Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Bugün aşırı ağrım var kasiklarim a acaba catliyormu yemek yiyesim.yok gaz var sanki boyle
Canım yeni okudum yorumları hiç sıkma canını naziye hanım bana da kanser olabilirsin demişti yıkılmıştım o an ama o umursamadan ben sorumluluk alamam her ihtimali düşünmek lazım demişti ama hamdolsun bi şeyim çıkmadı. Sen de sıkma canını değerler farklı sebeplerden de yükseliyo veya her yükseliş kötü sonuç doğuracak değil ya iyi yönünden bak

Gerçi hakkını yememek lazım düzeltiyorum kanser olabilirsin demedi sadece ca19-9un normalden yüksek bu iyi bi değer değil demişti ve ben internetten bakıp kanser tanısında bu değerin yüksek çıktığını görmüştüm

Benimde CA yüksek çıkmıştı kistlerden dolayı demisti bnde netten araştırma yaptığımda kanser yaizyirdu ama biliyordum kistlerden olduğunu.. Vala naziye hanıma Güvendik girdik yola ama her hamile kalan dioki hamile kalmaknsitiosan naziye hanım diolar tamm biraz böyle anlatmio ilgisiz gbi âmâ kendi kafasında planliyor..smdi yarın yumurta toplancak inan bi heyecan korku var içimde böyle niyeyse transferinde diğer aya kaldı ohss sebebiyle

Nitekim alanında iyidir ona bi şey demiyorum ama kesinlikle insan psikolojisinden anlamıyo her şey dan diye söylenmez bana göre ama olduğu gibi iyiyi kötüyü aktarıp can sıkıyo. Demem o ki sen de moralini bozma içini ferah tut şu sıralar kafanın rahat olması da önemli. Her şey olacağına varır

Biraz var öyle şeyler sorunsoruyon dinlemio pek seni o kafanda kurmuş cnki öyle birisi ama en azndan artık bni bilio nabim bnm için doktorluğu önemli yeterki şu işi halletsn

Kızlar bugün yumurta toplama oldu doktorum ohss olmamam için dostinex;cetrotide,antipiyotik,birde letu vermiş

Kızlar bugün yumurta toplama oldu doktorum ohss olmamam için dostinex;cetrotide,antipiyotik,birde letu vermiş
Kac yumurta toplanmış cnm? Rapor aldin mi? Hadi gecmis olsun insallah bi sıkıntın olmaz. Karnin aşırı siserse hemen acile git ama dostinex iyi geliyor insallah ohss olmaz

Yok yawrum rapor almadim yarın izin alcam arayıp zaten cumartesi günleri 12 ye kadar çalışıyoruz.pazartesi 23 nisan o gund3 izinliyim salı başlarım ise denk geldi izinler 4 gün de yeter bana.suanda ağrım yok bütün ialclarimi ıctim doktor zaten anlattı seni ohss yapmamak için uğraşıcam dedi antipiyotik verdi gene baskılayıcı iğne verdi göbekten cetrotide mi ne. Birde lute vermiş hap . Dostinex verdi

Bu ohss denilen illet ne zaman başlıyor canım .smdiden çok su içmeye basladim.dostinexside ıctim hergun iciceksin dedi doktorum.dostinex bayagi ise yarıyormuş

canim dostinex mide bulantisi yapabiliyor bilgin olsun. Ben de yum toplamadan sonra hep bi kac gün once ishal oldum sonra kabiz ama benim 5. Gün taze transfer oldu hep.

Normalde bn dostinexsi kullanıyordum zaten canım. Prolaktin değerim yüksek olduğu icin.mide bulantim yok ama ishal var gbi âmâ karnım rahatladi tuvalete cikinca siskinlik ve gaz var birde aciyo ya kasiklarim. Doktor antipiyotik bile yazmis iğne olarak normalde bana antipiyotik de ishal yapar oda olabilir hepsi karışınca:)

Kızlar biliyorum ne kadar yazdın be diceksiniz. Bnde bugün aşırı kaşık ağrıları ve acıları artmaya başladı.sizce normal mi acile gtcenmi ağrı keçisi ıctim hafifledi ama hala karnımın içind e acimalar var.cvp verirmisniz

Canım bnde dün değilde bugün ağrılar olmaya başladı.htta bayagi bayagi artmaya başladı. Karnımın içi acıyor resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…