modeli neydi nd , diod gibi isimleri var ya hangisi idi seninki :)

Yani evet soğukluk hissediyorsun, diode lazerdi galiba. Ben neydir ne değildir çok araştırmadan canım çok tatlı olduğu için buz lazeri duyunca atladım hemen. Tüm vücut yarım saat gibi bir sürede tamamlanıyor öyle uzun uzun sürmüyor, 7-8 seansta da bitmişti benim. Daha kısa sürdüğü de oluyormuş da benim tüyler inceydi ondan azıcık daha uzadı. Ama çok memnun kaldım ben.

Ben de buz lazeri soracaktım yorum yapmış olmanız beni sevindirdi :)
Her buz lazer diyen aynı mıdır ve gerçekten acı çektirmiyor mu hiç...
Bu kış başlamak istiyorum ben de

lumea candir gerisi heyecan

Ben de buz lazeri soracaktım yorum yapmış olmanız beni sevindirdi :)
Her buz lazer diyen aynı mıdır ve gerçekten acı çektirmiyor mu hiç...
Bu kış başlamak istiyorum ben de

Buz lazer'in kendi sitesi var, ben yapan klinikleri oradan bulmuştum. Yani asıl gönderilen o Soprano Ice aletler belli kliniklerde oluyor. Yani ben hiç acı çekmedim, canım da çok tatlıdır. Uygulama anında hemen soğukluk hissettiğim için ve seanslar zaten çok kısa sürüyor öyle saatlerce kalmıyorsun yarım saat içinde bir seansını tamamlayıp çıkıyorsun.

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :)

Dogumdan sonra gelen altinlarin bir kismini kenara koy. Lazer cok pahali ya. Burada iyi bir yere sordum sadece kolalti ve bacak icin indirimli seans basi 500 dedi.
Komple 500 dur kiz o seans 500 mü ?? Cok löküs bir semt herhal ya bizim ilce kucuk 5 6 tane guzllik salonu var hatta biri cildiye uzmani bi doktorun. Ben 3 bin 4 bin arasi diye dusunuyorum gecen yillarda oyleydi. Keske bekarkn yaptirsaymisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…