Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Kozlar ohss olmuşum az önce doktora gttim çok ahir degil ama yumurtaliklarim su dolmuş ağrılarım çok

Çok geçmiş olsun cnmc. Benim de hafif olmuştu bi kaç günde geçmişti. Sende hafif atlatırsın inşallah

Aslında doktor ilaç vermisti dostinex falan yumurta baskılayıcı iğne ama yumurtaliklarimin ici su dolmuş bnde bilmiom şuanda hafifmi atlatiom yoksa ağırmi. Bugün 5 ci gun ıste rapor aldim vala 5 gün daha ise gidemcem o zamana kadar geçse bari ya doktor 15 günü hatta 1 ayi bulanlar var dio ıns benim olmaz .birde bayagi kabız olmuştum dün doktora söyledim ilac verdi bayagi lavobayada çıktım oda rahatlattı beni ya öyle böyle şişmedim acikcasi

Kızlar bugün yumurtalarımın 5 .ci günü az önce tup bebekten aradılar 19 yumurta almışlardı 16 dolu çıkmıştı 15 i dollendi 10 u hücrelere ayrılmıştı bugün gene aradılar 4 tanesi embrio olmuş bugün dondurcaklar

Selam kızlar. Şu hayatta her şeyin nasip kısmet olduğunu bi kez daha yaşayarak gördüm. Hatırlarsanız size adetim gecikti normal mi demiştim. Bi on gün daha adet olmayınca test yaptım ve pozitif çıktı, kan tahlili de pozitif çıktı uçtum tabi havalara. Doktor bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi ve keseyi de gördük 4.5 haftalık hamilesin bebek iyi yerde hiçbi sıkıntın yok dedi. Kistimin de bebeğe hiçbi zararı yokmuş öyle söyledi. Ta ki dün sabah uyandığımda lekelenmeyi görene kadar her şey normaldi. Dünden beri önce pembe lekelenme sonra adet kanamasına benzer kanama ve en son pıhtı atma sonucu öğle üzeri bebeğim düştü. Doktor baktı kese görünmüyo düşmüş dedi. Her şey nasip bu dünyada rızkı yokmuş ne diyim. Rabbim altından kalkamayacağımız yükler vermesin. Üzüldüm illaki ama bi yandan da kistle de hamile kalınabiliyomuş dedim ve ümidim arttı. Sakın umutsuzluğa düşmeyin veren de Allah alan da yeter ki Ol desin.

Kistle hamile kalan var zaten Canım ama düşük riskleri çok oluyor o yüzden bnde tam yazdıklarını okuyup sevinmiştim ama sonra üzüldüm olsun demekki oluyormus gene naziyeyemi gttin yoksa değişimi doktoru

Kistle hamile kalan var zaten Canım ama düşük riskleri çok oluyor o yüzden bnde tam yazdıklarını okuyup sevinmiştim ama sonra üzüldüm olsun demekki oluyormus gene naziyeyemi gttin yoksa değişimi doktoru
Yok canım il dışındayım başka bi doktora gittim. Ama doktor çok rahattı dedim kist bi risk oluşturur mu diye ben 15 cm kistle doğum yaptırdım merak etme hamileyken patlasa bile bebeğe zarar vermeden temizleriz takma kistini dedi. Zamanla kendiliğinden gider zaten büyük ihtimal dedi. Düşük sebei olarak da kisttendir demedi ama bilmiyorum tam olarak sebebi ne

Aynen canim olsun rabbim ne zaman vereceğini bilir bn tüp bebek tek karar kildim bu şekilde yürüdum yoluma zaten şu yumurta büyütme toplama işinide hallettim ya kendime de geldim artık ohss riskim vardı naziye hanım çok ilgilendi allah var hergun kontrole çağırdı bakti serum verdi 1 hafta içindE atlattım yarın iş başı yapcam dün de kontrole gttim çok iyi dedi hafif kalmış belirtileri dedi hala ağır işler yapma dedi. 2 ay sonrada transferim olcak .Dün kontrole gittim orda bi kadın 45 yaşında tüp bebek yaptırmış naziye hanıma her yere gtmis bu 3cü tüp bebekmis naziye hanımla tutmuş tabikide nasip ama ne bilim olmucak dedikleri hale naziye hanım başardı dedi bu bile bama umut oldu benim yaşım 29 kadının yaşı 45 düşün o yüzden hiçbir zaman umudumuzu yitirmeyelim yaşımis çok genç herşey olur herşey.rabbim dermansız dert vermesin

