Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Him anladim olsun bak sonucu güzel olmus ıns kucağını almayı nasip eylesin rabbim en önemlisi o yani .bnde baslicam smdi tedaviye hem heycan hem korku var böyle hemde stres . Stres iş ten dolayi var izin olayları olcak nabin raporu basicam ıste..yoksa yollarda maf olurum
aminn inşallah canım...Stres yapma boşver bas raporu gitsin evlatlarından önemli değil :KK66:

Öyle yapcam canım nabim anlarlarsada anlasınlar .vala bana çok iyi motive oldun ya en azndan bilgi edindim.smdi bnim adetini bekleyipmi tüp bebeğe gecicem yoksa adetimi beklemicekmi canım

Adetini beklemicek kuzum çünkü bi .iğneler 6 aya.kadar adet gördürmeyebiliyo gitcen o istediği vakit tüp bebege başlıcak benimkisi de öyle dedi bugün yarın 1 hafta sonra istediğimiz her an başlıcaz dedi

E2 nin başlarken düşük olması lazım iğneleri vuruldukça artıcak oda yumurta kalitesini göstericek

Acaba yanlismi baktım dur bi bakım tahlil.sonucuma :) baktım ne 150 si 47.91 yazıyor .150 olan prolaktin değerim oda çok yüksek çıkmıştı dostinex verdi düştü biraz smdi 35 lerde

Ca 125 ne değeri oda 128 diyor . Inan eskiden okadar araştırırdım ki smdi hiç orali degilim tüp bebek olcak diye değerleri bile karıştırmışım:KK43: fsh değeri var oda 4.71 onlar ne

Fsh vücudun yumurta oluşturup oluşturmadığı ile ilgili bi.değer o iyi, prolaktini bende bilmiyorum benim 27 di hemşire iyi demişti, ca125 de çikolata kisti hastalarında yüksik çıkar adet dönemi sonra düşer korkulcak bişe değilmiş benim 440 tı..dr bana başka hastaneye gitsen sana direk kanser der acil ameliyata alırlar kistlerini alırlardı dedi ama bana güven öyle değil bu kistle alakalı demişti

Prolaktin vücutta süt hormonu canım normalde hamile kadınlarda olur göğüslerden süt gelir bbm çok yüksek kistlerden dolayı oluyormuş oda gebe kalmanı son derece engelliyor yani bu kistler Herşeyle bağlantılı açıkçası okadar illet birşey.ama haftalık dostinex diye bir ilaç kullanıyorum.smdi 4.45 e kadar düştüydü en son ıste daha tahlil yapılmadı. Ama c125, fsh nedir onları bilmiyorum. Smdi benim değerlerim normal i yani yumurta üretiyormus peki

Ay canım çok sevindim böyle haberler duyuncada seviniyorum bana da moral oluyor ya .seninki e tüp bebek dimi ya rabbim bana da nasip eylesin. Bu süreç zormu peki tup bebektende korkuyorum bn şimdi.17 şubatta doktor çağırdı tahlile gore baslicak galiba.senin kistlerinde bayagi bir büyükmüş bñmki en büyüğü 3 cm digerleri küçük. Iste en sin baktığında biraz küçülme olmuş
Bu lucrin depot ne ise yaratıyor peki bni biraz bu konuda bilgilendirmisin canım ya
93 . Gün günlük lucrin başlayıp 101 . Gün fsh başladım. Hiç adet olmadan başladık. Sonuç maalesef olumsuz oldu.doktorun dediğine göre tabiri caizse kistlerin alevini söndürüyor. Gitmese de geriliyorlar. Bazı kistler kadınlık hormonu salgıladığından düzgün yumurtlama faaliyetini bozuyormuş veya embriyo olsa bile tutunmasını engelliyormuş. Benimkiler de biraz gerilemişti . Seninkiler küçük belki kaybolur . İnşallah rabbim kucağını doldurur en kısa zamanda

Neberuse senin demi tüp bebek ti de tutmadı. Benimkiler küçük ama durcak diye birseyde yok tabiki allah nasip kısmet ederse olur. Rabbim üç birimizin kucağını boş bırakmısin. Bak karak87 nin neguzel tutmuş allahim kucağına almayida nasip etsin sagolsun bni bu konuda hem motive etti hemde bilgilendirdi.

Selam kızlar. Geçen ay ben de doktora gittim solda 4.5 cm çikolata kistin var ama bebek istiyosun ameliyat etmicem dedi lucrin depot 3.75 yazdı ama nerde okusam en az üç doz yazılmış bana tek doz yazdı. Regl olmamam gerekirken on gün önce oldum ve 11 gün sürdü. İğneyi vurduralı bir ay oldu ama ben bikaç gündür felaket terliyorum gün içinde bikaç üst değişiyorum. İğne yeni mi etki ediyo acaba bilgisi olan var mı

Selam kızlar. Geçen ay ben de doktora gittim solda 4.5 cm çikolata kistin var ama bebek istiyosun ameliyat etmicem dedi lucrin depot 3.75 yazdı ama nerde okusam en az üç doz yazılmış bana tek doz yazdı. Regl olmamam gerekirken on gün önce oldum ve 11 gün sürdü. İğneyi vurduralı bir ay oldu ama ben bikaç gündür felaket terliyorum gün içinde bikaç üst değişiyorum. İğne yeni mi etki ediyo acaba bilgisi olan var mı
Canım o adet değil vücudun verdigi bi tepki benimde 10 gün sürmüştü..banada iki iğne vuruldu tek kist varsa yeterli diye düşünmüştür...yaşadığın belirtilerde sahte menapoz belirtileri :KK66:

Ben o iğneyi bir kere vuruldum ama bñmki 3 aylık yazıyor üstünde başkada vurulmadim. Ilk ay bnd3 adet gördüm doktorum demisti alışana kadar vücut tepki göstercek demisti ama bu ay olmadım. Aynı belirtiler bndede var hatta karin da şişlik kabızlık ayakta yanma terleme ateş basma hepsi var bunlarda adet goremedigimiz için. Bakalim bn bu cumartesi doktora gtcem artik tüp bebeğe başlıcaz galiba.

Canım o adet değil vücudun verdigi bi tepki benimde 10 gün sürmüştü..banada iki iğne vuruldu tek kist varsa yeterli diye düşünmüştür...yaşadığın belirtilerde sahte menapoz belirtileri :KK66:
Çok teşekkür ederim. Peki size bu iğneden sonra kontrol ya da takviye ilaç tedavisi vs verildi mi? Bana doktor sağ yumurtalık rezervin iyi belki bu ay bile hamile kalabilirsin dedi bi de iğne yazdı gönderdi. Hiç memnun kalmadım tekrar gitmek istemiyorum aynı doktora ama başka doktorlar da yine bi ton test yaptırcak onlara da gitmek istemiyorum Bi iğne vuruldum bekliyorum öylece

X