Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

evet cnm yum toplamadan sonra oluyor genelde. yum toplmadan sonra karninda aşırı şişlik nefes alamama gibi belirtiler yasarsan hemen acile git, seruk bagliyorlar o rahatlatiyor daha olmadi karindan su cekiyorlar gerekirse. doktoruna dostinexi sor bakalim bana doktor ohss olma diye dostinex vermisti yum toplamadan sonra. benim burda cok ağır ohss olan 2 arkadasim oldu ikisi de 2 gün filan hastanede yatip atlattı diğer ohss olan arkadaslar da hafif atlatti. sen bol su ic hic tuzlu yeme tuzu kes tamamen

Dostinexsi zaten normalde de kullanmıştım bıraktım.hala da var baktım öyle durumların olursa içerim veya giderim inşallahta olmaz ya..gonalfi bugün vurulmuom catlatma ignesi vurulcam 10 buçukta ıste az önce lucrini gene vuruldum bu lucrini gene niye vuruldum anlamadim

En son yapılan e2 testin kaçtı tatlım? En son benim 14 yumurta toplanmıştı ama e2 çok yüksek olduğundan ohss oldu. Ama transfer ertelenir zaten korkma o yüzden . Ohss gebelik olduğunda tehlikeli oluyormuş

Bende merak ettim çatlatma iğnesi ile vurulmamıştım ben 1 gün önce bırakmıştım

En son yapılan e2 testin kaçtı tatlım? En son benim 14 yumurta toplanmıştı ama e2 çok yüksek olduğundan ohss oldu. Ama transfer ertelenir zaten korkma o yüzden . Ohss gebelik olduğunda tehlikeli oluyormuş
E2 en son bugunki tahlilimde 6620 cıktı doktor transferi ertilicez dedi bugün lucrini kesinlikle vurul dedi.az önce tüp bebekteki hemşireye sordun lucrin siskinlik olmasin diye baskıların daha fazla büyümesin diye yaptı dedi yarın 1 saatte e catlatma ignesi vurulcam canim

6600 bişey değil tatlım korkma ama lucrin beni düşündürdü, çünkü benim e2 20 bin sınırına dayandığında doktor benimle yarım saat filan konuştu. Dediki lucrini e2 yi düşürmek için kullandıkları olıyormuş ama eğer düşük doz günlük kullandıysa hasta bünyesi bağışıklanıyormuş ve işe yaramıyormuş. Yani hiç kullanmasaydın düşürürdü ama artık düşürmez dedi hatta tüm ilaçlar kesti costing dedikleri bişey yaptı iki üç tane embriyo kurtarırsak iyi dedi çok şükür üçünü dondurabildik

catlatma ignesi olacagi gün zaten genelde gonal f vermiyorlar. dostinexi kafana göre içme cnm doktora danış ciddi bir hormon ilaci o da sonuçta. "bi arkadasa ohss olmamasi icin doktoru yum toplamadan sonra vermis ben de icsem mi acaba" diye sor bakalim doktoruna... kistin büyüme yapmasın diye baskilamaya devam ediyor demekki, lucrin vurulduguna göre adet olmayacak misin acaba bu ay?

Sen de yumurta toplamadan sonra sorun teşkil ettimi ohss canım ağrılar falan veya ondan sonra doktor ilaç verdimi
Benim doktorum ilaç verme taraftarı değil pek minoset dışında oda çok dayanılmaz ağrın olursa ilaç yok dedi. Peşine transfer olursa kafan rahat olur hem . Sık dişini biraz . Karnım davul gibi şişti gerginlikten kaşınıyodu, ilk üç gün harbi sancım oldu çok şükür sonra geçti birde bi kaç gece çok şiddetli sırt ağrım olmuştu eşim nane yağıyla ovdu oda çok şükür geçti. Yani toplamda 1 hafta gibi bir süre sorun oldu diyebilirim. Ağrın dayanılmaz olduğunda iyi şeyler düşün emeksiz ekmek olmaz bebeğine anlatacağın hikayeleri düşün rabbim emeklerimize acısın inşallah

Kızlar bu akşam sonmus lucrin şişkinlik olmasin diye doktor bastıra bastıra lucrini vurulmayı sakın unutma demisti acaba ohss açısındaki vuruldum mu ki

Yok canim transfer ertelendi benim diger aya kaldi iste yapmadi doktorum dondurcak embroyolarimi

Kızlar yarın yumurta toplancak ve ben acayip korkuyorum ya yumurta toplandıktan sonraki surecten..her kezde kötümü geçiyor bu süreç acaba

Kızlar yarın yumurta toplancak ve ben acayip korkuyorum ya yumurta toplandıktan sonraki surecten..her kezde kötümü geçiyor bu süreç acaba
benim gayet kolay gecmisti cnm sadece 1 -2 gün hafif adet agrisi gibi agri olabiliyor belki biraz şişkinlik... tuz tuketmezsen siskinligin de az olur. insallah senin de kolay olur cnm

O kadar olsun canım şu andada zaten siskinlik hafif adet ağrısı var ama çalışıyorum o gün izin aldim ertesi gün izin vermediler bn sırf çalışyorum diye korkuyorum yani ertesi gün ise gidebilirmiyimki

O kadar olsun canım şu andada zaten siskinlik hafif adet ağrısı var ama çalışıyorum o gün izin aldim ertesi gün izin vermediler bn sırf çalışyorum diye korkuyorum yani ertesi gün ise gidebilirmiyimki
sgk anlasmali bir yerde yaptiriyorsan eğer rapor yaziyorlar cnm hatta aile hekimine gitsen o bile rapor verir. istersen rapor al 2-3 gün dinlen

Ozel de yaptırıom.canim .büyük ihtimalle alirim rapor ya dinlencem.ama şu anda karnım sis gergin gaz varmis gibi hissediom

Bende çalıştım tatlım çok ani hareket etmezsen bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…