Oo sen tekraran sil baştan baslicam aynı gene yumurta toplancak deseneo zaman ji yumurta toplama şeye benzio bn rahim filmi çekindim altan kamerayla girdiler hafif kanama ve adet sancısı olmuştu okadar .. o da onun gbi birşey sanırım ıns benimde olmaz ya ne zor süreç içindeyiz yemin ederim okadar zor ki özellikle psikoljik acısından.benim şuanda hafid hafif kasiklarimda batma şekilinde ağrılar oluyor ama ara ara acaba büyüyor mu ki
Evet bugün hafif ağrı var hissediom siskilikte var aman olsun yeterki olsun da canım
Ins hepimiz müjdeli haberler aliriz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ıns:) tez zamanda hamiş kalırız
Tüp bebek yaptıran arkdaslarim birşey sorcam hocaya sormayı unuttum smdi biz yumurta büyütüoZ falanya bn nerdeyse iki üç haftadır hiç ilişkiye girmedim doktora soracaktim unuttum. Smsi ilişkiye girilse gebe kalma olurmu veya şu süreçte ne sıklıkta iliski olcak veya olmucak.. birde sabahtan beri acayip beyaz akıntı varya neyden acaba bu sizlerde oldumu yoksa iltihap falan mı ki
Ahahah aynen bugün gittim yumurtalarım guzelmis olgunlaşmış yarın tekrar gtcem ya yarın ya diğer gün yumurtlarım durumuna gore catlatma ignesi olcak
Perşembe ya da cuma günü toplancak kaç gün sonra peki transfer olcak onu blmiom.toplam kaç içind E transfer olur canim
Merhaba ben varım 3 ay kullandım regl olmadan tüp bebek iğnelerine basladım.2 embriyom donduruldu. Regl olduktan sonra transfer hazırlıklarındayım.estrofem kullanıyorum.kistlerim hala duruyorMerabalar,arkadaslar aranizda zoladex 10.8 ignesini yaptiran var mi.surec nasil ilerledi. Transfer icin adet olmayi beklediniz mi ne kadar sure gecti ignenin uzerinden
Ben de transfr den once kullanacam sadece bir ay.bende normalda cikolata kistim yok.ama gebelik hormonlariyla kendini gosterdigini fark etti dokdorum.transferim ertelendi.onlem icin once bu igneyi vurunacam.bi sefer kullaninca ne zaman adet olur transferdede bu igneden sonra adeti beklemden mi hazirliklara basliyorlar acba merak ediyorumMerhaba ben varım 3 ay kullandım regl olmadan tüp bebek iğnelerine basladım.2 embriyom donduruldu. Regl olduktan sonra transfer hazırlıklarındayım.estrofem kullanıyorum.kistlerim hala duruyor
Yok canim gayet güzel değerin. catlatma öncesi son bakilan e2 degerinde ortalama her 200 degeri 1 kaliteli yumurtaya denk geliyor yani senden tahmini 15 civari yumurta toplanir. ohss olma ihtimalin düşük ama tabi belli de olmaz. sen içini rahat tut. doktorun tecrübeli ise tedbirini alır.Kozlar benim e2 değerim 3000 olmuş doktor yumurtlama henüz olmadi dedi ama internettede ohss olma durumları yazıyor açıkçası korkuyorum yarın catlatma iğnesi vurulcam
Bu seger sizce çok degilmi anlamadim smdi ben e2 >3000 yazıyor
15 yum toplanacak ama kaçi döllenir bu spermler de bağlı O yüzden bilemeyiz İnşallah hepsi sağlıklı embriyo oluşturur. bu arada 15 diye ortalama rakam verdim. doktor son muaynede saydi mi yumurtaları?Ay canım ici M rahatladı doktor bir gün daha bekleyelim dedi yarın mutlaka gel dedi catlatma ignesi vurulcam 36 saat sonrada toplancak dedi herşey yolunda gidiyor dedi iste bi anda nette görünce ohss yazıyor hemen korktum :) yazim dedim canım çok sağol 15 yumurta toplanması ne yani ne demek oluyor smdi kaç tanesi dollencek ay bn çok anlamıyorum bundan