Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Gecmis olsun luncky umarim cidfi bir sey yok.Ask olsun yardımcı olmaz olur musun lucky tesekkur ediyorum.merhaba Nerveste canım benim komik ama ben senin ilk mesajı alt yazı zannettim canım benim yemekle aram cok iyi ama yarışma ciddi bir emek ister bende iki tatli cadı var ah nerde yarışmaya katılmak

Günaydın
O zaman oylamaya bekliyoruz

Selam arkadaslar nasilsiniz :)

Bizim tukkan isi hayirlisiyla 1 Mayis ta , o zamana kadar bir organize olalim da bulusalim diyorum ne dersiniz ?

Zira sonrasinda ben haftanin 7 gunu gunduz dukkanda olucam Isler rayina oturana kadar kacamak da yapamayabilirim

opuyorum sizi

ATTENTION PLEASE:

17 Nisan'da beratti, ylnzeskici, ladymelo ve tabi ki bennnnn toplanacaktir.

Gelmek isteyen olursa bana ya ozel mesaj atabilir ya da buradan yazabilir.

Grup manyak, ben olsam gelirdim.

.........lucky can..........

Ben de seni ozlemisim. Isi bilmiyorsun tatli ismarlasaydin hemen gelirdim.

Bu arada kilo da almamisim ne ilginc.

Hadi canim ozledin mi beni:) sen yeter ki tatli iste , ama diette oldugun icin ismarlayamiyorum . kilo almaman tatliyi kesmekten dolayi olabimir mi acaba :)

Merhaba canım nasılsın esim evi ayarlayamamis ve 29 haziranda bilet alındı hic çevrende evini veya odasını kiralamak isteyen var mı stüdyo odalara da raziyiz ya da Türkiye'de tatile gidecek olup evini kiralamak isteyen varsa cok cok acil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…