Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah. öncesinde benim de bi kimyasalım var doktor bu bizim için pozitif bişey demişti.Ay bnde ohss olmustum canim ya .2 3 ay beklicez dedi ıste en son geçen salı gttim bnde. Bana zaten iki ay öncesinde folik asit başlatmıştı geçen salı da o ilacı verdi ıste . Bnide 8 gün sonra kontrole çağırdı bakalim ne zaman olur
rahim kalınlığı 1 cm civarı olana kadar ve diğer hormonların olması gereken değere çıkana kadar takip. sonrası aynı aşılama korkacak bişey yok toplama gibi değil yaniAaa o ilaçtan hemen sonra transfer olmuyormu yani genemi sürekli rahimin kalınlığına bakılcak. Peki transfer işi zor mu nasıl bn aşılama olmuştum aynı onun gbimi
En fazla yan etki ağızdan alınca oluyor, vajinal ya da iğne o kadar yan etki yapmıyor. Tek problem o iğne yağlı yoğun zor dağılıyor o yüzden iğne yapılan yerler çok acıyor morarıyor çok malesef biraz da uyku filan yaparKızlar merhaba ben bugün doktora gttim tahmin biraz kalınlaşmış pazartesi transfer olucam.doktor buğun bana progestoran diye bi hap verdi vajinal yoldan .fakat bn 1 yıl.once onu ağızdan almıştım baş dönmesi mide bulantısı yapmıştı doktorum vajinal dene dedi onda hc oyle olmamıştı.bu doktorumda iğne şeklinde vermiş sizce ağızdan aldığım gbi etki yaparmı açıkçası çok korkuyorum. Cnki çalışyorum aranızda kullanan varmi.sabah akşam 2 kez iğne vurulcakmisim.ignenin tutunması daha etkili dedi doktorum
Ben kullandım hergün yapılacaksa çok zor çok can yakıyor doktora sor crinone jel var belki onu verir ya da 5 günde bir yapılan purlaton depot diye bir iğne var onu verir belki. Progestan iğne mide bulantısı baş dönmesi vs yapmadı ama dediğim gibi fazla can yakıyor malesefHadi ya oylemi canım bnde korkuyorum açıkçası.once vajinal verdi sonra iğneye çevirdi bn ağızdan alınca aşırı yan etki yapmıştı resmen beynimi kontrol edemedim canim. Ama vajinada hiçbirşey hissetmedim ne uyku ne mide bulantısı falan .iğneden de açıkçası korkuyorum aynı etkiyi yaparmı diye.sen kullandinmi canım peki .niye vajinal yoldan kullansak aynı etkiyi yapmıyormu
Neee iğneyi bir de sabah akşam mı vermiş. Abartmış bence biraz. İğne hapa göre daha etkili ondan veriyor ama mesela sabah akşam jel, günde 2 iğne verebilir çoğu doktor öyle yapıyor. Crinone jel de çok etkili hem aile hekimi yazabiliyor onu aklında olsunProgestan hapı var oda vajinal kullanılıyor oda olur niye iğne yani :) Bide bn ise gidiyorum 7 de nerde vurucam hergun sabah aksam mis doktora yazdim cvp vermedi okudu yazdıklarımı aradim teli kapalı ve bugün başka dedi iğneyi alamadım ya
Progestan iğne yerine prulaton depot iğne var o 5 günde bir yapılıyor onu sor bakalım.Yok doktor illa onu kullancam dio şuanda isteyim git al vurup dio daha etkili dedi yarabbim ne zor mus ya ne kadar vurulcam onu ben anlamadim iğne niye yani.adi neydi canim senin ilacının peki
Bazı doktorlar pozitif sonuç aldıktan sonra bile bi süre daha devam ettiriyor. Doktora tabi olmak zorundayız madem illa bunu kullan diyor dayanmaya çalış cnm. Bi kaç iğneden sonra orası taş gibi oluyor masaj yapAz önce vuruldum ıste ama hergun vurulursam tabiki kalcalarda acır otomatikman şimdi bile hafif ağrı yaptı kalcam
Daha çok erken bu testi hiç yaptırmamış farzet bence. 12. Gün pozitifi görürsün inşallahKızlar bana acil verin bnm transferin bugün 9 cü günü kan testi yaptim değerim 7.91 cıktı. Normalde doktor 12 cu günde yap demisti bn biraz merat ettim.smdi bu ne demek oluyor sizce