Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Dimi daha erken doktorda dedi 3 gün daha beklicez dedi .biraz moralim bozulmadı degil kimyasal gebelik gibi duruyo sanki ıns değerim yukselir

Dimi daha erken doktorda dedi 3 gün daha beklicez dedi .biraz moralim bozulmadı degil kimyasal gebelik gibi duruyo sanki ıns değerim yukselir
Yok cnm ya kimyasal gebelik demek için çok erken test gününe kadar katlayarak artabilir hiç merak etme. Test günü sonucu 20 olan bi arkadaşım 5. Aya kadar gitti sonra başka sebeplerle bebeğini kaybetti ama 20 ile hamileydim sonuç olarak.

Valahimi ya vala böyle dedikcede umut oluyorsunuz bana benimde arkdaşım 25 ile hamile kalmis ikizleri var şuanda 5 aylık hamile bnde açıkçası erken diye düşünüyorum. Rabbim ıns verir bugün 10 cü gün oldu isye testi 12 ci gün mu yaptirim

5.gün embriyosunda test günü 10.gün 3.gün embriyosunda 12.gün. Zaten test günü 5 üstü değer pozitif sayılıyor, sağlıklı bir gebelik içinse 20 üzeri diyor doktorlar, önemli olan değerin artış göstermesi

Yalnız bu geçici menapoz olayı beni mahfetti. Durduk yerde birden kafama bi ateş topu çöküyor sanki, uyku düzenim bozuldu, vajinal kuruluk hat safhada sizde de oldu mu bunlar?

Benimki 5.çi gün embriyosuydu. Smdi gene tahlil verdim ıste dub 9 cu gunu 7.91 idi bugün bakalim değer artış gösterecek mi.cok korkuyorum canım rabbim ıns değerinde artış gösterir.

Kötü olsa negatif çıkardı bu bile ümit dimi yani 5 ve üzerini geçmiş sonuçta 8 e yakın
Rabbim ıns artırmıştır bebeğim tutunur.cok heyecanlıyim vakit hc gecmio 2 saate çıkar sonuç dediler hastanede bekliyorum şuanda inanın dua ediyorum. Nolur sizde dua edin .sonucu yazicam tabikide ..ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.

Canım bnde 3 ay menopoza girmiştim.hemde ne yanmalarim olmuştu hele şişkinlik halt safhada. 60 kilo iken 3 ayda 65 ölmüştüm.normalde üşüyen ben yanıyordum ama sonra adet olunca geçti bnde çok zor zamanlar geçirdim. Ck zor bi süreç şu dönem rabbim hepimizin yardımcısı olsun bn 1 bucuk yıldır ugrasiom artık yemedigim iğne icmedigim haplar kalmadi vala .ama dayan hepsi gecicek ıns sonucları hayirli olur bak bana en son radde geldim bugün rabbim bana hayirli sonuçlar verir

Bu nasıl bişey ye tutunuo yerlesemio..Şuanda ilacı biraktirmadi cumartesi tekrar kan testi yaoilacak

2 tane dondurulmuş embriom var şuanda. Ya buğu 10 cu gündü iste transferin ilaçları biraktirmadi doktor cumartesi tekrar test yapalim ona gore dedi blmiom artık neyi beklio doktorum.cok uzuldum ama böyle sizde bilirsiniz zaten ağlaya ağlaya bi kaldim rabbim hayırlısını versin

Canım hayırlısı olsun sen içini ferah tut zamanı var demekki hala. Aklıma bi şey takıldı benim bebek 4.5 haftada düşmüştü doktor keseyi gördüm dedi ama o da kimyasal gebelik olabilir mi kese görünüyo mu kimyasalda

Vala o konuda hiç-bir bilgim yok canım açıkçası.ne desem yalan olur.kimyasal gebelik hakkında da açıkçası hiç-bir bilgim yok. Beta hgc cikio sonra düşüyor. Test te çift çizgi cikio sonra kayıp oluo.insan bi anda okadar ümitleniyor ki anlatamam.dedigin gbi zamani varmis hocada suç bulsam benle birlikte tuo bebek yaptıran 45 yaşında kadın vardı tuttu onun ki.bide bir kız vardi bnden sonra yaptırdı onunda tuttu demekki hocada bi suç yok diyorum .ne diyim bilemedim vakti saati degil diyorum 2 ci transferi bekliyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…