Benim şubatta toplandı donduruldu 11 Nisan’da transfer olduSenindemi ertelendi canım. Artık bu ay iğne vurulmucam dimi
Canım yeni okudum yorumları hiç sıkma canını naziye hanım bana da kanser olabilirsin demişti yıkılmıştım o an ama o umursamadan ben sorumluluk alamam her ihtimali düşünmek lazım demiştiBugün aşırı ağrım var kasiklarim a acaba catliyormu yemek yiyesim.yok gaz var sanki boyle
Seninde çok yeni arkdaşım ins iyide gider hamileleyim ay beni korku saldı yarın icinBenim şubatta toplandı donduruldu 11 Nisan’da transfer oldu
Nitekim alanında iyidir ona bi şey demiyorum ama kesinlikle insan psikolojisinden anlamıyo her şey dan diye söylenmez bana göre ama olduğu gibi iyiyi kötüyü aktarıp can sıkıyo. Demem o ki sen de moralini bozma içini ferah tut şu sıralar kafanın rahat olması da önemli. Her şey olacağına varırBenimde CA yüksek çıkmıştı kistlerden dolayı demisti bnde netten araştırma yaptığımda kanser yaizyirdu ama biliyordum kistlerden olduğunu.. Vala naziye hanıma Güvendik girdik yola ama her hamile kalan dioki hamile kalmaknsitiosan naziye hanım diolar tamm biraz böyle anlatmio ilgisiz gbi âmâ kendi kafasında planliyor..smdi yarın yumurta toplancak inan bi heyecan korku var içimde böyle niyeyse transferinde diğer aya kaldı ohss sebebiyle
Biraz var öyle şeyler sorunsoruyon dinlemio pek seni o kafanda kurmuş cnki öyle birisi ama en azndan artık bni bilio nabim bnm için doktorluğu önemli yeterki şu işi halletsnNitekim alanında iyidir ona bi şey demiyorum ama kesinlikle insan psikolojisinden anlamıyo her şey dan diye söylenmez bana göre ama olduğu gibi iyiyi kötüyü aktarıp can sıkıyo. Demem o ki sen de moralini bozma içini ferah tut şu sıralar kafanın rahat olması da önemli. Her şey olacağına varır
Canım yeni okudum yorumları hiç sıkma canını naziye hanım bana da kanser olabilirsin demişti yıkılmıştım o an ama o umursamadan ben sorumluluk alamam her ihtimali düşünmek lazım demiştiama hamdolsun bi şeyim çıkmadı. Sen de sıkma canını değerler farklı sebeplerden de yükseliyo veya her yükseliş kötü sonuç doğuracak değil ya iyi yönünden bak
Benimde CA yüksek çıkmıştı kistlerden dolayı demisti bnde netten araştırma yaptığımda kanser yaizyirdu ama biliyordum kistlerden olduğunu.. Vala naziye hanıma Güvendik girdik yola ama her hamile kalan dioki hamile kalmaknsitiosan naziye hanım diolar tamm biraz böyle anlatmio ilgisiz gbi âmâ kendi kafasında planliyor..smdi yarın yumurta toplancak inan bi heyecan korku var içimde böyle niyeyse transferinde diğer aya kaldı ohss sebebiyle[/QUOTE
Kızlar bunlar kist makerleri yumurtalığınızda kist olduğunda yükselirler illaki kötü huylu demek değil ayrıca zaten bu lucrin onun için var siz onları kafanıza takmayın doktorunuza güvenin
Kac yumurta toplanmış cnm? Rapor aldin mi? Hadi gecmis olsun insallah bi sıkıntın olmaz. Karnin aşırı siserse hemen acile git ama dostinex iyi geliyor insallah ohss olmazKızlar bugün yumurta toplama oldu doktorum ohss olmamam için dostinex;cetrotide,antipiyotik,birde letu vermiş
Canım bnde dün değilde bugün ağrılar olmaya başladı.htta bayagi bayagi artmaya başladı. Karnımın içi acıyor resmen yaBenim doktorum ilaç verme taraftarı değil pek minoset dışında oda çok dayanılmaz ağrın olursa ilaç yok dedi. Peşine transfer olursa kafan rahat olur hem . Sık dişini biraz . Karnım davul gibi şişti gerginlikten kaşınıyodu, ilk üç gün harbi sancım oldu çok şükür sonra geçti birde bi kaç gece çok şiddetli sırt ağrım olmuştu eşim nane yağıyla ovdu oda çok şükür geçti. Yani toplamda 1 hafta gibi bir süre sorun oldu diyebilirim. Ağrın dayanılmaz olduğunda iyi şeyler düşün emeksiz ekmek olmaz bebeğine anlatacağın hikayeleri düşünrabbim emeklerimize acısın inşallah
İlk gün olmaz zaten anestezinin etkisinde oluyorsun ya bir gün sonra başlıyo ağrıCanım bnde dün değilde bugün ağrılar olmaya başladı.htta bayagi bayagi artmaya başladı. Karnımın içi acıyor resmen ya