Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.803
Uzun zamandır böyle bir yer açmak istiyordum. Şimdilik İngiltere şubesi daha sonra Türkiye , Amerika , Fransa, Avustralya , Yeni Zelanda diye gidecek.

Ortaklarım kimler: beratti, ylnzeskici (kendilerinin haberi yok ama oldu )

Sınırsız geyik...

Neyse efem. Başlayalım mı ?

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun o zaman : )))
İngiltere'ye olan sempatimden hemen gözüme çarptı : )

Hayirlisi olsun luckycim, cok iyi dusunmussun :13:

Simdilik Ingiltere disindakilerde gelsin canim:) sonra kalabaliklastikca bakarsin duruma:)

Ben de dedim ki "Ne kadar şapşalım" orada İngiltere şubesi yazıyor sazan gibi atladım diye düşündüm utandım utandım : )))

Ben de dedim ki "Ne kadar şapşalım" orada İngiltere şubesi yazıyor sazan gibi atladım diye düşündüm utandım utandım : )))

Yok ya her gelene yapariz bunu. Gecen gun ylnzeskici arkadasi denize atacaktik ama bulasik yikamasinda anlastik. :)) Zamanla anlarsin beni.

Ikinci ortak geliyor

Gelsin gelsin. Devreleri tamam mi ona bir bakalim.

Bu arada Leo dicaprio'nun filmi bu cuma geliyormus. Gidelim isterseniz. :)

haber alir almaz geldim Lucky cigim , bensiz olmas di zaten

Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik

Efendim 3. ( dis kapinin mandali oluyorum bu arada ) ortak olarak size de cicegi burnunda topigimize hosgeldiniz diyorum hayirli ve de ugurlu olsun

Kizlar benim misafirlerim geliyor cuma gunu. Iki haftaligina. Siz bensiz gidersiniz artik

Arkadaslar ben daha orjinal dilde film izleyebilecek kivama gelmedim ( boyle gider de dil okulu falan hayal olursa ne zaman gelirim onu da allah bilir de )

altyazili film bulursaniz gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…