Aynen canim olsun rabbim ne zaman vereceğini bilir bn tüp bebek tek karar kildim bu şekilde yürüdum yoluma zaten şu yumurta büyütme toplama işinide hallettim ya kendime de geldim artık ohss riskim vardı naziye hanım çok ilgilendi allah var hergun kontrole çağırdı bakti serum verdi 1 hafta içindE atlattım yarın iş başı yapcam dün de kontrole gttim çok iyi dedi hafif kalmış belirtileri dedi hala ağır işler yapma dedi. 2 ay sonrada transferim olcak .Dün kontrole gittim orda bi kadın 45 yaşında tüp bebek yaptırmış naziye hanıma her yere gtmis bu 3cü tüp bebekmis naziye hanımla tutmuş tabikide nasip ama ne bilim olmucak dedikleri hale naziye hanım başardı dedi bu bile bama umut oldu benim yaşım 29 kadının yaşı 45 düşün o yüzden hiçbir zaman umudumuzu yitirmeyelim yaşımis çok genç herşey olur herşey.rabbim dermansız dert vermesin
Naziye hanım zaten tüp bebek uzmanı ve kim tüp bebek için gittiyse memnun kalmış hasta yorumlarını okumuştum. Her şey nasip tabi ama inşallah doktorun da hayırlı vesile olur da bebeğini alırsın kucağına canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun bu arada çok sevindim hafif atlatmana. Ben biraz daha beklemek istiyorum artık nasip Allah ne zaman verirse

Aynen canim o yüzden bnde onda karar kildim zaten artık ohss durumumda geçti 5 gün biraz ağrım oldu zaten demisti allahtan hafif bi şekilde atlattım hemen peşinde adet oldum adetle birlikte daha da cabuk geçti smdi karnım bayagi bi indi. Eski kiloma ındim.biraz daha dikkat ediom bol su iciom ıste. Ramazandan sonra transferim olcak ıns naziye hanım öyle dedi biraz bekleyelim dedi. Fakat kızlar ilişki hakkında birşey demedi hala yasakmi ki doktora sormadım cekiniyorum açıkçası

Transferim ertelendi canım şuanda 1 ya da 2 ay :) beklemedeyiz .bide ben ohss olmustum. Onun da tam geçmesini bekliyoruz sen naptim

Olsun demekki kistlede hamile kalinabiliyormus. Tabiki bi yandan üzücü bi yandanda umut verici.vala artık benimde kafam rahat tüp bebek zaten transferi bekliom bi aya olur galiba :)

Arkadaşlar bende decapeptyl depot oluyorum 2. Dozu oldum adetim geçiti adet olmayacak mıyım acaba?

Vala canım o dediğin ilacı bn kullanmadım bnde kurun depot kullanmistim .3 ay geçici.menipoaza girmiştim yumurtlarım toplanmıştı. 2 ay önce smdi.artik doktorum.transfere başlayabiliriz dedi bana tahmini kalinlastrmak ici M hap verdi iğne olmucak dedi smdi bu transfer.ne zaman olur kızlar böyle olanlar oldumu

Him bn kullandim hemde uzun ve kısa olarak :) smdi transfer bekliyorum doktor ağızdan ilaç verdi.estrfom diye bi ilaç mı ne

Vala canım o dediğin ilacı bn kullanmadım bnde kurun depot kullanmistim .3 ay geçici.menipoaza girmiştim yumurtlarım toplanmıştı. 2 ay önce smdi.artik doktorum.transfere başlayabiliriz dedi bana tahmini kalinlastrmak ici M hap verdi iğne olmucak dedi smdi bu transfer.ne zaman olur kızlar böyle olanlar oldumu
benimde öyle oldu. ohss oldum iki adetten sonra gel dedi .3. adetin 2. günü gittim. estrofem diye bi ilaç verdi günde 3 tane,bi antibiyotik tek doz flucan diye, bide folik asit. 10 gün sonra kontrole çağırdı. 2 günde bir gittim. yumurtlama günümden 4-5 gün sonra transfer yapıldı. yani adet sürene ve rahim kalınlığına bağlı. bide tabi progesteron bakıyolar sürekli onunda uygun aralıkta olması gere.

X