Yok canım il dışındayım başka bi doktora gittim. Ama doktor çok rahattı dedim kist bi risk oluşturur mu diye ben 15 cm kistle doğum yaptırdım merak etme hamileyken patlasa bile bebeğe zarar vermeden temizleriz takma kistini dedi. Zamanla kendiliğinden gider zaten büyük ihtimal dedi. Düşük sebei olarak da kisttendir demedi ama bilmiyorum tam olarak sebebi neKistle hamile kalan var zaten Canım ama düşük riskleri çok oluyor o yüzden bnde tam yazdıklarını okuyup sevinmiştim ama sonra üzüldüm olsun demekki oluyormus gene naziyeyemi gttin yoksa değişimi doktoru
Naziye hanım zaten tüp bebek uzmanı ve kim tüp bebek için gittiyse memnun kalmış hasta yorumlarını okumuştum. Her şey nasip tabi ama inşallah doktorun da hayırlı vesile olur da bebeğini alırsın kucağına canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun bu arada çok sevindim hafif atlatmana. Ben biraz daha beklemek istiyorum artık nasip Allah ne zaman verirseAynen canim olsun rabbim ne zaman vereceğini bilir bn tüp bebek tek karar kildim bu şekilde yürüdum yoluma zaten şu yumurta büyütme toplama işinide hallettim ya kendime de geldim artık ohss riskim vardı naziye hanım çok ilgilendi allah var hergun kontrole çağırdı bakti serum verdi 1 hafta içindE atlattım yarın iş başı yapcam dün de kontrole gttim çok iyi dedi hafif kalmış belirtileri dedi hala ağır işler yapma dedi. 2 ay sonrada transferim olcak .Dün kontrole gittim orda bi kadın 45 yaşında tüp bebek yaptırmış naziye hanıma her yere gtmis bu 3cü tüp bebekmis naziye hanımla tutmuş tabikide nasip ama ne bilim olmucak dedikleri hale naziye hanım başardı dedi bu bile bama umut oldu benim yaşım 29 kadının yaşı 45 düşün o yüzden hiçbir zaman umudumuzu yitirmeyelim yaşımis çok genç herşey olur herşey.rabbim dermansız dert vermesin
Ben de düşükten bu yana ne doktora gittim ne kendim bi şey için çabaladım saldım artık. Kafam rahat bakalımTransferim ertelendi canım şuanda 1 ya da 2 ay :) beklemedeyiz .bide ben ohss olmustum. Onun da tam geçmesini bekliyoruz sen naptim
içerik olarak lucrinin muadiliyse olmazsın ben 3 ay olmadımArkadaşlar bende decapeptyl depot oluyorum 2. Dozu oldum adetim geçiti adet olmayacak mıyım acaba?
Evet cnm lucrin gibi o da. Sağoliçerik olarak lucrinin muadiliyse olmazsın ben 3 ay olmadım
benimde öyle oldu. ohss oldum iki adetten sonra gel dedi .3. adetin 2. günü gittim. estrofem diye bi ilaç verdi günde 3 tane,bi antibiyotik tek doz flucan diye, bide folik asit. 10 gün sonra kontrole çağırdı. 2 günde bir gittim. yumurtlama günümden 4-5 gün sonra transfer yapıldı. yani adet sürene ve rahim kalınlığına bağlı. bide tabi progesteron bakıyolar sürekli onunda uygun aralıkta olması gere.Vala canım o dediğin ilacı bn kullanmadım bnde kurun depot kullanmistim .3 ay geçici.menipoaza girmiştim yumurtlarım toplanmıştı. 2 ay önce smdi.artik doktorum.transfere başlayabiliriz dedi bana tahmini kalinlastrmak ici M hap verdi iğne olmucak dedi smdi bu transfer.ne zaman olur kızlar böyle olanlar oldumu