Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Kızlar bugün doktora gttim gene ohss olmuşum değerim 6000 olmuş transfer işlemi diğer aya kaldı cuma günü yumurta toplancak sabah 9 bucuk gbi akşam 10 buçukta catlatma ignesi vurulcam . Bn bu ohss ye yakalanmaktan korkmuştum başıma geldi peki smdi ne olcam peki hayati riskli taşıyor

Pardon kızlar değerim 4200 şuanda 6000 yazmisim
yok kuzum ohss genelde yumurta toplama sonrasi ortaya çıkıyor, karinda aşırı su birikmesi oluyor. senin değer yuksek olduğu icin doktor seni ohss olma riski cok yüksek olarak görmüştür. kimisi hafif geciriyor evde kimisi cok kötü oluyor hastaneye yatiriyorlar serum filan hatta karnindan su cekilenler de var. insallah senin bisey olmaz kötü düşünme. ohss riskini önlemek icin transfer sonrasi dostinex hap veriyor bazen doktorlar onu doktoruna sor bakalim. bi de bol bol su iç protein ye ve tuzdan uzak dur. benim catlatma ignesinden bir gün önce degerim 2400 civariydi hafif ohss olmuştum evde bi kac günde geçti

Açıkçası koruyorum ya 5000 den yüksek cikinca ohss diyorlar vala yumurta toplanınca cikcak yani sonuçlar tuh ya dün zaten D egeri 4100 ckmis niye ıgneyi peki dozunu düşürmedi ki doktor madem ohss olucağını biliyorlar insanların hayatlarını riske atıyorlar

Merhaba kızlar,kısaca bahsedicem bende endometriozis hastasıyım ıkı kere laparoskopi ameliyatı oldum suan kist yok şükür sol tüpüm alındı bu illet hastalıktan bugun lucrin depot vurulcam bırkere vurulcam 3 aylıkmış bu sonrasında direk tüp bebek uygulancak :S acaba diyorum bu 3 ay içinde bir mucize olurmu kendiliğinden hamile kalır mıyım? :S

malesef lucrin yumurtlamayi baskiliyor cnm yani dogaldan hamile kalamazsin bu 3 ay doğum kontrol hapi kullanmis gibi olacaksin bi nevi

hiic kafana takma cnm benim insallah saglikli embriyolarin olur da cektigin sikintilara deger hepsini unutursun e2 değeri cok düşük olup hic kaliteli yumurtası olmayanlar var onlara gore ne kadar şanslısın ohss zor ama zamaninda müdahele olursa bi riski olmaz belki sende de kolay geçer ya da hafif seyreder simdiden moralini bozma

malesef lucrin yumurtlamayi baskiliyor cnm yani dogaldan hamile kalamazsin bu 3 ay doğum kontrol hapi kullanmis gibi olacaksin bi nevi
Bende öyle biliyorum ama kullanıp kalanda varmış aklım karıstı doktorların sıtede yazmıs hatta bırısı hamıle oldugunuzu ogrendıgınız zaman bırakın kullanmayı vs...bende doktoruma sordum kalınıyor dedi.

bunu ilk defa duydum
sizin adiniza insallah diyelim

Bu ohss yumurtaları topladıktan sonra başlıyormuş galiba bnde su anda 15 yumurta civarı varmis..Açıkçası böyle yorumlar8 okuyorum çok agir geçirenler hastanelik olanlar varmış bn bugün gonalf kullanmicam lucrinle catlatma ignesi olucam acaba biraz etkisi olurmu artık ohss ye canim

Hamile kalınmıyor canım bn de 3 aylık lucrin vuruldum e2 hiç düşmedi sonra tekrardan başladık uzun protokol e o ara ilişkiye girdim doktora sordum hayır olmaz baskiliykruz yumurtalıkları demisti

Karak canım benimde iğnenin 11 ci günündeyim bugün ama yumurtalar fazla büyümüşler ohss riski var dedi hatta olmuş dedi bugün catlatma.ignesi vurulcam.cuma günü de toplanacak.bendede 15 tane yumurta oluşmuş sende e ohss gbi durumlar söz konusumuydu

Vala canım bende anlamadim vala bana kalınmaz dedi zaten menopoza giriyorsun adet gormuon basil kalıncakki 3 ay bn ilikisye girdim olmadi da zaten ..her doktor farklı dedigin gibi..inan acayip zor dönem şu dönemler

Ala ala bnde endometriozis hastayim 3 ay da kullandim kalamadım..lucrin baskilamiyormu yumurtalıkları

Bnde oldu vala çok aşırı uyarılmış yumurtalar .bana hep aynı dozda vurdurdu doktor 225 vuruldum gonalfi. Bugünde lucrinle ovitrella vurulcakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…